Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bakiyorum da ben buralarda yokken aktiflik cokkk az seviyeye inmis kimseler yok yazan kaciyoooooo. Aksam hele kimse yooooook

☆ MAYIS AYI 1.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
(68)SekerPancarii:68
()Alina_:
(90)zuzuzuzu1234:90
()ParteMoralll :

MOR TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(130)sarraf: 130
(30)Aylnaylm1 :30

PEMBE TAKİM:158
MOR TAKIM:220

NOT: Listeler pazartesi baslangiç, pazartesi bitiş şeklindedir. Sali günü liste yenilenir.

H

Hahahahaahaha itirafmi etti ay sen gozumdee surekli kizini ikaz eden anneler olur ya oyle canlaniyosun shhahaahahhaahahahahah
Hee itiraf etti açtı gardrobu biraz elbiselerine baktim anne dedi ve anne cinnet kiz yoh şaka agahajajjaj birazcik oyleyim sanki ama mantikli şeylerde oyle herseye karışmam bazi kurallarim var ona da alisti kendi de zaten herkesin haklari vardir bizim evde cocukk hakki da var tabiikiii

Dünkü menü

Akşam
1 kase tarhana çorbası ince bi dilim ekmek
1 tane kazandibi

Gene hastalandım bunlarıda ilaç içmek icin zorla yedım 3 gün iyiysem 1 gün kötü oluyorum Neyse ki şimdi iyiyim
Bu ne kiz
yaa 3 4 aydir okumuyorummm zaman nasil gecmis yaa en son erik agacini bitrdim baya kalindi.
Simdi baska baslicam baslasam devami geliyo bitiyo zaten.

53e mi düştün ayy keşkelerim bende verebilsem öle sen ne güzel pıtıpıtı veriyon
Günaydınnn kızlar
günaydın beybiliiiii
Dünkü menü

Akşam
1 kase tarhana çorbası ince bi dilim ekmek
1 tane kazandibi

Gene hastalandım bunlarıda ilaç içmek icin zorla yedım 3 gün iyiysem 1 gün kötü oluyorum Neyse ki şimdi iyiyim
hep sağlıksız yetersiz beslenmekten vitaminsizlikten oluyo ne sebze yiyon ne vitamin alıyon

hahahaha benimkide aciyo dolabimi kapat kizim diyinceee bana bagriyo :d gapatmaaaaaa diyo
Ayy kizim cok komik ya ahahahahahahahahaahahahahahahah ne desem cevap.
Nerdeeeeee bigun dicekmi annecim bakabilirmiyim diye gidiyo geliyo taki cekmeceme alip geliyo alip geliyo
Anne cinneeet

Hee hepsinin ekran görüntüsünü aliyom zatideniyom begendiklerimi deftere yazıyom bunlar daha cok korumada yenilecek seyler bence yada küçük bi parca yenilir diyette browni yani sonuçta sekersiz olsa da icinde cikilat var

53e mi düştün ayy keşkelerim bende verebilsem öle sen ne güzel pıtıpıtı veriyon

günaydın beybiliiiii

hep sağlıksız yetersiz beslenmekten vitaminsizlikten oluyo ne sebze yiyon ne vitamin alıyon

akşam yicektim tavuk yoğurt falan ama yok yiyemedimmm çok fena baş ağrım tuttu önceki gün sahur falan yapmadım en son akşam 7 gibi yemiştim galiba ondan böyle oldum oruç tutmaya korkar oldum Bidaha tuttuğumda kalkıp güzelce sahurumu yapıcaö

Sen dicen yakinda kizim şu dolaba bi bakabilir miyim diye ama coh komic bu civciv yaa benimki de küçükken oyleydi kiz bi boslukda hemen cekmece gardirop aşağı inerdi bir gün dökmüş gardirobu ayy ni küzelll diyerekk all heçettim diyo sonra da anne cinnet

Bakiyorum da ben buralarda yokken aktiflik cokkk az seviyeye inmis kimseler yok yazan kaciyoooooo. Aksam hele kimse yooooook
Kiz zati varya bi ben bi poncik bide keptin surekli aktifiz baska kimse oyle cok ugramiyo ben is yaparken bile yaziyom valla

suan koltugun tepesinde cama ellerini buladi bana diyoki çuuuuuussssssş sus demek hahahahahaha
All hecettim ne demek
Benimki aaa beeeendinmi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…