- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.721
Heee53e mi düştünayy keşkelerim bende verebilsem öle sen ne güzel pıtıpıtı veriyon
günaydın beybiliiiii
hep sağlıksız yetersiz beslenmektenvitaminsizlikten oluyo ne sebze yiyon ne vitamin alıyon
Duzgun beslenmezsen tabii oyle olurHastalık menüsü
Evet farkindayimmmmmmmm izliyorum suanlikkkkkkkKiz zati varya bi ben bi poncik bide keptin surekli aktifiz baska kimse oyle cok ugramiyoben is yaparken bile yaziyom valla
Nee cama elini mi sıvadısuan koltugun tepesinde cama ellerini buladibana diyoki çuuuuuussssssş sus demek hahahahahaha
All hecettim ne demek
Benimki aaa beeeendinmi diyo
Ay ibiittt ne muzigiii muzik yetisemez suanKahve demek keyif ve sakinlik demekguzun uyusun oyle ic o zaman muzik ac yavruya acik kopsun
hahahahhaahahNee cama elini mi sıvadıbizim buranin şivesi bu heçetmek nasil desem bozdum kötü yaptim gibi bisey
Sen onu bunu birakta o nasil menu
Muzik kâr etmez benim kiza diyosunAy ibiittt ne muzigiii muzik yetisemez suan
hahahahhaahahuslu kizin var sus bakimmmm
Duzgun beslenmezsen tabii oyle olur
yumurta detoksu yapcem benHeeeama 2 günde 3 kilo alsan sende verin pitipiti
Çok kötüydüm yiyemedim onları bile zor yedim
aynennnn oylee benim gizinda aahilli biraz yaramaz kucuk cunkuMuzik kâr etmez benim kiza diyosunhee hep akıllıydı benim kiz yalan demeyim hic yormadi beni
hadi bakalim gorucezBugün çok düzgün besleniyorumsöz
Hadi ya olsun ne yapak ben de Türk kahvesine hayranım bak dibek kahvesi Osmanlı diye bu onu denesenw içim i çok rahat hem Türk kahvesi taşı var hem Nescafe yi de anımsatıyor bende ona dibek kahvesine hayranım :)Canim kola hiç içmem zaten ben ayda yilda bir anca içerim light kolalar da gobekde yag yapiyor ama cok canim isterse arada içiyorumama nescafeden vazgecememmmm bagimliyim nescafeye
Sen kimi ariyon tatlım :) ben varım :)Nereye kayboldunuz
Kesinlikle canım hele burası olmasa inan çoktan bıraktı idim bı sorumluluk oluyor ay çok yemim şimdi yazacam oraya sporu akstmim listedeyim falan bi rgosen benigüne bu cümleyle başlıyorruuuuuzzz:
diyet spor kilolarımız sürekli aklımızdaysa eğer çabalamaktanda asla vazgeçmemeliyiz
dün bozduk mu diyeti ? bugün devam etmeliyiz
dün spor yapmadık mı? bugün biraz daha fazla yapıp telafi etmeliyiz..
1 ay sonra mayıs hedeflerini tutturdugumuzda iyiki yapmışım dicez emin olunnn
Herkeesi az gelen herkesiiSen kimi ariyon tatlım :) ben varım :)
Ay ne tuhafimmmmm.hep kirmizi nescafe bardagi varya ondan icerim.
Nescafe yaptim evde birsuru kahve bardagi hicbirinden zevk almiyorumentrsan.
Kulplu cam bardaga yapmistim sonra gittim kirmizi nescafe bardagima bosalttimzayiflicaaam derkeen psikoljm bozuldu sanirim psikopata bagladim.
Bende yudum aldm sanki kotuydu tadi cikardim makinadan yikadim allahimmmmmmm delirdim zaar.benimde kahve içtiğim 2 bardağım var onun dışında o tadı alamıyorum makınedeyse cıkarıp yıkıyorumpsikolojik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?