- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.441
temizlik yap sendeSıkılıyomhava cok kasvetli eşimde tek izin gününde amcasiyla işi varmiş kahvaltisini yapti gitti hak mi bu ben de gezaacamm
Kestirmaaaheee iyi git madem dedibugün saçımı kestirmeye gitccem galiba
dil papuç mubarekkkkkBana baarmaa demiyo benimkinapiyim dogurmasaydin sende beni şımarık dogurmussun o da senin suçun diyo
Hee bana temizlik kalditemizlik yap sendeevde olmak cok güzeellll
Hic susmazdil papuç mubarekkkkk
kırıldı coookk hem kestirmezsem 3 kutu boya gitcek 2 kutu yetmiyoKestirmaaaben uzun saç seviyom hele kivircik saclarda keskem benim sacim kivircik ossaydi
Hee bana temizlik kaldizaten temiz ev bi süpürük yapam toz alam barim
iyi bari 8 de uyuyomuşHic susmazsabah 8 aksam 8 konuşur aksam 8 de de uyuğ ahilli gizim
Accik iki santim aldir temem o zamankırıldı coookk hem kestirmezsem 3 kutu boya gitcek 2 kutu etmiyo
4 buçuk yaşında benim kiz bu sene anaokuluna gidicek büyüdü artik kres yaşi gectipek severim ama güneş olcak cam kapı açılcak
iyi bari 8 de uyuyomuşkreşe mi gönderseniz accep yaşıda kaçtı
bende istiyommm kiralık aşktaki defne gibi olsun istiyom ama tuttramıyom hep koyu kalıyoAccik iki santim aldir temem o zamansende cimirtisi alacan paraylan 3 kutu boya al kiyma guzel saclarina acik daha turumcumsu boyasana yaza yakisir sene de cok yakisir
dini kreşler oluyomş ablam gönderdi büyük yeğenimi duaları fln öğretmişler hep sofra duası okuyo şimdi bize4 buçuk yaşında benim kiz bu sene anaokuluna gidicek büyüdü artik kres yaşi gecticok istedim kreşe gondermeyi ama kismet olmadi
Evt aynennnnnnTabi cocuu cok sıkmamak en iyisi
Evet oynuyoruzzbana baaarrrmaaaaa he:
evcilik mi oynuyonuz siz
oyyyyyyyyyy
temem
ahhhaha
ama ben bu hafta cok çalıştım nee ediiiimm
sen sus
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahahBana baarmaa demiyo benimkinapiyim dogurmasaydin sende beni şımarık dogurmussun o da senin suçun diyo
Hee güneş gibim parlarsın yaz gunesimmmbende istiyommm kiralık aşktaki defne gibi olsun istiyom ama tuttramıyom hep koyu kalıyo
senide boyayak mı
AhahahahhEvt aynennnnnn
Evet oynuyoruzz
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahah
Ilerde kesin oda oyle der
bana baaarrrmaaaaa he:
evcilik mi oynuyonuz siz
oyyyyyyyyyy
temem
ahhhaha
ama ben bu hafta cok çalıştım nee ediiiimm
sen sus
ay oğluşum olsun benim ya bu ne kızlardan korktumEvt aynennnnnn
Evet oynuyoruzz
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahah
Ilerde kesin oda oyle der
ayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdıHee güneş gibim parlarsın yaz gunesimmmben 2 3 sene ombre kullandım kendi saçımın üstüne cok da guzel oliyodu sonra bi gafletle full sarı yaptirdim sacımı olmadi tabi 1 hafta sonra evde sacımı kahveye boyadim simdi ellemiyom hic memnunum kaffeden
Ayy ni guzelll keske bizde gönderseydik ben evde ogretiyorum subhanekeyi ogrendi yemekten önce besmele cekiyo doyunca elhamdulillah diyodini kreşler oluyomş ablam gönderdi büyük yeğenimi duaları fln öğretmişler hep sofra duası okuyo şimdi bizeana okuluda güzel sayıları öğretiyolar bi sürü ödev veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?