- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #198.761
Bende iciyom şuanben bi tek sabah icerim ama esim sevmiyi bende aramiyom pek cayı baska saatte kaffe yetiii
cok sinirlendim bulucaaam sana aticamohhoooo sen napmısın google bile bulamıyosen 2 3 kutu daha alaydın kırarsın mırarsın
Aynen bende sabah sallama büyülü mor caydan yaptim yettiKaffeninde fazlası çarpıntı yapıyo bendebi ara çok iciyodum carpıntı olunca azalttım suan ıyıyım Çay kalabalık olunca demleniyo tekken ııı-ııh
Hee al tabibenimde suan evde var ama çeyizime almam lazımdenişikkk denişikkk kupalar
NiiiHahahahaah ictimmmmmm gizim hala uyumuyo onumu beklicemyerede süt doktu zati bide basip ayak izini cikardi
hahahahaha babamda kucuk bardak olmazsa icmezbiz ailecek psikopat hahahahaha konuyu nereye getirdim ya
Fistik geldi aklima ama hep fındıklı cevizli yapmislar bi orjikini deneyimFistikli
Bence findik
Türk kahvesi mi iciyon genelde ben günde 2 bardak nescafe iciyom bazen 3 kupa oluyo arada baş ağrısı yapiyo kahve bana daKaffeninde fazlası çarpıntı yapıyo bendebi ara çok iciyodum carpıntı olunca azalttım suan ıyıyım Çay kalabalık olunca demleniyo tekken ııı-ııh
Ben sabah kendime demliyomAynen bende sabah sallama büyülü mor caydan yaptim yetti
Hahahahaah ictimmmmmm gizim hala uyumuyo onumu beklicemyerede süt doktu zati bide basip ayak izini cikardi
hahahahaha babamda kucuk bardak olmazsa icmezbiz ailecek psikopat hahahahaha konuyu nereye getirdim ya
cok sinirlendim bulucaaam sana aticam
Zaten bitanesi kirildi inadina o kiriliyo anlamadim
Evt yaa dokmuss bide basiyo ustune oyle bir bakis attim ki kactiNiiisüte ayak basip geziyi mi evde ayy ben cinnet
Ayy benim babamda oyle biliyon miuukucuk cay bardagiyla icer hep
ben sadece fistikli yerim cikolata baklava hangi tatli olrsa findikli cikolata yememFistik geldi aklima ama hep fındıklı cevizli yapmislar bi orjikini deneyimhee o zaman fındıklı yapam
Aynen bende sabah sallama büyülü mor caydan yaptim yetti
MenimdeeeeHee al tabien sevdigim sey kupa almak
Türk kahvesi mi iciyon genelde ben günde 2 bardak nescafe iciyom bazen 3 kupa oluyo arada baş ağrısı yapiyo kahve bana da
MasallahBen sabah kendime demliyomküçük bi çaydanlığım var onunla hepsini iciyom 8-10 bardak felan
Kaş kaldırma mı ayni babamEvt yaa dokmuss bide basiyo ustune oyle bir bakis attim ki kactiyeter artk gozlerimlenn korkutucam
Boyle diyunce aklima ne geldi
Anneannem annem teyzem vs gecen sakalasiyoduk annenem misafir gelince kasini kaldirirmis annemler misafire biseyler getirirmis caydi vs
Dogum gununde cay iciyolardi esim cay seyiyle ilgileniyodu baktim bardak bos dedem kasini kaldirdi bende cay istiyo anladim gittim doldurdum geldim istemiyorum ki dediben krizzzzzzzz
Dedim dedem kas kaldirdi ben olayi yanlis anladimama tabi dedem oyle sert falan degil kasini kaldiricagi tuttu baya makara yaptilar benle
ben sadece fistikli yerim cikolata baklava hangi tatli olrsa findikli cikolata yemem
Pasabahce 42451 kodlu hahahahahahadi bul at bekliyom bide onda deniyim varsasanmıyorum ama
Hani şu mistik çay var ya onu görünce direkt burnuma tütsü kokusu geliyo delimiyim neyim..tadını da hiç bilmem yani..mor diyince çayın rengini mor düşündümhayal gücüme hayranım
Aaaa cok severimmmmmmmmHani şu mistik çay var ya onu görünce direkt burnuma tütsü kokusu geliyo delimiyim neyim..tadını da hiç bilmem yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?