- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.121
bence artık listeye dönmelsiin kuzun hazır vermeye başlamışken biraz daha sıkı tutarsın böylelikleGünaydınlar herkese pazartesi bildirimimi yapayım bari ben de 63.8çok erken tartıldım belki 63.5 a kadar düşerdi biraz daha geç tartılsaydım yine de mutluyum
aynen öyle bebekim bende senin gibi düşünüyorum bu ara biraz modumuz düştü niyeyse toparlanmamız lazımgünaydın kızlar ilk günden bugüne en iyi kiloları @zuzuzuzu1234 @Alina_ veAylnaylm1 vermiş kalanlar eh işte biz diyetteyiz havası ile geçiştirmişiz kendimizi .. biraz toparlanmamız lazım dün 71,80 bugün 72,10 çıktım dün biraz abarttım sanırım gündüz
sanki modu hiç tutturamamışız gibi düşük kaloriye devam sanırım bir süre az bir süre normal kalori vereceğim 10 kilo vardı yerimde sayıyorum bakasanabence artık listeye dönmelsiin kuzun hazır vermeye başlamışken biraz daha sıkı tutarsın böylelikle
aynen öyle bebekim bende senin gibi düşünüyorum bu ara biraz modumuz düştü niyeyse toparlanmamız lazım
şey deniyelim mi bu hafta ya akşam yemeği yemeyelimsanki modu hiç tutturamamışız gibi düşük kaloriye devam sanırım bir süre az bir süre normal kalori vereceğim 10 kilo vardı yerimde sayıyorum bakasana
Bana da yetti artikcuma:55.1
pazartesi56.1
tm artık yettiböyle gördükce kahvaltı yapasım gelmiyo halbuki spora da başladım ama
Sen yine 1 kilo almışın ben 3 kilo yaaa bu kadar da olmaz kiiicuma:55.1
pazartesi56.1
tm artık yettiböyle gördükce kahvaltı yapasım gelmiyo halbuki spora da başladım ama
Gunaydin kızlar
Cuma kilom: 51.7
Güncel: 54.7
ayy insana cok koyuyo yaaSen yine 1 kilo almışın ben 3 kilo yaaa bu kadar da olmaz kiiiverirken grla alirken kilo kilo mübarek
Anlamadim ki ya bu kadar da olmamlii amaanasıl oluyo bu kadar
İste o yuzden 2 senedir hep diyetteyim baksan kilo koruyom ama hic alakasi yok sanki hala sıkı bi diyetteyimayy insana cok koyuyo yaabtün hafta ugras hafta sonu azıcık fazla kaçırınca
çorba içerim yada bir parça granola bar ile süt yada nescafe şeklinde olur ders var evet dengelerim bir şekilde adam sürekli soru çözdürüyor yemek düşünmeye vakit kalmıyorşey deniyelim mi bu hafta ya akşam yemeği yemeyelimbide böyle bakalım neler olcak ama senin dersler vardı sahiiii
Evet gün tartıda 66.9 u görmenin haklı sevinci içindeyimgünaydın kızlar ilk günden bugüne en iyi kiloları @zuzuzuzu1234 @Alina_ veAylnaylm1 vermiş kalanlar eh işte biz diyetteyiz havası ile geçiştirmişiz kendimizi .. biraz toparlanmamız lazım dün 71,80 bugün 72,10 çıktım dün biraz abarttım sanırım gündüz
İste o yuzden 2 senedir hep diyetteyim baksan kilo koruyom ama hic alakasi yok sanki hala sıkı bi diyetteyimefkarliyim bir gün sabrim bitecek boşverecem diye korkuyom bi bosversem 70 kilo olmam 1 ayimi alir heralde
o zaman anlastıkçorba içerim yada bir parça granola bar ile süt yada nescafe şeklinde olur ders var evet dengelerim bir şekilde adam sürekli soru çözdürüyor yemek düşünmeye vakit kalmıyor
gaza mı getiriyon kavga mı cıkarmaya calışıyon bu ne kızEvet gün tartıda 66.9 u görmenin haklı sevinci içindeyimkiskaniyosun beni kiziiiiimmmm sen asla bu ay 60 lari göremezsin
tamamdır ... ama çorba olmasa da 1 kase yoğurt içine salatalık ya da bibero zaman anlastıkakşam yemeği sadece corba olcak başka hiç bişi yok söz mü
Belki gaza gelir kiakandiram dedim fazla mı olmuşgaza mı getiriyon kavga mı cıkarmaya calışıyon bu ne kız:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?