- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.921
Biskeksüel derkeneayol felan gibi mi nasil anlatacami bilemedim ayy git kiz dans ogren iyi olur nisana dugune
NEYSE YE HADİ MANTIYA YOK DENEMZ ÇÜNKÜLÜMCok yermiyim bilmiyom ama az da yimemagahajajjaha normal insan gibim yimeyi düşünüyorum benim çokum insan dışı bi yeme sitili çünküm gecenlerde kvdem manti yaptıydı cok oluyo 3 tabah yidiydim orta boy bi tabak yirim simdi sös
Sösskimsiye yapmam bunu da giymetini bil
hiç güvenilir bi teklif değil gtmeD:
ay sarkmasın orom buramCanimmmm cok az digil mii kas kaybetme sonratam 1000 kalori alsan o zamanda cok iyi gidiyo kilo kas kaybedersen vücut kilo verirken sarkar diyolar vucut yeterli besin almayinca enerjisini kaslari eriterek sagliyomus ve o yüzden verilen kilo yagdan gitmeyince geri geliyomus verilen kilo yinede kendin bilirsin tatlim söylimm dedim ben
Teke tek bi olacaniz hocaylan kalabalik mihiç bilmiyom hemde ne iyi olurdu ama utanıyomAzıcık ince geldi sesi bide çok kibarimsi konuşuyodu
pek etkileyici olmamış atmaz benceBana da foto atsanahı atsana ayy benimki nuri alço gibi oldu dur pağdon banağ foto atağ misin hemencikde silerem ben
İnşallahAma ben kendimi kandirmaya tekrar baslicam ayyh ben yiyemiyom midem güccük
kaçırma git birde soruyosun kaçar mı bu fırsat ücrertsiz ise tabi kibeni az önce dans kursundan aradı bı adam cagırıyo kursa ay gıtsem mı ya
direk buraya mı atsam naapsammBağa da mi atanhaa at ki bağa ben beklerim ki mirahlanirim ki
Teke tek bi olacaniz hocaylan kalabalik miben anayim sorgularim
Ayy evet kuzum ya aman kastan vermeyelim ki 1000 kaloriye bile cok az diyolar ama ben hizli kilo vermek istedigimde 1000 kalori aliyorum 980 falanda kaldigi da oluyo ama hep 1000 de tutuyorum geneldeay sarkmasın orom buramkaptinn 1000 kalori alalım biz standart en az 900 olsun ... geçen detoks yatığımda ondan mı bacak kaslarım çok ağırdı acaba 1 hafta acısını çektim
ücretli canım denemek icin ücretsiz sadecekaçırma git birde soruyosun kaçar mı bu fırsat ücrertsiz ise tabi ki
bende hızlı vermek istiyorum ama geelde de 1000 kalori besleniyorum du bir düzenli takip edeyim dikkat etmediğimde de yazayım ortalama kaç kalori oluyor öğreneyimAyy evet kuzum ya aman kastan vermeyelim ki 1000 kaloriye bile cok az diyolar ama ben hizli kilo vermek istedigimde 1000 kalori aliyorum 980 falanda kaldigi da oluyo ama hep 1000 de tutuyorum genelde
Temem git kizimhayıııır tek değil efendim karışıkkadın erkek hocamız erkek efendim
Bağa da mi atanhaa at ki bağa ben beklerim ki mirahlanirim ki
git dene sonra beğenmedim deücretli canım denemek icin ücretsiz sadece
Temem git kizimkendine muhayet ol kimseylen gonusma bisi sorarlarsa ben bilmem de lafa şora girme oldu mu ahıllı gizim
Hee yiyim demi hani ben 26 bedenim ya yiyebilerem arada demiNEYSE YE HADİ MANTIYA YOK DENEMZ ÇÜNKÜLÜMama sonra soda içççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?