Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

NEYSE YE HADİ MANTIYA YOK DENEMZ ÇÜNKÜLÜM ama sonra soda içççç

ay sarkmasın orom buram kaptinn 1000 kalori alalım biz standart en az 900 olsun ... geçen detoks yatığımda ondan mı bacak kaslarım çok ağırdı acaba 1 hafta acısını çektim

ay sarkmasın orom buram kaptinn 1000 kalori alalım biz standart en az 900 olsun ... geçen detoks yatığımda ondan mı bacak kaslarım çok ağırdı acaba 1 hafta acısını çektim
Ayy evet kuzum ya aman kastan vermeyelim ki 1000 kaloriye bile cok az diyolar ama ben hizli kilo vermek istedigimde 1000 kalori aliyorum 980 falanda kaldigi da oluyo ama hep 1000 de tutuyorum genelde

Ayy evet kuzum ya aman kastan vermeyelim ki 1000 kaloriye bile cok az diyolar ama ben hizli kilo vermek istedigimde 1000 kalori aliyorum 980 falanda kaldigi da oluyo ama hep 1000 de tutuyorum genelde
bende hızlı vermek istiyorum ama geelde de 1000 kalori besleniyorum du bir düzenli takip edeyim dikkat etmediğimde de yazayım ortalama kaç kalori oluyor öğreneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…