- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.461
Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyoayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdıama bn karamel seviyim
Bencede korkmalisin iyice saldinnnsenden koorkuyommmm
Ayy ni guzelll keske bizde gönderseydik ben evde ogretiyorum subhanekeyi ogrendi yemekten önce besmele cekiyo doyunca elhamdulillah diyoyavas yavas ogretiyorum biseyler hee anaokulu bek iyi olacak ben kizima sayilari ogrettim ingizlice 10 a kadar da sayabiliyo butun renklerin ingilizcesini de biliyo bi kac ingizlizce kelime de biliyo kus balik araba cicek felan gibim ben günde çocuğunu öven teyze
Teyze m amleiyat oldu onu bekliyorum canımgünaydın kuzum geçmiş olsn canım hayırdır ?
ben yapamıyom
Gorumcemin oglu var camasir makinasinin üstünden inmiyo oyuncaklari cat cat kapilara vuruyiay oğluşum olsun benim ya bu ne kızlardan korktum
Ahahahahhayy yok simdiki cocuklara laf yetistirilmiyo benimki simdiden ergen kiz triplerinde
hahhahahaay oğluşum olsun benim ya bu ne kızlardan korktum
Bencede korkmalisin iyice saldinnn
Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyotenim koyu degil ama kas goz yok sari yakismiyi bende sari bek seviyom Karamel hele hic olmiyo bana aama senin süt tenjne olar
Çok teşekkür ederim tatlım teyzem ameliyattan çıktı bende onu bekliyoeum Fırsat olmadı canımGecmis olsun canim neden hastanedeydin
Sağa da anan ogretsin banenebnm kızda tıp kazandı teyzesi
öğrensin öğrensin ben fransızca öğrenmek istiyom ama cesaret edemiyom bna da öğretsen ya
aa dimi dogru unuttumdu ben onu haber et emi kuzumTeyze m amleiyat oldu onu bekliyorum canım
Ayy bende hayirlisi diyom ama bide oglan cocugunu tadmak istiyo insanhahahahahaha kizlarr boylee
hahhahahaikinciye bende istiyorum ikiside olsada sevinirim baska terciih yok zati ilkte cok istiodum kiz olsun diye
anam biliyo yalnız hee onların zamanında fransızca okutuluyolmsSağa da anan ogretsin banenebenim kizda 2 kere tip okudu hanim yetmedi bu sene bi da tip okucak
Hee olar bek datli olar içime oyle doguyoolar dimi
bnm kaşlarım yok dencek kadar azgürleşmiyoda bi türlü
Ciiddi mi giz essah biliyi mianam biliyo yalnız hee onların zamanında fransızca okutuluyolms
bnm kız 4 tıp 3 hukuk fakültesi bitirdi teyzesi 60yaşında kendisi:
demek tehdiiiitttttsen beni listeye almıyonnnnn
bende seni spor listesinden atiiim mi heeeeeeee
Gorumcemin oglu var camasir makinasinin üstünden inmiyo oyuncaklari cat cat kapilara vuruyianasina vuruyi ta carsaflara kadar söküyo boyle izliyom onu Gorumcem ayni dayisina cekmis diyo esime yani korktum oglan cocugundan
aynı anda hem nişanlıma mesaj hem buraya yazarsam böyle olur kuzum yerine aşkım yazdım buraya zor düzelttim: D:
demek tehdiiiitttttsen beni silemennn
kız gibi oğlan yetiştiririm ben :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?