Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne zamana kadar hedef belirliyoruz ? Bugün haftanın ortası haftaya çarşambaya kadar olar mı :) 71 yapayım hedefimi 1 haftaya
canım bi mezun olmak için hedef belirleniyo ki bu aylarca hatta senelrce sürebilir :) bide aylık hedefler oluyo onları en soruyorum zaten her ay sonu yeniliyorum listeleri

Bir gün sil makyajini tak kulaklığını yürüyüş yaparken ağla hic kimseyi de takma bosver insan ağladıkça rahatliyo Rabbim sıkıntılarını alsin inşallah canimm

baktım tek tek ugrasamıcam alıntı yapayım dedim
hee inandım sana
Hoşbulduk valla öyle görünüyor aman acımasında zaten bizim için böyle davranıyo iyi şeyler bunlar
işte bak beni anlayan biri cıktı
Ben neredeyim (((
sen yoktun ki nisan ayı başındaaaaaa
tah

tahinli süt aldım biraz önce şişirdi paket çörek otlu minik galeta yedim 3 4 tane şiştim .... pekmez yok evde alayım olmazsa ... nisan hedeflerimiz neydi görsek mi acaba 2 aydır yerimde sayıyorum pöff
bende yerimde sayıyom valla kac aydır hedefim 54 kaç aydır hiç hedefe ulaşamadım
Bi dakika 65 derken 2 haftayamı 65 olcam vay halime ozaman
yoook kuzuumm 65olunca mezun olacaaasın artık kac ay sürer bilmem sonra istersen hedefini60 fln yaparsın sana kalmıs

ben daha iyisini yapıyorum canım bişi istedimi ona yapıyor yediriyorum ben kokusu ile iadre ediyorum o kilo alıyor ben yerimde sayıyorum
buda mantıklı
hemi de iki tabak mı
he yaa
Mesaj yazmaktan hareket edemiyorum
al benden de o kadar çalışcam çalışamıyorum
mayıs sonu 65 diyelim ozaman :)
bence daha gercekçi bişey olsun mayıs sonu hedefin cuma günü karar veririz

Başında yoktum.ama sonradan nisan hedefini 67 yaptım ya artı nisan ayı başında 69 dum

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(50)Hedef52:50+20
()Senad:
()SekerPancarii:20
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 360
MOR TAKIM:190

baahh cok konusuyon sennn
hakisimm ben oylee korkunc bahmaa baaa

Günaydıııınnnn
gunaydin pampikkk

Gunaydin melekim
gunaydinn tatlisimmm aksam yatarken muz yedim ve gece daha rahat uyudum sankii

Problen evdeyse zor canim. Aksam guzel desarj ol damar parcalar destek verir tavsiye ederim

A101 den aliyom ben tambugday ununu
TM BENDE ALCAM HEMENCİK
Bak o da bi ihtimalahahahah
böyyyük bi ihitimal

ne zaman hazırlandı bu yeniyse 4 gün için kendimi eklemeyeyim.
eskiyse yenisini ekleyelim
eski liste beybi ben yenisii cuma hazırlıcam
Valla ben dün gece pişirdim yeni bu sabah yicem tatlis bi kac gune haber veririm sene bayatliyomu diye
temam cumya bildir bana bende hafta sonnu yapem
Hmmm 4 gunde 800 gr verirsem ucundan yakalarim hedefihmmama sanmam benim öbür ay hedefim de 50
bnmde 554

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…