Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdı ama bn karamel seviyim
Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyo tenim koyu degil ama kas goz yok sari yakismiyibende sari bek seviyom Karamel hele hic olmiyo bana aama senin süt tenjne olar

bnm kızda tıp kazandı teyzesi
öğrensin öğrensin ben fransızca öğrenmek istiyom ama cesaret edemiyom bna da öğretsen ya

ay oğluşum olsun benim ya bu ne kızlardan korktum
Gorumcemin oglu var camasir makinasinin üstünden inmiyo oyuncaklari cat cat kapilara vuruyi anasina vuruyita carsaflara kadar söküyoboyle izliyom onu Gorumcem ayni dayisina cekmis diyo esime yanikorktum oglan cocugundan

Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyo tenim koyu degil ama kas goz yok sari yakismiyibende sari bek seviyom Karamel hele hic olmiyo bana aama senin süt tenjne olar
olar dimi
bnm kaşlarım yok dencek kadar az gürleşmiyoda bi türlü

aynı anda hem nişanlıma mesaj hem buraya yazarsam böyle olur kuzum yerine aşkım yazdım buraya zor düzelttim :D:

sen beni listeye almıyonnnnn
bende seni spor listesinden atiiim mi heeeeeeee
demek tehdiiiittttt sen beni silemennn

Gorumcemin oglu var camasir makinasinin üstünden inmiyo oyuncaklari cat cat kapilara vuruyi anasina vuruyita carsaflara kadar söküyoboyle izliyom onu Gorumcem ayni dayisina cekmis diyo esime yanikorktum oglan cocugundan
kız gibi oğlan yetiştiririm ben :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…