Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pek severim ama güneş olcak cam kapı açılcak

iyi bari 8 de uyuyomuş kreşe mi gönderseniz accep yaşıda kaçtı
4 buçuk yaşında benim kiz bu sene anaokuluna gidicek büyüdü artik kres yaşi gecti cok istedim kreşe gondermeyi ama kismet olmadi

Accik iki santim aldir temem o zamansende cimirtisi alacan paraylan 3 kutu boya al kiyma guzel saclarina acik daha turumcumsu boyasana yaza yakisir sene de cok yakisir
bende istiyommm kiralık aşktaki defne gibi olsun istiyom ama tuttramıyom hep koyu kalıyo
senide boyayak mı

4 buçuk yaşında benim kiz bu sene anaokuluna gidicek büyüdü artik kres yaşi gecti cok istedim kreşe gondermeyi ama kismet olmadi
dini kreşler oluyomş ablam gönderdi büyük yeğenimi duaları fln öğretmişler hep sofra duası okuyo şimdi bize ana okuluda güzel sayıları öğretiyolar bi sürü ödev veriyolar

Tabi cocuu cok sıkmamak en iyisi
Evt aynennnnnn
bana baaarrrmaaaaa he :

evcilik mi oynuyonuz siz

oyyyyyyyyyy

temem

ahhhaha

ama ben bu hafta cok çalıştım nee ediiiimm

sen sus
Evet oynuyoruzz
Bana baarmaa demiyo benimki napiyim dogurmasaydin sende beni şımarık dogurmussun o da senin suçun diyo
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahah
Ilerde kesin oda oyle der

bende istiyommm kiralık aşktaki defne gibi olsun istiyom ama tuttramıyom hep koyu kalıyo
senide boyayak mı
Hee güneş gibim parlarsın yaz gunesimmm ben 2 3 sene ombre kullandım kendi saçımın üstüne cok da guzel oliyodu sonra bi gafletle full sarı yaptirdim sacımı olmadi tabi 1 hafta sonra evde sacımı kahveye boyadim simdi ellemiyom hic memnunum kaffeden

Evt aynennnnnn

Evet oynuyoruzz
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahah
Ilerde kesin oda oyle der
Ahahahahh ayy yok simdiki cocuklara laf yetistirilmiyo benimki simdiden ergen kiz triplerinde

ayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdı ama bn karamel seviyim

dini kreşler oluyomş ablam gönderdi büyük yeğenimi duaları fln öğretmişler hep sofra duası okuyo şimdi bize ana okuluda güzel sayıları öğretiyolar bi sürü ödev veriyolar
Ayy ni guzelll keske bizde gönderseydik ben evde ogretiyorum subhanekeyi ogrendi yemekten önce besmele cekiyo doyunca elhamdulillah diyoyavas yavas ogretiyorum biseyler hee anaokulu bek iyi olacakben kizima sayilari ogrettim ingizlice 10 a kadar da sayabiliyobutun renklerin ingilizcesini de biliyo bi kac ingizlizce kelime de biliyo kus balik araba cicek felan gibim ben günde çocuğunu öven teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…