Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay evet biliyorum ben onu cok yapardım bi ara cok lezzetli oluyo ve içnde şeker vs yok

dün organizason için gittim ya kafam cok karıstı benim sence 1 nişanlık giysem 2 bindalllı giysem cok mu yoksa 1 nişanlık 1 bindallı yeter mi
1 nişanlık bi bindalli yeteg giz Yohh 3 dene giy yada her saat basi degistir kendin bilin tabisi adetleriniz varsa giy iki dene

kalori sayınca başka bir mecbureiyet oluyor ilk başlarda sayıyordum sonra bıraktım .... sen bu azim ile o 500 gramı verir üstüne 500 gram daha verirsin

yok ki sayfası neyin kadın zingiiinnn hobi olarak yapıyoms ama bir kiralık kıyafeti var elidne dibin düşeerrr salonun ortasına koymuş ne güzel duruyoduuuu
Eki Görüntüle 1987029
bu tarz bişeydi
Ayyy baa-yill-dimmm buna yaa bende giyyim bi kere verdeayy coh guzell buuu

Ayyy baa-yill-dimmm buna yaa bende giyyim bi kere verdeayy coh guzell buuu

Pancarcim gel benim düğünümde giy arnavutlar giyiyo gelin topuzu falan yaptırıyo yeni gelinleri arnavut yeni geliniyim dersin Başkasının kına gecesinde yeni gelinler kendi gelinliklerini giyip geliyolarmış

kalori sayınca başka bir mecbureiyet oluyor ilk başlarda sayıyordum sonra bıraktım .... sen bu azim ile o 500 gramı verir üstüne 500 gram daha verirsin
Normalde ben çok hizli kilo aliyorum sevindim 500 grma valla çünkü 3 gündür cok kaçırdım veririm dimii ivittt vericem

Pancarcim gel benim düğünümde giy arnavutlar giyiyo gelin topuzu falan yaptırıyo yeni gelinleri arnavut yeni geliniyim dersin Başkasının kına gecesinde yeni gelinler kendi gelinliklerini giyip geliyolarmış
Yooh ben senin düğünde gelinlik giycem ama toz pembe olcak merak etme beyaz giyecem de sana ayip olmasin diye pembe giyyim didim coh düşünceli bir insanimdir ayy o ne oyle giz bizde de beyaz elbise bile giyene dik dik bakarlar demi

ben eltimden şüpheleniyom giyebilir gelinliğini ayy valla bizde öyle benim en yakın arkadaşım arnavut o anlatıyo ben böyle bakıyom şok oldum çok gösteriş meraklısı oluyo onlar ama bi o kadarda güzel becerikli ve iyiler çok seviyim arkadaşımı

O arkadasin gelecek mi dugune gelinligini giyer gelirmis ahahaha ne degisik adetleri var demi ama guzel yemek yapiyodur arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…