Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah tatlım varda bakan var mı işte üç tane çocuğu var en küçüğü 34 yaşında sen hesap et tatlım İyi ama Allah a şükür
ay ciddi misin niye bakmıyorlar hayırsız evlatlar .. çok şükür ya bir anne 10 çocuğuna yetişir 10 çocuk bir anneye bakmaz yazıklar olsun böyle evlatlara .. ne kadar üzülüyordur kadın bu duruma kimbilir

Tızlar napyonuz 2 saat avm yürüyüşü yaptım şimdi derse oturcam 12 ye kadar sonra uyucam 5 te kalkıp ders yapcam şans dileyin bana
Bol şanslar canım:) avm yürüyüşünün tempolu olmasına dikkat et. Bir yerde belli bir hızda yürüyüşün altında yürüyüşün faydası olmadığını okumuştum. Bence her hafeket faydalıdır ama tempolu olmasında fayda var:)

Genelde.tempolu yürüyoruz alış veriş yapacaksak yavaşlıyor o tempo tesekur ederim

Gunaydin kizlar
Dun gelemedim,pazar gunu malzemeleri tamamlatip ayran asi corbasini yaptim,o kadar bereketli oldu kicorba,tatli ve benim yemegim,bugunde dahil olmak uzere hepsine bol bol yetti elhamdulillah
Yalniz oglen ogunu olarak tukettim ,yani tam anlamiyla uygulamadim dun.sabah normal kahvalti yaptim,aksam da canim baska birsey isteyince ,dun boyle gecti.yalniz cok tokumkilomda bugun bir degisiklik yok henuz,aklimda biraz deli sorular,acaba koyu kivamli mi tukettim,yoksa normalmi yedim.ben ayran gibi degilde,muhallebi kivaminda yedim.umarim yanlis birsey yapmamisimdir.zira gecen hafta uyguladigim ,yontemle,biraz zorlandim.hem aclik,hem de az bas agrisi yasadim.saf protein bana agir geldi bunu da ogrenmis oldum.ama kilo da kaybettirdi yani.

Uyanın sabah oldu dün regli oldum avm den geldim sürpriz bu kadar az belirtisiz olmayı özlemişim cumaya şişkinlik varsa onlarda iner
Gunaydin canim,baya erkencisin,regl tam zamani olmus ,cumaya seni etkilemez .
Bu arada senin corbayla benimkinin malzemeleri farkliymis.bakalim bunun etkisi nasil olacak,meraj ediyorum

Diyet bisey kiz ve acayip tok tuttu aksam az yememin sebebi wasa bence kvdemlerde görünce merak ettim yidim baya tok tuttu bi wasa 30 kalori yarim dilim ekmek yerine geciyomus incecik dikdörtgen bi kraker el kadar
Bu vadsa bim de ki degil sanirim ,o baya tatli birsey,markasi nedir sekercim

Bugun biraz evde temizlik yapacagim,az once nevresimleri attim makinaya,hava cok guzel actim camlari misss,birazdan sil supur islerine baslayacagim.oglene kadar bitsin,sonra da gezmeye cikarim biraz.

Gunaydin canim,baya erkencisin,regl tam zamani olmus ,cumaya seni etkilemez .
Bu arada senin corbayla benimkinin malzemeleri farkliymis.bakalim bunun etkisi nasil olacak,meraj ediyorum
Uzun süre böyle olacak 5te uyanmış olacam ... kilomu korudum 1 haftadır almadım da vermedim de umarım bitince veririm 300 400 gram kadar ... uygulamayi nasıl yapıyorsun 2 saatte bir kase yiyordum ben bol su içiyordum

Uzun süre böyle olacak 5te uyanmış olacam ... kilomu korudum 1 haftadır almadım da vermedim de umarım bitince veririm 300 400 gram kadar ... uygulamayi nasıl yapıyorsun 2 saatte bir kase yiyordum ben bol su içiyordum
Kesin fark eder,biraz da dikkat edersen cok guzel sonuc alirsin canim
Ben dun basladim,oglen ognunu yaptim sadece,iki kase yogurtla yedim,sanirim biraz fazla kacirdimhala tokum ve biraz da siskinlik yapti.bugun tam anlamiyla uygulayacagim,yarina etkisini gorurum insallah.evet cok susasitiyor,ben de bol bol su ictim dun.yalniz surekli wc mekik dokudum.bugdayin odem attirici ozelligi sayesinde.
Hatta bizimkiler icin corbada yaptim ayni malzemelerden,benim kuzucum da surekli wc ye gitti,dun.

mıncırırım ben onu.. öğün olarak yiyorsun yani bugün bende buğdaydan yapacam perşembeye kadar akşam öğünüm olacak içine nohut atarım belki birazcık dayanamaz ise yanında 1 kase ana yemek yerim bakalım kaç kilo vereceksin .. ben 1,40 kadar verdim 500 gram geri aldım 900 gram karım oldu

Merhaba kızlar hastane de oldugimdan yazamıyorum nasılsınız iyi mısınız
canım iyiymiş teyzen okudum cok sevindim ama cocuklarının yaptıklarına cok üzüldüm ben kahrolurum annem hastane de ben evlere sıgamam millet nasıl rahat..
6 gunde 1 kilo vermme.lazim (
niye ki özel bişey mi var ne bu acele
ben dün 1000 kalori yapamadım ya hatta akşamda baya fazla yedim ama olmuyo bana cok geliyo senin 1000 olsun bnm 700 olsun madem kuzum bu hafta sbah kahvaltısı yapmıcam ben o yüzden yani yoksa 1000kalori dediğin nedir ki bi öğünde yerim
diiiğmii diiiğğmiiii bizi de takip edermiş
Uyanın sabah oldu dün regli oldum avm den geldim sürpriz bu kadar az belirtisiz olmayı özlemişim cumaya şişkinlik varsa onlarda iner
ay ben olamadım yaaa şişkinlik falan da yok hiiçç bende öle lap diye olsam
canım o detoksta başka hiç bişey yememn gerekiyo bide saat bası yemen gerekiyo akşam yemeği niyetine yiyebilrsin ama öğün olarak tüketmek istiyosan eğer
Günaydı kizlarn kaptinn nerxesin

burdayyyııım herkeslerde beni meraklar etmiiişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…