Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim guzel atlatmışsın bence tatli krizini

Menüm
Sabah: 2 dilim ekmek, sucuklu yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 wasa, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, nescafe
Akşam: yarim tabak(3 kaşık falan) manti yarim tavuk but, biraz kayisi hoşafi, boll salata
Mantiyi 1 tabak koydu kvdem ama ben kizima ayri tabak almadim yaridan çoğunu kizima yedirdimben az yimis oldum

Hedefi 250 kalori aştık

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-24-20-37-04-624.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2017-04-24-20-36-48-958.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2017-04-24-20-36-33-656.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2017-04-24-20-36-04-656.webp
    11 KB · Görüntüleme: 23
Tatlim 1 wasa ne ben bilmiyomm

Tatlim 1 wasa ne ben bilmiyomm
Diyet bisey kiz ve acayip tok tuttu aksam az yememin sebebi wasa bence kvdemlerde görünce merak ettim yidim baya tok tuttu bi wasa 30 kalori yarim dilim ekmek yerine geciyomus incecik dikdörtgen bi kraker el kadar

Diyet bisey kiz ve acayip tok tuttu aksam az yememin sebebi wasa bence kvdemlerde görünce merak ettim yidim baya tok tuttu bi wasa 30 kalori yarim dilim ekmek yerine geciyomus incecik dikdörtgen bi kraker el kadar
Yaaaa ben yokkene neler neler ogrenmissinnn sennnn formundan hicbisicikler kaybetmemissinnnnn bunlarinunutma dondugumde bana lazim olcek

gitme gitme otur evinde

öle mi diyosun kuzum ben şu ana kadar 350 kalori yemişim cok aç hissediyorum ama eve gidicne de az yersem anca 800 olur gibi napsak
Ben avm ye gittim açlıktan geberdim bişiyler atıştırdım 1000 kalori en az 900 olacak şekilde perşembe günleri daha düşük yaparız günlük 5 saat uyuyorum beni ancak 1000 kalori kaldırır sen ne diyorsun 1000 de anlaştık mı

Ya kendijizi ac hirakip eziyet etmeyin vucudunuza hem tatlisim senin kilonla @keptinn in kilosu farkli sen 1000 den az kesinle almamalisin lutfen bak 5 saat uyuyorsun bir de enerji lazim sana buralarda olmayabilirim ama takip ediyorum hepiniz saglikli kilo verin istiyorumm kuzummm

Yok kuzum aç bırakmıyorum kendimi 1000den aşağı almam çünkü uyku saatim düşük çok acıkırsam da 100 200 daha eklerim artık

İyiyim canım yarın çıkacak eve gidip kendime gelmem lazım tatlım teyzemde çok iyi yarın taburcu olacak inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor diyet t beşikler mantı için
neyi vardı teyzenin .. sanırım kimsesi yok sizlerden başka allah razı olsun senden gidip bakıyorsun teyzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…