- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.961
Elbiseyi giyip de mi atacan sadece elbiseyi mi atacandirek buraya mı atsam naapsamm
ben öleceeeem acımdaaannnAcıhmadim inanamıyorumsen biliyon niye acihmadim hala acihmadim gi
Giyipde atacan bağa sen biliyom ki benGonya yolundaSen benim nişanlığımı görmek istemedin
kadınların şuursuzluguo biliyo zaten ilkte izin vermedi trip yaptım sonra gitceksin demeye başladı bu sefer ben gitmicem didim
ortalık cok karıştı neyse yarın gönderirim ben size mesajnanElbiseyi giyip de mi atacan sadece elbiseyi mi atacan
Giyipde atacan bağa sen biliyom ki ben
Giyipde atacan bağa sen biliyom ki benGonya yolundaSen benim nişanlığımı görmek istemedin
kadınların şuursuzluguadamlara yazııııkk
Goster bene severim oyle selleri benöyle atacamkeptine atmıştım dur atıyom ay benim şu kıyafetimi herkese gösterme isteği m
Goster bene severim oyle selleri benher elbiseni goster ne alirsan
Benim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadimBiz evlenecukçok eğlenecukkk çoookk bende atim mi
Simdi atsana özel mesaj atamıyom niye ki
Benim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadimgelinligim ustume büyük dikilmis biz provaya bi kere gittigimiz icin düğün haberim oldu kenarlardan biz dikdik felan istedigim kuafore gidemedim makyajim cok kötü olmustu ayy hic hatirlamak istemimmm inşallah sizinkiler rüya gibi olurr harika olurrrr
önemli olan evindeki huzurun bebeğiiim düğün dediğin 3 5 saatlik eglence zatiBenim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadimgelinligim ustume büyük dikilmis biz provaya bi kere gittigimiz icin düğün günü haberim oldu kenarlardan biz dikdik felan istedigim kuafore gidemedim makyajim cok kötü olmustu ayy hic hatirlamak istemimmm inşallah sizinkiler rüya gibi olurr harika olurrrr
bekle tatlisimm atcem eve gitmedim henuz gidem gonderecemanlaştık beklicem ben bütün akşamçok açım biliyon mu gurulduyo midem
tamam sana da atcem zuzuBana da foto atsanahı atsana ayy benimki nuri alço gibi oldu dur pağdon banağ foto atağ misin hemencikde silerem ben
İnsallah olmaz bebekimhep olur zaten böyle aksilikler bekliyorum bende böyle şeylerinşallah olmaz orası ayrı..
Hee bencede Allah a şükür mutluyukönemli olan evindeki huzurun bebeğiiim düğün dediğin 3 5 saatlik eglence zati
bekle tatlisimm atcem eve gitmedim henuz gidem gonderecem
ac kalma tatlisim yii yimegini ama acik yee yoksaa
tamam sana da atcem zuzu
Nasil oldu teyzen canimMerhaba kızlar hastane de oldugimdan yazamıyorum nasılsınız iyi mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?