Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende oyle cam kupalarda hic keyif almiyom ama porselen ince kupalarda daha bi leziz geliyo sanki kahve bana da bende kirmizi nesacafe kupasi ve aldigim bi kaç porselen kupalar var onlarda iciyom hep

bende oyle cam kupalarda hic keyif almiyom ama porselen ince kupalarda daha bi leziz geliyo sanki kahve bana da bende kirmizi nesacafe kupasi ve aldigim bi kaç porselen kupalar var onlarda iciyom hep
Ama ben sadece onla zevk aliyorum obur porselenlerle guzel olmuyo yaa

Mesela cayi porselen fincanda asla icememmmmm

Hadi ya olsun ne yapak ben de Türk kahvesine hayranım bak dibek kahvesi Osmanlı diye bu onu denesenw içim i çok rahat hem Türk kahvesi taşı var hem Nescafe yi de anımsatıyor bende ona dibek kahvesine hayranım :)
Ayy dibek kahvesiyle kötü bi anim var icesim gelmiyo kvdemlerde dibek kahvesi icerken içinden kurt çıktı ve ben içtim yanlışlıkla ögüre öğüre bi hal oldumhala midem kalkiyo

ahahahaha hıc tuhaf gelmıyo cunku bende aynı her bardakta cayda ıcemıyorum büyük ince belli bardağım var ama şükür ki kırılmadı tümü kırılınca napcam bilmiyorum deli miyiz ne

ahanda böle şşş duymasınlar deli derler

Bendee bu bardakda seviyom

hahaha valla aradimda google bile bulamadi ahahahahahahaha deliyiz

benimde kahve içtiğim 2 bardağım var onun dışında o tadı alamıyorum makınedeyse cıkarıp yıkıyorum psikolojik
Bende hemen makineden çıkarıp yıkıyom onla iciyom ama ben sevdigim kupa cesitlerini stokladim o yüzden rahat oliyo

Ayy yok bana porselen kupa ossun yiter ictin mi gayfeni yidin mi fistik
Bende cayi bi tek ajda bardakda seviyom
Hahahahaah ictimmmmmm gizim hala uyumuyo onumu beklicem yerede süt doktu zati bide basip ayak izini cikardi
kücükte icince hemen bitiyo saplıda güzel olmuyo en güzel bu hadi tokuşturalım
hahahahaha babamda kucuk bardak olmazsa icmez biz ailecek psikopat hahahahaha konuyu nereye getirdim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…