Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahaha son anda gelinde bi değişiklik yaptık bi küçük bedenini aldık : 60 ta olursun taş gibin bi anne olursun

ahahaha son anda gelinde bi değişiklik yaptık bi küçük bedenini aldık : 60 ta olursun taş gibin bi anne olursun
Mutluluktan ağlayacağım tartıda 6 ve 7 rakamını yanyana gördüm cumayi vekleyemedim tartildim vee 67.8 o zmqqn nisan hedefini değiştirip 67 yapıyorum

sabah :
uyanış : 05.00 1 kupa sadece nescafe
08:00 e doğru 1 yumurta / az kaşar peynir / yeşillik
ara
yok
öğlen
tavuk döner ekmekli
ara
türk kahvesi 3 küçük kare çikolata
akşam
1 lokma bamya / 2 yk dondurma midem çok kötü olmuştu soğukluğu iyi geliyor

30 dakika kadar yürüyüş suyu 2 lt ye tamamlayamadım dün midem çok kötüydü ialcımda yanımda değildi

güne -300 gram ile başladım şuan 72,20

Mutluluktan ağlayacağım tartıda 6 ve 7 rakamını yanyana gördüm cumayi vekleyemedim tartildim vee 67.8 o zmqqn nisan hedefini değiştirip 67 yapıyorum
aaaa iyi hatırlattın hedefler vardı dimiiii cok ttebrikler bebeğiiiimmm 69dan 67 ye maşallahhh

eh az dengesiz olmş ama akşam ekmek yok en azından

Hee aaaşaminan canim tavık dürüm çehtiydi de kreb yapam içine saram dedim hee ekmek yaptim gece tambugday ekmegi bek guzel oldu minik minik yaptim bu sefer kalorilerini de hesapladim bir ekmegim 175 kalori hee bek guzel yohh sana vermem hee bize kadan yaptim

Ayy bisey demicem o ısrarı biliyorum çünkü noldu sanki me israr ediyonuz kiz doydu 1 tabakla afiyet ola 1 kilo arti mi çıktın

ne demek sana yok sen baan kıyamazsın ebnde yapem migrosta var mı tambugday unu

Ayy bisey demicem o ısrarı biliyorum çünkü noldu sanki me israr ediyonuz kiz doydu 1 tabakla afiyet ola 1 kilo arti mi çıktın
of evet bide gözümün içine baktılar yiyim diye cok mu çöktüm acaba diye düşündüm neysem ödemde var ama regl oldum ben perşembeye bişi kalmaz eksi cıkcam bu hafta

evet harika kıyafet ile tartıldım baktım 72,80 çıktım hemen soyundum bugün ve yarında dikkat edeyim nisan bitti nisan hedefleri yine hayal oldu
puff vallla hee cuma yeni hedefleri alayım ne cabuk geçti bu ay ben hala 55lerde hatta 56

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…