Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o tatlı illaaaa olcaaaaakkkkk

ciğer ekmek yediriyo tehlikeli olmasın o
Bizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav olur hatta birgün diyetisyen e öyle dedim diyetisyenler normalde umutsuz olmaz ama o zaman zor verirsin dedi
Ben bildiğin catallicam

Öğleni de 1 dilim ekmek ve yağda kavrulmuş salça ile.atlattik canım istedi napim normalde.yagda kavrulmaz ama halam yemek yaparken kavurunca kokusu beni benden aldı ama.yemek yemicem yedim de geldik dedim 3 saat dolasamayijca halamlara Cat kapı geldim de

Kızlar Trabzon ekmeğinin ortasından bir dilim düşünün onun yarısı 1 dilim ekmek mı olur ?

Bizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav olur hatta birgün diyetisyen e öyle dedim diyetisyenler normalde umutsuz olmaz ama o zaman zor verirsin dedi
Ben bildiğin catallicam
abuuuu kız her akşam pilav mı yenirmişşşş yemiceeesiiinnn kurtulamazsın dilimdenn

he bende dedim hala ne alaka tm yeme başka bişi su iç bol bol

abuuuu kız her akşam pilav mı yenirmişşşş yemiceeesiiinnn kurtulamazsın dilimdenn

he bende dedim hala ne alaka tm yeme başka bişi su iç bol bol
Yük yemiyorum pilav zaten o yüzden kilo verdim tatlı da ya 1 YK helva yada yarım dilim baklava çok canım isterse hatta hamileyken.dis ağrısından hiç tatlı yrmiyordum :)))) a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…