Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar, içim çok sıkkın bugün sürekli ağlayasım var? Hem regliyim hem de hayatımda benim dışımda bazı değişiklikler oluyor. Bu durumlar çok moralimi bozuyor. Ağlayasım var ama ortam müsait olmadığından ağlayamıyorum. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz? Kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz?

defter al anlat kendine derdini wcye git aynanın karşısında ağla ben ikisini yapıyorum zor dayanıyorsam temizliğe veriyorum kendimi

Benin duygusallastiracak kojulari beyjimden siliyorum kendimle motive edici sekilde icimden kojisuyorum ise yariyor en azindan aglamiyor sonra eve geldigimde SchonerDuft da dedigi gibi banyoda ayna karsisinda aglarim hem de kendi kendime konusurum aglamadigimda hic huzurlu olmam muhakak aglayip desarj olmam lazim sen 7 de yazmissin ama ben simdi gordum gec oldu cnm

Uyuşma gibi mi seninki kuzum benimki sanki bıçak saplanmış gibi bi kasıntılı ağri nasil anlatsam oyle olurdu iste bi doktoruna sor bence canim hemsiremin numarasi vardi bende ben her aklima takilani arar sorardim
Benim ki uyusmali agri baya doktora sordum cnm kas agrisi dedi ilac soyledi bir arastirip alacam

Herkes mantı yemiş sanırsam dün mantı günüymüş

Dünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek
1 yumurta. Küçük peynir 4 zeytin
Ara öğün
Ekmek köftesi büyük misket halinde 20 tane yemişim dir hatırlamıyorum bile
Öğlen 2 kaşık pilav yarım karnıyarık
Arada 2 bardak süt 2 kurabiye
Akşam 50 ml kola 4 kaşık mantı

Dün abarttim iyice o yüzden 80 lere çıktığını unutmuşum galiba

Dün biraz ev işi yaptım bugün telafi için biraz yürüyüş yapicam 3 saat ideal olur galiba

Ben 1 gün kaldim kvdemlerde sıkıldım giii anamlarda 5 gün kalsam sıkılmıyom
Aynı ben konumuz zayıflama olunca soyleyem dedim.84.kiloyken ağzıma.1 lokma.alsam gözleriyle yiyolar.gibi gelirdi.daha bı daralirdim ama biraz kilo verdikten sonra inatlarina karşılarında yarım ekmek bile.yiyiom yiyorum ama.kilo almiyoyom demek için malum sevgili eltim öyle yapıyor

pek güzel pek begendim o krepi gündüz yiyeymişin daha iyiymişama olsun genede güzel

kabak yemeğini cok sverim bol çeşitli olmş begendm kuzum
ay ben ağlıyorum valla ben üzülünce sinirlenince hemen gözlerim doluyo hiç tutamam
kaptinn yok ya kimsede cit yok iyi gecelerrr

ben yokken burlar hep dutluk

sabah ekmek öğle ekmek köftesi akşam mantı hiç olmuş mu gündüz bari yemeseydin

Sabahı 350 kaloriyle kapattık.hadi bismillah dışarı.da cikicam DIE akşama kadar bişey yemem inşallah da akşam ne yapsa.m yemek olaraktan ?

ahahah evde diyet onlarda yemek he mantıklıymş :

Olmadı farkındayım bugünü telafi günü ilan ettim 1000 kcal fazla almayı düşünmüyorum ve 3 saat yavaş tempo yürüyüş malum bebek var kucakta :) bir yaramaz bı kiz

dünkü menüm
sabah:2 çay kaşıgı keçiboynuzu pekmezi 1 bardak su

ara:kahve

öğle:yarım kase corba sulu köftenin köfteleri 1minik dilim ekmek

akşam:2 tabak mantı (durun vurmayın)

mantı 1 tabakta bırakıcaktım herkes birden üstüme geldi ye ye ye ye yemeden bırakmadılar sofradan

sabah 56.3 çıktım

Olmadı farkındayım bugünü telafi günü ilan ettim 1000 kcal fazla almayı düşünmüyorum ve 3 saat yavaş tempo yürüyüş malum bebek var kucakta :) bir yaramaz bı kiz
bebek arabasıyla daha rahat olmaz mı yürüyüş beybi hem onu itlerken de baya enerji harcarsın

bebek arabasıyla daha rahat olmaz mı yürüyüş beybi hem onu itlerken de baya enerji harcarsın
Kucaktayken kilo fazlalaşıyor ya yine fazla yakıyorum da bir bebek arabası aldık kırık çıktı :/ onu degistiricez haftasonu kullanamıyorum bildiğin kucakta evirip çeviriyorum çocuğu yürüyüş de zor oluyor ama AVM kafa dağıtır çok büyük malum 1 tür atsam 3 saat olur sıkılmam ama belim boynum ağrıya ağır kesin başa gelen çekilir almasaydim o kadar kilo hoş bekarken 68 dim su an da 68 ama ben bekarkenden daha zayıf olmak istiyorum çünkü evlenirken. En son streste. 60 i gördüm herkes hayran hayran bakıyordu hatta bazj uzak akrabalar taniyamamistj beni gelini mı değiştirdiler diye içinden kısa süre geçiren bile olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…