- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #197.321
taam kafamı karıstırma ben seni yeni lsteye eklicem du şimdi cumayı bekleBaşında yoktum.ama sonradan nisan hedefini 67 yaptım ya artı nisan ayı başında 69 dum
kem fırlatırım gözlerimdenhakisimm ben oylee korkunc bahmaa baaa
gunaydin pampikkk
gunaydinn tatlisimmm aksam yatarken muz yedim ve gece daha rahat uyudum sankii
Problen evdeyse zor canim. Aksam guzel desarj ol damar parcalar destek verir tavsiye ederim
Ne yorumu ,neyi kacirdim,ikiiiii tabak mantiyimi yoksammmmmbitti kız ben bitmez diyodum yorumlar
kem fırlatırım gözlerimden
Çok çok tebrik ederim canım :))Mutluluktan ağlayacağımtartıda 6 ve 7 rakamını yanyana gördüm cumayi vekleyemedim tartildim vee 67.8 o zmqqn nisan hedefini değiştirip 67 yapıyorum
Hoş geldin canım bir an önce eski formuna kavuşman dileğiyle34 yaşındayım 1 çocuğum var 4 yaşında çalışıyorum hamile olmadan önce 62 kg idim 9 kilo alarak 71 le tamamladım çocuk 4 yaşında ve ben şuan kıyafetli ayakkabılı halde 73,30 kiloyum
kem fırlatırım gözlerimden
probiyotik yogurtla akşamki meyveyi cıkart olar benceKizlar kahvaltimi yaptim,iki gun su sekil yiyecegim,
Kahvalti,
Bir haslanmis yumurta,
Bir domates ve salatalik
Bir etimek
Bir dilim peynir
İki fincan cay ictim
Ara,
Bur bardak ayran
Oglen,
İki kepce corba ve salata
Ara,
Bir bardak ayran
Ara,
Bir kutu probiyotik yogurt
Aksam,
Dort kasik kiymali taze fasulye
Salata
Ara,
Meyve bur tane
Nasil,cokmu,iki gunde kg verdirirmi,ne diyorsunuz canlar
Bin kalorinin cok ustundemidirbu liste 
kaptanın dediğini ye yediğini yemeNe yorumu ,neyi kacirdim,ikiiiii tabak mantiyimi yoksammmmm
sen bi önceki sayfada da gülmedi miydin hatta ben begendim yorumu
Sağol tatlımGecmis olsun canim,boyle vefali akrabalarin olmasi kadar guzel birsey yok.
Ne bilem kiz her yerde guler oldumsen bi önceki sayfada da gülmedi miydin hatta ben begendim yorumu
Tememmmmprobiyotik yogurtla akşamki meyveyi cıkart olar bence
günümün en eglenceli zamanları burda geçiyo bende cok gülüyoru m burayı okurkenNe bilem kiz her yerde guler oldumgec takip edince boyle oluyyooo
ah canım yaa eve gelen olmadı mı kızı yok mu o bari gelse naısl oldu teyzen kendi işini görebilcek gibi mikaptinn aynen öyle tatlım ne yapacan işte yarın eve gececem inşallah bı düzene koyacam yeniden herşeyi buralarda olmuyor diyet işi eve çıktı teyzem doğru dürüst ilgileni yok valla gözüm arkada gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?