Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bı haftayi geçecek bu cuma o yüzden sorayım dedim canım

ben teyze oldugum halde içim gidiyo düşcekler diye seni anlayabiliyorum kuzum hele cam balkon merdiven en tehlikeli yerler ne güzel düşünmüşsün en azından açamaz sen uyurken falan gezinirse

Aynı dert bende de var kızim fırsatını bulunca koltuk tepesinde cama çıkıyo..bu aparat çerçeveye zarar veriyomu acaba malum ben kiracıyım ev sahi demesin arar vermişsin diye..geçen bime gelmiş ama bakmadım nasıl birşey diye..

ben teyze oldugum halde içim gidiyo düşcekler diye seni anlayabiliyorum kuzum hele cam balkon merdiven en tehlikeli yerler ne güzel düşünmüşsün en azından açamaz sen uyurken falan gezinirse
Ya o bisey olcak korkusundan öt3 bisey cunku korkusuz ne biliyim ya onla ayni dogan teyzemn kizi oyle degil atlamiyo biyerlerden bu camin onune sandlye koyuyo dis kapiyi aciyo. Cekmece onune sandlyesini koyup bicaklara gidiyi gbigbi birsuru seyyyyy. Kapilari acmasi ayri bisey zatenn ayyyyh anne olmak zoooooorrrrrrr bide 10.kat olunca artk geceleri kizima bakiyorum ruyama giriyo. Gecen kalkms gece atlamis iceri kacmis kosa kosa esiminde uykusu agirdir o bile korkmssss ay ne biliyimmm canlari sagolsn napalim

Ayy Allah korusun evlatlarimizi canimmm cok hareketli senin minik dedigin gibi bende camlardan cok korkardim ama benim kiz hic yaklaşmazdi nasil bi aparat o iyi yapmissin biraz rahatlamışsındır

Yaa benimkide aynen canim.wc bile gidemiyorum onsuz valla veriyo azicik oraya sabitleniyo cunku. Ama guzel yarimda acabiliyorum onlardan aldim. Yarim acip cami oraya sabitliyosun boylece yazin da buharlasmayiz. Ev sahibine soylersin olmadi. Her zaman lazim bisey

Ayy Allah korusun evlatlarimizi canimmm cok hareketli senin minik dedigin gibi bende camlardan cok korkardim ama benim kiz hic yaklaşmazdi nasil bi aparat o iyi yapmissin biraz rahatlamışsındır
Evet azicikda olsa rahatladim. Kiz ben hareketli fln abartiyommu diyodum ama gecen nisanda bile benim kizin hareketliligi konusuluyodu erkek cocuklariyla kosuyo biyerlere cikiyodu ama biriyle gorus biri gelsin ay bi gör masummm numaralarimi dersin bumu yaramazlik yapiyo.

tbaya yaramazmıs yalnız ablamında bi kere ablam uyurken dış kapıyı acmş dısarı cıkmş daha küçüktü o zaman milelt bulmsta getirmiş ablam o gündür kapıyı sürekli kilitler hiç açık bırakmaz
demek ki 2 3 4 yaşlarında öyle oluyolar cocuklar seneye kreşe mi göndersen acaba

Ahahah yerim o civcivi ben bizimki de dibimden ayrilmaz elbisem kirlenecek diye dogru duzgun oynamaz bile

bn su içemiyorum bu ara çaya dadandim fırsat kalmıyo suya ama içmek lazım evet su cok faydalı sonucta

günaydın bebekiiimm
suyu içmek gerek çay içilmez artık hava sıcaklamaya başladı arada kahve içiyorum o kadar sana yazarken 2 bardak içtim 3 bardak içmiş oldum

Ayyy hadi yaaaaaaaaa allah korusunnnnnn. Bennnn bide 10 katta oturuyorummmmmm. Bigun oturuyorum saniye kayboldu seslendim cat kapi sok oldummmm acmiss diye. Simdi esim her ciktiginda disardan kitliyoo ayy bu cocuklar varyaaaaa.. kiz bemim kiz 15 aylikken sandlyeye ordan yemek masama cikiyodu yurumeye yeni basladi komidin tepeleri vs. Amaan napalim annelik babalik zorr...
Krese vermicemde tabi okula yollucam oyun icin vs bu buyucek oburu sonra hahahaha neysee darisi sana
Ahahah yerim o civcivi ben bizimki de dibimden ayrilmaz elbisem kirlenecek diye dogru duzgun oynamaz bile
ayy ne guzeeeeeeeeeellll nerdeeeeee bizimki benim yanimdan kacmaya merakli ay buyuyunce belki yapmazz

günaydıııınnn mutlu geldik sanki birazzz
aslında çokta mutlu sayılmam 60,7 cıktım ama sebebini tahmin edebiliyorum Geçen hafta rahatszdım ya gunde 6 7 kere en az wcye gidiyodum bugün 3 gün oldu hiç gitmedim ee zaten birazının geri gelceğini tahmin ediyodum
cumaya kadar 59.3 olmam lazım en azından sabit olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…