- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.021
tm bende 1000 alayım madmkaptinn ben 700 kalori aldığımda bana söylediklerinizi düşünün o yüzden 1000 kaloride anlaşıyoruz kahvaltı kalorin 400e yakın olabilir kahvaltı önemli çünkü
aylardan sonra ilk kez belirtisiz oldum ama belim kopuyor kramolar giriyor oda geçse süper olacak
günaydın kuzucuukkkGünaydın kızlar
Spor Listesi (24/01)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
(120) elaalemi:120
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
()Hedef52:50
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :
PEMBE TAKİM: 120
MOR TAKIM:
sarrafta 250 vardı onu sildim beybi yoksa durcak mıydı ?
bu hafta deli gibi spor yapcam kesin yencez gör sen
yemiyceessiiinnnDünkü menüm;
Sabah (08:20)
2 dilim kadar ya var ya yok kaşarlı tost
Öğlen (13:00)
Yarım kase çorba
3 köfte 3 elma dilim patitis
Ara (15:00)
Sütlaç
Akşam(19:30)
10 tane kadar ince küçük yaprak sarması
Normalde yemeyecektimkaptinn söz verdim ama yemek zorunda kaldım komşu olcağımız kadın koydu yemeseydim çok ayıp olurdu
veeee yine -40060,400
dün organizason için gittim ya kafam cok karıstı benimyok kuzum yanlış kalmış özür
yemiyceessiiinnnama ekside olman güzel tabisiii
he o komsuuuuAma zorunda kaldım yoksa açta değildim biraz zoraki yedim yemeseydim ayıp olurdu beğenmedi yemedi diye düşünebilirdi bide kadın o kadar banyosunu kırdırdı bizecanım komşum bana diyo apartmanda bebek yok yapında sevelim ben çok severim bakarım
dün organizason için gittim ya kafam cok karıstı benimsence 1 nişanlık giysem 2 bindalllı giysem cok mu yoksa 1 nişanlık 1 bindallı yeter mi
hiç hevesim yok vallakına düğün ayrı olcağı için 1 nişanlık 2 bindallı giyebilirsin kuzum hevesin varsa giy ama ben olsam yani benim ayrı olacak olsa giyebilme şansım olsa 2 ayrı kıyafet bi bindalli giyerdim heralde yada şunlar varya arnavutların giydiği çok hoşuma gidiyo bak
uzununu bulamadımçok hoşuma gidiyo bunlar
he o komsuuuubari 5 tane yiyeydin 10 da neymiş
EVET BUGÜN VE YARIN İŞLER YOĞUN ASIL OLACAK BİLMİYORUM HAFTA SONUNA GELEYDİ SÜPER OLACAKTI ... EVET 1000 YAP YA DA 900 YAP AMA DAHA AŞAI OLMASINtm bende 1000 alayım madmay o bel agrısı cok fena oluyo yaa
hiç hevesim yok valla1 er tane yeter bence yeter dimi
akşam kv bize geliyo bana mantı yapcakmışhepsini yidimhepsini çok güzildi
1000diyelim üst sınıraEVET BUGÜN VE YARIN İŞLER YOĞUN ASIL OLACAK BİLMİYORUM HAFTA SONUNA GELEYDİ SÜPER OLACAKTI ... EVET 1000 YAP YA DA 900 YAP AMA DAHA AŞAI OLMASIN
ANYOSUNU MU KIRDIRDI ANLAMADIM Kİ BEN ONUAma zorunda kaldım yoksa açta değildim biraz zoraki yedim yemeseydim ayıp olurdu beğenmedi yemedi diye düşünebilirdi bide kadın o kadar banyosunu kırdırdı bizecanım komşum bana diyo apartmanda bebek yok yapında sevelim ben çok severim bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?