- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.501
ccok komic
ben yorum yapmıyorum gizli takipçiyimBende çıkmıyorum bdvden ama artık temkinliyim bi kere ban yiyince
karısını aldatmak istiyormuştemizllik cumartesiler gocam evde yokene yaparım hafta içi ne ugrascamtembelim ben biraz
ayy demeeeniye boşanıyomş kıızzzzz dedikodu en sevdiğiim
bence sen pek şaapma
ne yicen bence corba bide koca bi kase yogurt koy sofraya diğer yemeklerden sonra yersin bunlarla doymazsan
seni aldatmak istiyorum mu demiş nerden biliyomskarısını aldatmak istiyormuştipik erkek modeli
ccok komic
ben yorum yapmıyorum gizli takipçiyim
konuyu merak ettimkarısını aldatmak istiyormuştipik erkek modeli
teklifler geliyormuş adama adam bişi yapamıyormuş free takılmak istiyormuş öyle demiş karısınaseni aldatmak istiyorum mu demiş nerden biliyoms
kadına herkes fake diye diye ok yazmıyor artıkkonuyu merak ettim
kadına herkes fake diye diye ok yazmıyor artık
Kolaya Nescafe ye ara versen tatlım Türk kahvesi iç bı bakalım belki idaha iyi olurDünkü menümü yazimm
Sabah 1 tatli kasigi fıstık ezmesi 1 kupa nescafe
Kahvalti: 1 dilim t.b.ekmegi, 1 haslanmiş yumurta,yarim yumurta beyazi, biraz beyaz peynir, 1 cay kasigi labne, 2 siyah 2 yesil zeytin, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ogle: 3-4 kare yulaf krakerimden, 5 findik, 1 kuru kayisi
Akşam: avuc ici kadar tam bugday ekmegi yaptim icine avuc ici kadar köfte ve karamelize sogan koyup yidimesimle kizima hamburger yaptim bende kendime uyarliyim dedim 1 bardak da light kola ictim
Ara: 1 küçük avuc findik, 3 tane üzümlü cevizli yulaf kurabiyesi yaptimdi ondan yidim kahveyleacik cok oldu sankim
-500 grdim sabah ama beni hic mutlu etmedi 51 ken simd 54 deyim 2 gunde degisti hemde kilomcok sinirim bozuluyo
açlık otu mu işe yarayan olumsuz şeyler okumuştum ben onunla ilgiliKızlar 65.500 gördüm valla bu bitki çayı ise yaradı sanırım sabah kahvaltısını yaptıktan sonra tartildim
Evvet benim kabizligima iyi geldi ben olumsuz yorum görmedim ama belki de olumsuzlukları da vardır kabızlık sorununu çözdü oh çok iyiyim iki gündür ne gibi olmusuzluklari varaçlık otu mu işe yarayan olumsuz şeyler okumuştum ben onunla ilgili
alışkanlık yaparsa kötü olur ama canım dikkat et fazla içmeEvvet benim kabizligima iyi geldi ben olumsuz yorum görmedim ama belki de olumsuzlukları da vardır kabızlık sorununu çözdü oh çok iyiyim iki gündür ne gibi olmusuzluklari var
ayyy haspam freee takılsın madem salıversin kadında ipini istediği yere gitsinteklifler geliyormuş adama adam bişi yapamıyormuş free takılmak istiyormuş öyle demiş karısına
Kızlar 65.500 gördüm valla bu bitki çayı ise yaradı sanırım sabah kahvaltısını yaptıktan sonra tartildim
Sağol tatlım kutu bitince ara verecem öyle dedi aktarcialışkanlık yaparsa kötü olur ama canım dikkat et fazla içme
inşallahhhhkaptinn aynen kabızlıktan mis sanırım kutu bitince ara verecem tatlim inşallah cuma 65 görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?