Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

53e mi düştün ayy keşkelerim bende verebilsem öle sen ne güzel pıtıpıtı veriyon

günaydın beybiliiiii

hep sağlıksız yetersiz beslenmekten vitaminsizlikten oluyo ne sebze yiyon ne vitamin alıyon
Heee ama 2 günde 3 kilo alsan sende verin pitipiti

suan koltugun tepesinde cama ellerini buladi bana diyoki çuuuuuussssssş sus demek hahahahahaha
All hecettim ne demek
Benimki aaa beeeendinmi diyo
Nee cama elini mi sıvadı bizim buranin şivesi bu heçetmek nasil desem bozdum kötü yaptim gibi bisey

Sporum yeni bitti kahvaltimi yeni yapcam ben kizimin da ogle yemegi vakti geldi zati beraber yirinkk acıktım

Canim kola hiç içmem zaten ben ayda yilda bir anca içerim light kolalar da gobekde yag yapiyor ama cok canim isterse arada içiyorum ama nescafeden vazgecememmmm bagimliyim nescafeye
Hadi ya olsun ne yapak ben de Türk kahvesine hayranım bak dibek kahvesi Osmanlı diye bu onu denesenw içim i çok rahat hem Türk kahvesi taşı var hem Nescafe yi de anımsatıyor bende ona dibek kahvesine hayranım :)

Kesinlikle canım hele burası olmasa inan çoktan bıraktı idim bı sorumluluk oluyor ay çok yemim şimdi yazacam oraya sporu akstmim listedeyim falan bi rgosen beni

Ay ne tuhafimmmmm. hep kirmizi nescafe bardagi varya ondan icerim.
Nescafe yaptim evde birsuru kahve bardagi hicbirinden zevk almiyorum entrsan.
Kulplu cam bardaga yapmistim sonra gittim kirmizi nescafe bardagima bosalttimzayiflicaaam derkeen psikoljm bozuldu sanirim psikopata bagladim.

benimde kahve içtiğim 2 bardağım var onun dışında o tadı alamıyorum makınedeyse cıkarıp yıkıyorum psikolojik

benimde kahve içtiğim 2 bardağım var onun dışında o tadı alamıyorum makınedeyse cıkarıp yıkıyorum psikolojik
Bende yudum aldm sanki kotuydu tadi cikardim makinadan yikadim allahimmmmmmm delirdim zaar.
Cay bardagimda oyle 5 turlu cay bardagim var sadece bitanesyle zevk aliyorum. Hepsi kirildi sansima 1 tane kaldi yikiyip yikiyip onla hahaha psikopatliga bakarmisn kimseye deme
Bulamiyodum cunku gecen gordum annem aaa bak senin bardak dedi 2 kutu aldim ayy kendimi anlatirken korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…