Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(50)Hedef52:50
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 360
MOR TAKIM:150

benımkı ıyı sımdılık cok sukur ınsallah alısırım
alisirsin daha da iyi olursuniz ins kuzu

Canim kramp mi giriyor bende de cok olurdu uykumdan uyandirirdi kramp girince bacagima normal yani oluyo bazi hamileliklerde
Kramp mi anlayamiyorum boyle upuzun yattigim taraf sanki hissiz olmus uyusuk agiriyor butun bir bacagimda hissediyorum ne yapsam acaba yuruyuse mi ciksam

Canim dogru olanı sola yatmakmış ama ben ne mümkün yatıcam çatlıycak gibi oluyodum..görev gibi 5 dakika yatıyodum sonra hop sağa..şükür bir sorun olmadı..ileriki aylarda daha da zorlaşacak nasıl rahat ediyosan öyle yatki bebiş de rahat olsun uykunu guzel al..

Kramp mi anlayamiyorum boyle upuzun yattigim taraf sanki hissiz olmus uyusuk agiriyor butun bir bacagimda hissediyorum ne yapsam acaba yuruyuse mi ciksam
Kramp için kalsiyum ilacı veriyo doktor..muz da çok iyi kramplara ben çok yiyodum hem de bebişin kilosuna çok faydalı..

ben de zorla yatiyorum zaten dayanamayip gece boyu donup duruyorum iki bacagimdaaa da agri olyyor hic rahat uyuyamiyorum simdiden boyle olduysam ben 9. Ayda ne olacagim bebegim iyi olsun da ben agri cekmeye razuyimm

Kramp için kalsiyum ilacı veriyo doktor..muz da çok iyi kramplara ben çok yiyodum hem de bebişin kilosuna çok faydalı..
Banankalsiyum ilaci baslamadi muz yiyorum bir kac gundur son aylarda bebise kilo aldiruyormus simdid3n basladim bende baknsen de faydasi var demissin iyiki yiyorumm ins duzelirim .

kız sen cok kv ye gdiyon
Hiiii bu keptinn en son bana hicnkilo almisin dedi pazartesi 74.5 ile uyandim sarraf dikkat et kv ile araniz bozulabilir

abaaaarrrttttttt

Maşallah dediği 40 gün gidiyo

Uyuşma gibi mi seninki kuzum benimki sanki bıçak saplanmış gibi bi kasıntılı ağri nasil anlatsam oyle olurdu iste bi doktoruna sor bence canim hemsiremin numarasi vardi bende ben her aklima takilani arar sorardim

Menüm
Sabah sekersiz Nescafe
Sabah: 1 kaşık t.b.unu, yarim kaşık yulafla ekmecik yaptim, 1 az yagda baharatli yumurta, 2 zeytin, 2 çatal peynir, yarim dilim kaşar, bir minnicik lokma kaymakli bal, sekersiz cay ( 426 kalori)
Ara: 2 tane form misir patlagi, 1 portakal, bi lokmacik kaşar , nescafe (192 kalori)
Ara: 1 tane kakaolu piskevitcok guzel ( 44 kalori)
Aksam: 1 tane tambugday krebi, 100 gr tavuk göğüs, aci biber, 1 marul( dürüm yapip yedim) , 1 bardak ayran (259 kalori)
Ara: 100 ml sütle türk kahvesi(48 kalori)daha icmedim
Toplam alinan kalori 997 son kalan 3 kalorimle ne yesem acaba

Gayet güzel afiyet olsun canım:)

Benim menüm kahvaltı
İki dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
7 az tuzlu zeytin
Nane
Domates
1 çay kaşığı pezto
1 çay kaşığı süt reçeli
Ara
1 special k bar (90 cal)
Öğlen
Müsli
Yoğurt chia
Ara
3 dilim ekmek
3 zeytin
Akşam
Kabak yemeği
Yeşil çay
70 dk spor
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…