- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.181
alisirsin daha da iyi olursuniz ins kuzubenımkı ıyı sımdılık cok sukur ınsallah alısırım
Kramp mi anlayamiyorum boyle upuzun yattigim taraf sanki hissiz olmus uyusuk agiriyor butun bir bacagimda hissediyorum ne yapsam acaba yuruyuse mi ciksamCanim kramp mi giriyor bende de cok olurdu uykumdan uyandirirdi kramp girince bacagimanormal yani oluyo bazi hamileliklerde
Canim dogru olanı sola yatmakmış ama ben ne mümkün yatıcam çatlıycak gibi oluyodum..görev gibi 5 dakika yatıyodum sonra hop sağa..şükür bir sorun olmadı..ileriki aylarda daha da zorlaşacak nasıl rahat ediyosan öyle yatki bebiş de rahat olsun uykunu guzel al..Bebisinolan hanimlar size sesleniyorum gece sol tarafa yata
Rak uyumaya calisiyorum ama bacagim bir muddet sonra cok agiriyor dayanamiyorum sag a donuyorum bu defa o ayni oluyor sabah agrilariyla kalkiyorum gun icinde de pek gecmiyor kilom agirlastigi icin mi oldu niye boyle oldum kizlar sizde de olmusmuydu
SekerPancarii @ParteMoralll sarraf @Marul_Anne nicki aklima gelmeyen diger bebislibhatunlar yardimmmm
Kramp için kalsiyum ilacı veriyo doktor..muz da çok iyi kramplara ben çok yiyodum hem de bebişin kilosuna çok faydalı..alisirsin daha da iyi olursuniz ins kuzu
Kramp mi anlayamiyorum boyle upuzun yattigim taraf sanki hissiz olmus uyusuk agiriyor butun bir bacagimda hissediyorum ne yapsam acaba yuruyuse mi ciksam
kız sen cok kv ye gdiyonSelam hanımlar..
Sabah acele bir kahvaltı sonra doğru spora gittim..şimdi akşam yemeği de hazır sonra kv ye oturmaya gidicem..
Bir de sen onlara sorkız sen cok kv ye gdiyon
ben de zorla yatiyorum zaten dayanamayip gece boyu donup duruyorum iki bacagimdaaa da agri olyyor hic rahat uyuyamiyorum simdiden boyle olduysam ben 9. Ayda ne olacagimCanim dogru olanı sola yatmakmış ama ben ne mümkün yatıcam çatlıycak gibi oluyodum..görev gibi 5 dakika yatıyodum sonra hop sağa..şükür bir sorun olmadı..ileriki aylarda daha da zorlaşacak nasıl rahat ediyosan öyle yatki bebiş de rahat olsun uykunu guzel al..
Banankalsiyum ilaci baslamadi muz yiyorum bir kac gundur son aylarda bebise kilo aldiruyormus simdid3n basladim bende baknsen de faydasi var demissin iyiki yiyorumm ins duzelirim .Kramp için kalsiyum ilacı veriyo doktor..muz da çok iyi kramplara ben çok yiyodum hem de bebişin kilosuna çok faydalı..
Hiiii bu keptinn en son bana hicnkilo almisin dedi pazartesi 74.5 ile uyandimkız sen cok kv ye gdiyon
ayyy hergün müBir de sen onlara soronlara kalsa hergün gideyim ama ben alıştırdım
abaaaarrrtttttttben de zorla yatiyorum zaten dayanamayip gece boyu donup duruyorum iki bacagimdaaa da agri olyyor hic rahat uyuyamiyorum simdiden boyle olduysam ben 9. Ayda ne olacagimbebegim iyi olsun da ben agri cekmeye razuyimm
Banankalsiyum ilaci baslamadi muz yiyorum bir kac gundur son aylarda bebise kilo aldiruyormus simdid3n basladim bende baknsen de faydasi var demissin iyiki yiyorumm ins duzelirim .
Hiiii bu keptinn en son bana hicnkilo almisin dedi pazartesi 74.5 ile uyandimsarraf dikkat et kv ile araniz bozulabilir
Maşallah dediği 40 gün gidiyoben de zorla yatiyorum zaten dayanamayip gece boyu donup duruyorum iki bacagimdaaa da agri olyyor hic rahat uyuyamiyorum simdiden boyle olduysam ben 9. Ayda ne olacagimbebegim iyi olsun da ben agri cekmeye razuyimm
Banankalsiyum ilaci baslamadi muz yiyorum bir kac gundur son aylarda bebise kilo aldiruyormus simdid3n basladim bende baknsen de faydasi var demissin iyiki yiyorumm ins duzelirim .
Hiiii bu keptinn en son bana hicnkilo almisin dedi pazartesi 74.5 ile uyandimsarraf dikkat et kv ile araniz bozulabilir
Oyleee oyleee ne goz var hu kiz daaaMaşallah dediği 40 gün gidiyo
Uyuşma gibi mi seninki kuzum benimki sanki bıçak saplanmış gibi bi kasıntılı ağri nasil anlatsamalisirsin daha da iyi olursuniz ins kuzu
Kramp mi anlayamiyorum boyle upuzun yattigim taraf sanki hissiz olmus uyusuk agiriyor butun bir bacagimda hissediyorum ne yapsam acaba yuruyuse mi ciksam
Hee aynim da bizim gibimaynı biz
bende efendim
İyiki ayni apartmanda degilsiniz yatmadan yatmaya gonderirdi evinize zaarBir de sen onlara soronlara kalsa hergün gideyim ama ben alıştırdım
Ben 1 gün kaldim kvdemlerde sıkıldım giii anamlarda 5 gün kalsam sıkılmıyomayyy hergün mü
Gayet güzel afiyet olsun canım:)Menüm
Sabah sekersiz Nescafe
Sabah: 1 kaşık t.b.unu, yarim kaşık yulafla ekmecik yaptim, 1 az yagda baharatli yumurta, 2 zeytin, 2 çatal peynir, yarim dilim kaşar, bir minnicik lokma kaymakli bal, sekersiz cay ( 426 kalori)
Ara: 2 tane form misir patlagi, 1 portakal, bi lokmacik kaşar , nescafe (192 kalori)
Ara: 1 tane kakaolu piskevitcok guzel ( 44 kalori)
Aksam: 1 tane tambugday krebi, 100 gr tavuk göğüs, aci biber, 1 marul( dürüm yapip yedim) , 1 bardak ayran (259 kalori)
Ara: 100 ml sütle türk kahvesi(48 kalori)daha icmedim
Toplam alinan kalori 997son kalan 3 kalorimle ne yesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?