Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn ben 700 kalori aldığımda bana söylediklerinizi düşünün o yüzden 1000 kaloride anlaşıyoruz kahvaltı kalorin 400e yakın olabilir kahvaltı önemli çünkü
aylardan sonra ilk kez belirtisiz oldum ama belim kopuyor kramolar giriyor oda geçse süper olacak

PEMBE TAKİM: 1460
MOR TAKIM:1109

VE YİNE BİZ

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
(120) elaalemi:120
()selcanmehmetcan:
()sarraf:250
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

PEMBE TAKİM: 120
MOR TAKIM:

tm bende 1000 alayım madm ay o bel agrısı cok fena oluyo yaa

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
(120) elaalemi:120
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

()Hedef52:50
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

PEMBE TAKİM: 120
MOR TAKIM:50

sarrafta 250 vardı onu sildim beybi yoksa durcak mıydı ?
bu hafta deli gibi spor yapcam kesin yencez gör sen

Dünkü menüm;

Sabah (08:20)
2 dilim kadar ya var ya yok kaşarlı tost

Öğlen (13:00)

Yarım kase çorba
3 köfte 3 elma dilim patitis

Ara (15:00)
Sütlaç

Akşam(19:30)
10 tane kadar ince küçük yaprak sarması
Normalde yemeyecektim kaptinn söz verdim ama yemek zorunda kaldım komşu olcağımız kadın koydu yemeseydim çok ayıp olurdu

veeee yine -400 60,400

yok kuzum yanlış kalmış özür

yemiyceessiiinnn ama ekside olman güzel tabisiii

yemiyceessiiinnn ama ekside olman güzel tabisiii

Ama zorunda kaldım yoksa açta değildim biraz zoraki yedim yemeseydim ayıp olurdu beğenmedi yemedi diye düşünebilirdi bide kadın o kadar banyosunu kırdırdı bize canım komşum bana diyo apartmanda bebek yok yapında sevelim ben çok severim bakarım

he o komsuuuu bari 5 tane yiyeydin 10 da neymiş

dün organizason için gittim ya kafam cok karıstı benim sence 1 nişanlık giysem 2 bindalllı giysem cok mu yoksa 1 nişanlık 1 bindallı yeter mi

kına düğün ayrı olcağı için 1 nişanlık 2 bindallı giyebilirsin kuzum hevesin varsa giy ama ben olsam yani benim ayrı olacak olsa giyebilme şansım olsa 2 ayrı kıyafet bi bindalli giyerdim heralde yada şunlar varya arnavutların giydiği çok hoşuma gidiyo bak

uzununu bulamadım çok hoşuma gidiyo bunlar

hiç hevesim yok valla 1 er tane yeter bence yeter dimi

EVET BUGÜN VE YARIN İŞLER YOĞUN ASIL OLACAK BİLMİYORUM HAFTA SONUNA GELEYDİ SÜPER OLACAKTI ... EVET 1000 YAP YA DA 900 YAP AMA DAHA AŞAI OLMASIN
1000diyelim üst sınıra dün akşam yemegini yemeden önce hesaplayıp öyle yedim falzasını yemedim işe yarıyo sanki

ANYOSUNU MU KIRDIRDI ANLAMADIM Kİ BEN ONU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…