Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşbulduk valla öyle görünüyor aman acımasında zaten bizim için böyle davranıyo iyi şeyler bunlar

34 yaşındayım 1 çocuğum var 4 yaşında çalışıyorum hamile olmadan önce 62 kg idim 9 kilo alarak 71 le tamamladım çocuk 4 yaşında ve ben şuan kıyafetli ayakkabılı halde 73,30 kiloyum
tm canım hedefine 65 diyorum 2 hafta deneme süren var 2 hafta sonra listeye girebiliyosun evde tartın var mı cünkü pazartesi cuma tartı gnü
bende 23 yaşındayım nişanlıyım 55.3tüm dün bugün 56.3 61le başladım ekimde düğünüm var onun için zayıflamaya clışıyoum öle işte

tah
pekmez ye kahvaltı yapmadıgın zamanlar beybi hem enerji veriyo hem tok tutuyo
tahinli süt aldım biraz önce şişirdi paket çörek otlu minik galeta yedim 3 4 tane şiştim .... pekmez yok evde alayım olmazsa ... nisan hedeflerimiz neydi görsek mi acaba 2 aydır yerimde sayıyorum pöff

Bi dakika 65 derken 2 haftayamı 65 olcam vay halime ozaman

Timam menülerinde özellikle seni etiketlicem. Hayran kalican son 3 günkü menume gel diye sen yalvarican o zaman ben bir düşüneyjm diyeceğim
cok iddalı gördüm seni hadi bakalım ama listeye girdikten sonra öle sürekli kacamak yapmak fln yok anlaştık mı

hemi de iki tabak mı

cok sağol bebekiiimmmm un aldıktan sonra ilk işim denemek olcak peki cabuk bayatlar mı ? ona göre haftalık yapayım

defter al anlat kendine derdini wcye git aynanın karşısında ağla ben ikisini yapıyorum zor dayanıyorsam temizliğe veriyorum kendimi
dün akşam koşuya parka gittim iyi geldi. Yüzümdeki makyajı silmeden evden çıktığım için ağlayamadım yoksa parkın bir köşesinde sessizce ağlayabilirdim. Birde üstüne makyajla spor yaptığım ve terleyince gözeneklerimin iyice makyaj kalıntılarıyla dolacağı geldi iyice sinirlendim. Yine de açık hava ve koşu iyi geldi. Bu sabahta 6 gibi kalkıp gidecektim ama kalkamadım.

sağol canım saat önemli değil. Ben de ağlayamadan rahatlayamıyorum ama ağlayacağım ortamım yok. Evdekilerle problem dışarıda ise genelde işteyim. Bu akşam makyajsız parka gidip biraz ağlayayım diyorum iyice içimdekileri atayım.

cok sağol bebekiiimmmm un aldıktan sonra ilk işim denemek olcak peki cabuk bayatlar mı ? ona göre haftalık yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…