Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahahahaah ictimmmmmm gizim hala uyumuyo onumu beklicem yerede süt doktu zati bide basip ayak izini cikardi
hahahahaha babamda kucuk bardak olmazsa icmez biz ailecek psikopat hahahahaha konuyu nereye getirdim ya
Niiisüte ayak basip geziyi mi evdeayy ben cinnet
Ayy benim babamda oyle biliyon miuukucuk cay bardagiyla icer hep

Kaffeninde fazlası çarpıntı yapıyo bende bi ara çok iciyodum carpıntı olunca azalttım suan ıyıyım Çay kalabalık olunca demleniyo tekken ııı-ııh
Türk kahvesi mi iciyon genelde ben günde 2 bardak nescafe iciyom bazen 3 kupa oluyo arada baş ağrısı yapiyo kahve bana da

Niiisüte ayak basip geziyi mi evdeayy ben cinnet
Ayy benim babamda oyle biliyon miuukucuk cay bardagiyla icer hep
Evt yaa dokmuss bide basiyo ustune oyle bir bakis attim ki kacti yeter artk gozlerimlenn korkutucam

Boyle diyunce aklima ne geldi
Anneannem annem teyzem vs gecen sakalasiyoduk annenem misafir gelince kasini kaldirirmis annemler misafire biseyler getirirmis caydi vs
Dogum gununde cay iciyolardi esim cay seyiyle ilgileniyodu baktim bardak bos dedem kasini kaldirdi bende cay istiyo anladim gittim doldurdum geldim istemiyorum ki dedi ben krizzzzzzzz
Dedim dedem kas kaldirdi ben olayi yanlis anladim ama tabi dedem oyle sert falan degil kasini kaldiricagi tuttu baya makara yaptilar benle
Fistik geldi aklima ama hep fındıklı cevizli yapmislar bi orjikini deneyim heeo zaman fındıklı yapam
ben sadece fistikli yerim cikolata baklava hangi tatli olrsa findikli cikolata yemem

Kaş kaldırma mı ayni babam aynen o da en küçük bardakla içer iki fırt icer biter sonra o kaşlar hoopp havaya aklıma geldide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…