- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.941
hahahhahagit dene sonra beğenmedim de
gitme gitmebiriniz git diyonuz biriniz gitme ben napiyim şimdi
öle mi diyosun kuzum ben şu ana kadar 350 kalori yemişim cok aç hissediyorum ama eve gidicne de az yersem anca 800 olur gibi napsakay sarkmasın orom buramkaptinn 1000 kalori alalım biz standart en az 900 olsun ... geçen detoks yatığımda ondan mı bacak kaslarım çok ağırdı acaba 1 hafta acısını çektim
gitme gitmeotur evinde
öle mi diyosun kuzum ben şu ana kadar 350 kalori yemişim cok aç hissediyorum ama eve gidicne de az yersem anca 800 olur gibi napsak
Hah gizim sen bek ahıllısınoldu efendimtamam efendim dikkat ederim efendim teşekkür ederim efendim
Hah gizim sen bek ahıllısıngüzelce dilsiz gibi git gel abartmıştı ana yürekli kadin dedi şair ne diyom ki ben
Şöylepek etkileyici olmamış atmaz bence
anladık bide açıklama yapmış sonunaHee yiyim demi hani ben 26 bedenim ya yiyebilerem arada demimesela 28 beden ossam yemezdim demi sen yeme diyom yani
Hee analar korkar analar kollar kiz analari pimpirikli olarolsundu anaydı opremses anası
,bende ana olmak istiyimHee analar korkar analar kollar kiz analari pimpirikli olar
nişanlına söylerim seni kızlı erkekli kurslara gdiyomş derimdüşüncem
Bana da 24 beden oldu ama genelde 26 giyyom diye 26 dedim 24 bedenim deyip seni ezmedim kötü mü ettimanladık bide açıklama yapmış sonunabende 27yim bi kere bol olsun diye 28 aldım
cok konusma senide yerim
ne diyon ki senHah gizim sen bek ahıllısıngüzelce dilsiz gibi git gel abartmıştı ana yürekli kadin dedi şair ne diyom ki ben
Benim moral sifii sifiii nerdesin kahç günhay canım benim, seni var ya, seni orda yie.. yierim yerim
hee fırsatcı nuriŞöyleyapmayaydim iyiydi deaami sapih gibi oldu acik
Acıhmadim inanamıyorumne diyon ki senbende okuyom burda ne diyo diyerekten acıhtın mı gızım
nişanlına söylerim seni kızlı erkekli kurslara gdiyomş derimhocası şöööle böööleymiş derim
Tartilmadim kikaç kilo oldun
Bana da 24 beden oldu ama genelde 26 giyyom diye 26 dedim 24 bedenim deyip seni ezmedim kötü mü ettim
Gonya yolundaBenim moral sifii sifiii nerdesin kahç gün
Tartilmadim kibugun de kvdemler birakmadi burda kalacam yine yarin sabah eve geçecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?