Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet ayrı şehirlerde olcak bizim burda kına düğün gibi ordada köy düğünü olcak burdakilerde görsün diye gelinlikte giycem organizasyonda istiyorum ama
bak bu kadın şehir dışına da cıkıyo ben bi atlatayım güzel olursa sana da öneririm 1000tl cik

yeni sağlıklı tarif öğrendim hatunlar, hemen sizlerle paylaşayım.
hurma, kakao, tarçın ve herhangi bir yemişi (ben fındığı tercih ettim) rondodan geçiriyorsun sonra küçük toplar yapıyorsun.

Muhteşem besleyici bir tatlı. Adet döneminde olanlar deneyebilir. Sabahtan yaptım yanıma aldım. Bu öğlen kahvemle yiyeceğim

Ben 2 haftadir 1000 kalori besleniyorum ne ac ne tok oluyo insan bu kaloriyle guzel de kilo gidiyo 1 kiloya yakin gitti bende hep 2 haftada sanirim haftasonundan sonra 500 gr artim varbugun bende dönüyorum kalori saymaya benim programin adi fit365

aynı şehirdeyiz ya ne şehir dışı benim burda olcak kına düğünüm bakiyim özelden söyle sayfası falan var mı
yok ki sayfası neyin kadın zingiiinnn hobi olarak yapıyoms ama bir kiralık kıyafeti var elidne dibin düşeerrr salonun ortasına koymuş ne güzel duruyoduuuu

bu tarz bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…