- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.221
ahahaha son anda gelinde bi değişiklik yaptık bi küçük bedenini aldıkKucaktayken kilo fazlalaşıyor ya yine fazla yakıyorum da bir bebek arabası aldık kırık çıktı :/ onu degistiricez haftasonu kullanamıyorum bildiğin kucakta evirip çeviriyorum çocuğuyürüyüş de zor oluyor ama AVM kafa dağıtır çok büyük malum 1 tür atsam 3 saat olur sıkılmam ama belim boynum ağrıya ağır kesin başa gelen çekilir almasaydim o kadar kilo hoş bekarken 68 dim su an da 68 ama ben bekarkenden daha zayıf olmak istiyorum çünkü evlenirken. En son streste. 60 i gördüm herkes hayran hayran bakıyordu hatta bazj uzak akrabalar taniyamamistj beni gelini mı değiştirdiler diye içinden kısa süre geçiren bile olmuş
Mutluluktan ağlayacağımahahaha son anda gelinde bi değişiklik yaptık bi küçük bedenini aldık: 60 ta olursun taş gibin bi anne olursun
günaydınnn kuzuuummgünaydım güne -300 gram ile başladım çok mutluyum
aaaa iyi hatırlattın hedefler vardı dimiiiiMutluluktan ağlayacağımtartıda 6 ve 7 rakamını yanyana gördüm cumayi vekleyemedim tartildim vee 67.8 o zmqqn nisan hedefini değiştirip 67 yapıyorum
eh az dengesiz olmş ama akşam ekmek yok en azındansabah :
uyanış : 05.00 1 kupa sadece nescafe
08:00 e doğru 1 yumurta / az kaşar peynir / yeşillik
ara
yok
öğlen
tavuk döner ekmekli
ara
türk kahvesi 3 küçük kare çikolata
akşam
1 lokma bamya / 2 yk dondurma midem çok kötü olmuştu soğukluğu iyi geliyor
30 dakika kadar yürüyüş suyu 2 lt ye tamamlayamadım dün midem çok kötüydü ialcımda yanımda değildi
güne -300 gram ile başladım şuan 72,20
Hee aaaşaminan canim tavık dürüm çehtiydi depek güzel pek begendim o krepi gündüz yiyeymişin daha iyiymiş ama olsun genede güzel
kabak yemeğini cok sverimbol çeşitli olmş begendm kuzum
ay ben ağlıyorum vallaben üzülünce sinirlenince hemen gözlerim doluyo hiç tutamam
ben yokken burlar hep dutluk
sabah ekmek öğle ekmek köftesi akşam mantıhiç olmuş mu gündüz bari yemeseydin
Ayy bisey demicem o ısrarı biliyorum çünkü noldu sanki me israr ediyonuz kiz doydu 1 tabakladünkü menüm
sabah:2 çay kaşıgı keçiboynuzu pekmezi 1 bardak su
ara:kahve
öğle:yarım kase corba sulu köftenin köfteleri 1minik dilim ekmek
akşam:2 tabak mantı (durun vurmayın)
mantı 1 tabakta bırakıcaktım herkes birden üstüme geldi ye ye ye yeyemeden bırakmadılar sofradan
sabah 56.3 çıktım
evet harika kıyafet ile tartıldım baktım 72,80 çıktım hemen soyundumgünaydınnn kuzuuummeksidesin cok güzellll
akşam dengeledi günü şimdi bile canım yemek istemiyorum zoraki tahinli süt içiyorum aç kalmayım diye ...eh az dengesiz olmş ama akşam ekmek yok en azından
ne demek sana yokHee aaaşaminan canim tavık dürüm çehtiydi dekreb yapam içine saram dedim hee ekmek yaptim gece tambugday ekmegi bek guzel oldu minik minik yaptim bu sefer kalorilerini de hesapladim bir ekmegim 175 kalori hee bek guzel yohh sana vermem hee bize kadan yaptim
of evetAyy bisey demicem o ısrarı biliyorum çünkü noldu sanki me israr ediyonuz kiz doydu 1 tabaklaafiyet ola 1 kilo arti mi çıktın
puff vallla hee cuma yeni hedefleri alayım ne cabuk geçti bu ayevet harika kıyafet ile tartıldım baktım 72,80 çıktım hemen soyundumbugün ve yarında dikkat edeyim nisan bitti nisan hedefleri yine hayal oldu
pekmez ye kahvaltı yapmadıgın zamanlar beybi hem enerji veriyo hem tok tutuyoakşam dengeledi günü şimdi bile canım yemek istemiyorum zoraki tahinli süt içiyorum aç kalmayım diye ...
canım hoşgeldiiinn :) dha önce hiç bi takımda yarıştın mı?Günaydın, benide aranıza alın lütfen :) 73,30 la isyanlardayım
ay evetkaptinn 2 tabak mantı mı
ısrarlardan nefret ediyorum bir çok kilolusun yeme derler bir de ye ye bişi olmaz yakarsın derler bugün dengelersin olan oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?