- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.201
defter al anlat kendine derdini wcye git aynanın karşısında ağla ben ikisini yapıyorum zor dayanıyorsam temizliğe veriyorum kendimiMerhaba kızlar, içim çok sıkkın bugün sürekli ağlayasım var? Hem regliyim hem de hayatımda benim dışımda bazı değişiklikler oluyor. Bu durumlar çok moralimi bozuyor. Ağlayasım var ama ortam müsait olmadığından ağlayamıyorum. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz? Kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz?
Benin duygusallastiracak kojulari beyjimden siliyorum kendimle motive edici sekilde icimden kojisuyorum ise yariyor en azindan aglamiyor sonra eve geldigimdeMerhaba kızlar, içim çok sıkkın bugün sürekli ağlayasım var? Hem regliyim hem de hayatımda benim dışımda bazı değişiklikler oluyor. Bu durumlar çok moralimi bozuyor. Ağlayasım var ama ortam müsait olmadığından ağlayamıyorum. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz? Kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz?
Benim ki uyusmali agri baya doktora sordum cnm kas agrisi dediUyuşma gibi mi seninki kuzum benimki sanki bıçak saplanmış gibi bi kasıntılı ağri nasil anlatsamoyle olurdu iste bi doktoruna sor bence canim hemsiremin numarasi vardi bende ben her aklima takilani arar sorardim
asicikkk abartmis olabilirimmm
Maşallah dediği 40 gün gidiyo
kahferenki göslüyüümmmOyleee oyleee ne goz var hu kiz daaa
benimkide harikaydıHee aynim da bizim gibim
Ben doydum efendimaksam yemegim harikaydi yidim evet efendim
evet bende cok sıkılıyorm konuscak bişi yok öle boş boş bakışıyozBen 1 gün kaldim kvdemlerde sıkıldım giii anamlarda 5 gün kalsam sıkılmıyom
Aynı benBen 1 gün kaldim kvdemlerde sıkıldım giii anamlarda 5 gün kalsam sıkılmıyom
Menüm
Sabah sekersiz Nescafe
Sabah: 1 kaşık t.b.unu, yarim kaşık yulafla ekmecik yaptim, 1 az yagda baharatli yumurta, 2 zeytin, 2 çatal peynir, yarim dilim kaşar, bir minnicik lokma kaymakli bal, sekersiz cay ( 426 kalori)
Ara: 2 tane form misir patlagi, 1 portakal, bi lokmacik kaşar , nescafe (192 kalori)
Ara: 1 tane kakaolu piskevitcok guzel ( 44 kalori)
Aksam: 1 tane tambugday krebi, 100 gr tavuk göğüs, aci biber, 1 marul( dürüm yapip yedim) , 1 bardak ayran (259 kalori)
Ara: 100 ml sütle türk kahvesi(48 kalori)daha icmedim
Toplam alinan kalori 997son kalan 3 kalorimle ne yesem acaba
kabak yemeğini cok sverimBenim menüm kahvaltı
İki dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
7 az tuzlu zeytin
Nane
Domates
1 çay kaşığı pezto
1 çay kaşığı süt reçeli
Ara
1 special k bar (90 cal)
Öğlen
Müsli
Yoğurt chia
Ara
3 dilim ekmek
3 zeytin
Akşam
Kabak yemeği
Yeşil çay
70 dk spor
2 lt su
ay ben ağlıyorum vallaMerhaba kızlar, içim çok sıkkın bugün sürekli ağlayasım var? Hem regliyim hem de hayatımda benim dışımda bazı değişiklikler oluyor. Bu durumlar çok moralimi bozuyor. Ağlayasım var ama ortam müsait olmadığından ağlayamıyorum. Böyle durumlarda siz ne yapıyorsunuz? Kendinizi nasıl rahatlatıyorsunuz?
sabah ekmek öğle ekmek köftesi akşam mantıHerkes mantı yemiş sanırsam dün mantı günüymüş
Dünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek
1 yumurta. Küçük peynir 4 zeytin
Ara öğün
Ekmek köftesi büyük misket halinde 20 tane yemişim dir hatırlamıyorum bile
Öğlen 2 kaşık pilav yarım karnıyarık
Arada 2 bardak süt 2 kurabiye
Akşam 50 ml kola 4 kaşık mantı
Dün abarttim iyice o yüzden 80 lere çıktığını unutmuşum galiba
Dün biraz ev işi yaptım bugün telafi için biraz yürüyüş yapicam 3 saat ideal olur galiba
ahahah evde diyet onlarda yemek he mantıklıymşAynı benkonumuz zayıflama olunca soyleyem dedim.84.kiloyken ağzıma.1 lokma.alsam gözleriyle yiyolar.gibi gelirdi.daha bı daralirdim ama biraz kilo verdikten sonra inatlarina karşılarında yarım ekmek bile.yiyiom yiyorum ama.kilo almiyoyom demek için malum sevgili eltim öyle yapıyor
kabak yemeğiSabahı 350 kaloriyle kapattık.hadi bismillah dışarı.da cikicam DIE akşama kadar bişey yemem inşallah da akşam ne yapsa.m yemek olaraktan ?
bebek arabasıyla daha rahat olmaz mı yürüyüş beybi hem onu itlerken de baya enerji harcarsınOlmadı farkındayım bugünü telafi günü ilan ettim 1000 kcal fazla almayı düşünmüyorum ve 3 saat yavaş tempo yürüyüş malum bebek var kucakta :) bir yaramaz bı kiz
Kucaktayken kilo fazlalaşıyor ya yine fazla yakıyorum da bir bebek arabası aldık kırık çıktı :/ onu degistiricez haftasonu kullanamıyorum bildiğin kucakta evirip çeviriyorum çocuğubebek arabasıyla daha rahat olmaz mı yürüyüş beybi hem onu itlerken de baya enerji harcarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?