- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.061
ay evet biliyorum ben onu cok yapardım bi arayeni sağlıklı tarif öğrendim hatunlar, hemen sizlerle paylaşayım.
hurma, kakao, tarçın ve herhangi bir yemişi (ben fındığı tercih ettim) rondodan geçiriyorsun sonra küçük toplar yapıyorsun.
Muhteşem besleyici bir tatlı. Adet döneminde olanlar deneyebilir. Sabahtan yaptım yanıma aldım. Bu öğlen kahvemle yiyeceğim
evet listedeyimbari cuma gelseydilisteye girdin sen dimi
yok ki sayfası neyinkadın zingiiinnn hobi olarak yapıyoms ama bir kiralık kıyafeti var elidne dibin düşeerrr salonun ortasına koymuş ne güzel duruyoduuuu
Eki Görüntüle 1987029
bu tarz bişeydi
1 nişanlık bi bindalli yeteg gizdün organizason için gittim ya kafam cok karıstı benimsence 1 nişanlık giysem 2 bindalllı giysem cok mu yoksa 1 nişanlık 1 bindallı yeter mi
cok pahali oyaaaa onu al sende bak merak ettim hiç denemedin mi
adetleri bilmemde hiç hevesim yoookkk1 nişanlık bi bindalli yeteg gizYohh 3 dene giy yada her saat basi degistir kendin bilin tabisi adetleriniz varsa giy iki dene
kalori sayınca başka bir mecbureiyet oluyor ilk başlarda sayıyordum sonra bıraktım .... sen bu azim ile o 500 gramı verir üstüne 500 gram daha verirsinBen 2 haftadir 1000 kalori besleniyorum ne ac ne tok oluyo insan bu kaloriyle guzel de kilo gidiyo 1 kiloya yakin gitti bende hep 2 haftada sanirimhaftasonundan sonra 500 gr artim var bugun bende dönüyorum kalori saymaya benim programin adi fit365
cok pahali o:d
Kalorini ayarla 1000 i aşma hic bisi olmazgündüz cok az beslenip akşam tadımlık yerim ayıp o kadar gelip ugrascak kadn
Ayyy baa-yill-dimmm buna yaa bende giyyim bi kere verdeyok ki sayfası neyinkadın zingiiinnn hobi olarak yapıyoms ama bir kiralık kıyafeti var elidne dibin düşeerrr salonun ortasına koymuş ne güzel duruyoduuuu
Eki Görüntüle 1987029
bu tarz bişeydi
Aynen kiz kiyafetini giy guzelceneh sonra bindalliyla salınırsın acikde oldu bittiadetleri bilmemde hiç hevesim yoookkkyeter dimi 1 er tane bence de yeter amaan ne gerek var alt trafı 3 5 saat oynıcaz :
Ayyy baa-yill-dimmm buna yaa bende giyyim bi kere verdeayy coh guzell buuu
Normalde ben çok hizli kilo aliyorum sevindim 500 grma valla çünkü 3 gündür cok kaçırdımkalori sayınca başka bir mecbureiyet oluyor ilk başlarda sayıyordum sonra bıraktım .... sen bu azim ile o 500 gramı verir üstüne 500 gram daha verirsin
Yooh ben senin düğünde gelinlik giycem ama toz pembe olcak merak etmePancarcimgel benim düğünümde giy arnavutlar giyiyo gelin topuzu falan yaptırıyo yeni gelinleri arnavut yeni geliniyim dersin Başkasının kına gecesinde yeni gelinler kendi gelinliklerini giyip geliyolarmış
Yooh ben senin düğünde gelinlik giycem ama toz pembe olcak merak etmebeyaz giyecem de sana ayip olmasin diye pembe giyyim didim coh düşünceli bir insanimdir ayy o ne oyle giz bizde de beyaz elbise bile giyene dik dik bakarlar demi
O arkadasin gelecek mi duguneben eltimden şüpheleniyom giyebilir gelinliğiniayy valla bizde öyle benim en yakın arkadaşım arnavut o anlatıyo ben böyle bakıyom şok oldum çok gösteriş meraklısı oluyo onlar ama bi o kadarda güzel becerikli ve iyiler çok seviyim arkadaşımı
O arkadasin gelecek mi dugunegelinligini giyer gelirmis ahahaha ne degisik adetleri var demi ama guzel yemek yapiyodur arkadaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?