Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

of evet bide gözümün içine baktılar yiyim diye cok mu çöktüm acaba diye düşündüm neysem ödemde var ama regl oldum ben perşembeye bişi kalmaz eksi cıkcam bu hafta
Halbuki bir tabak da az degel yani seninde çocuğun olunca yarisini ona yedirirsin hee en coh ben yedim dersin ben oyle yapiyom cok koydugunda kizima ayri tabak almiyom benimkinin yarisini yediriyom akilll akilll

taam bana ekmeğin tarifini göndertiver madem bende yapem sabahları içine domates peynir koyar işte yerim

canım bu spor listesi takım içindeki arkadaşlarımızla 2 ye bölündük yarşıyoruz motive olma amaçlı listeye girdikten sonra(2hafta sonra) istersen sende bu listeye girebilirsin hem böylelikle akşamları evde spor yaparsın belki

@zuzuzuzu1234 canım nasıl oldu teyzen ? pek ugramıyosun kötü bişey yoktur umarım
@Alina_ kuzuuu sende dün yoktun nerelerdesiiiiinnnn ?
Canimmm,burdayim,dun biuraz evle ugrastim,temizlik yaptim,sonra,yemek,bizimkiler icin birseyler yaptim atistirmalik,disari ciktik,sonrasi malum bir kosturmaca gecti,aksam da erkenden yatip uyudum,o yuzden gelemedim kuzummm

34 yaşındayım 1 çocuğum var 4 yaşında çalışıyorum hamile olmadan önce 62 kg idim 9 kilo alarak 71 le tamamladım çocuk 4 yaşında ve ben şuan kıyafetli ayakkabılı halde 73,30 kiloyum

ahahahahaha kovmadım diskalifiye ettim ikisi farklı seyler du bi arastırayım bakim belki olabilir cumaya kadar ki menülerine de bağlı tabiki
Timam menülerinde özellikle seni etiketlicem. Hayran kalican son 3 günkü menume gel diye sen yalvarican o zaman ben bir düşüneyjm diyeceğim

Gunaydin kizlar
İki gunluk kur bitti,cuma gun ku kilomu sabitledim ancakaslinda benim icin sevindirici bir tablo oldu.bugun ve yarini iyi degerlendirip,cumaya eksileri goruruz insallah
günaydın beybiii evet perşembeyi cko hafif atlattın mı eksiyle gelebilrsin bana
en sevdiğim üye eksiyle gelen üye

taam bana ekmeğin tarifini göndertiver madem bende yapem sabahları içine domates peynir koyar işte yerim
Temem tam işe goturmelik yaptim küçükcenek atiyom biyerlere sen görürsün ahah gerci buraya atiyim belki yapmak isteyen olar

Ben bal yerine pekmez koydum sonrasini birebir uyguladim her bezemi 70 gr olarak ayarlayıp 10 tane ekmek çıkardım bide minik çıktı 10 buçuk ekmek çıkıyo bu sekilde ve her biri 175 kalori oluyo

34 yaşındayım 1 çocuğum var 4 yaşında çalışıyorum hamile olmadan önce 62 kg idim 9 kilo alarak 71 le tamamladım çocuk 4 yaşında ve ben şuan kıyafetli ayakkabılı halde 73,30 kiloyum
Hoşgeldin 71 falansin onzmana Burdakiler çıplak tartıliyorlar . Allah yardımcın olsun amannn. kaptinn e dikkat et gözünün yaşına bakmadan kovar seni yakın zamanda başıma geldi de yavrucagim aç bitac ben onla uğraşıyorum artı dişçi falan sen hiç acimadan arkanı dön bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…