uyuz arkadaşınız geldi

pire olabilir diyorlar ama bu pire ev arkadaşıma hiç mi zıplamıyo anlamadım ki geldim okuldan bütün elbiselerimi çıkardım bu havada buz gibi suyla yıkandım. bir ara beynimin uyuştuğunu hissettim. doktora gitmekten vazgeçtim. doktor pire ısırığı dersen ne yaaprım biraz daha bekleyecem
canım sen sınıf öğretmenisin, bitlenmen pirelelenmen gayet normal

okullar bit-pire bulaşmasının en yaygın olduğu yerler, ama anlattıkların alerji gibi duruyor.... ihmal etme sonra elinde yüzünde de çıkacak
Ben de çok açımmmmmm Gülçinnnnn.Bi daha şok diyet yapmayalım bunu tamamlayalım da.Bu arada gözüm karardı,1 dilim kepek ekmeği ile peynir yedim gözüm açıldı.Yiyerek vermek en güzeli.Bu son olsunnnn;hoş yarın ve perşembe çok rahat oluruz da
Al benden de o kadar.Çocuklarını eğitmek için önce analarıyla savaşıyoruz tabiri caizse.O çocukların masumiyeti olmasa,çekilecek çile değil bu veli olayı.
ben ömrümde 2 gün kadar detoks diyeti yaptım, sırf merakımdan 3 gün diye niyet ettik ama 2 gün dayanabilidik. sonra kiloları fazlasıyla geri alınca bi daha yapmama kararrı aldık. bütün gün büyunca sebze ve ot yemiştik, hiç hayvansal gıda yememiştik, buna rağmen ikindi sularında alındığım kalori toplamı 700 kalori civarındaydı

anam otları ye ye doyurmuyo
ya arkadaşım 7 yıldır tüp bebek deniyor olmuyor. ondan duyduğum kadarıyla ürkütücü geliyor o denemeler vs. inşallah gerek kalmaz.kaynanam da şimdiden soruyor istiyor psikolojik baskı yapıyor olmuyomu diye.denemedik ama aklımda bugünlerde bu var. ya olmazsa diye kuruntu yapıyorum.bende artık dikkat edecem pc yi almıcam kucağıma o zaman.
yeni evlilerin uzun süre korunmaları hele hormonel yöntem kullanmaları önerilmiyo, eğer korunulacaksa doktor kontrolünden geçilmeli. benim arkdaşım 2 yıl hapla korundu, meğer hamile kalmasına engel bi durum varmış, 2 yıl sonra çocuk sahibi olmak istediğinde bu ortaya çıktı, 2 yıl da tedavi gördü sonra oldu çocuğu, eğer önceden sorunu anlaşılmış olsaydı korunduğu dönem tedavi ile geçecek fazla zaman kaybetmeyecekti.
kızlar ben deniz hamileliğimin 17 haftasını doldurdum. ve bu sabah itibarıyla 2 kilo almış olduğumu gördüm.
-planladığımın biraz üzerinde kilo alıyorum
-kullandığım demir ilacı yüzünden bağırsak tembelliği de başladı, kayısılar sıcak sular falan fayda etmiyor.
son günlerde madonun açık büfesini keşfettim, zeytin yağlı yemekleri ve salatalrı görünce gözüm döndü, dolu bi tabak ondan yiyorum 2 gündür. kereviz, yeşil fasulye, biber dolma, peynirli domatesli marul salatsı, pazı kavurma, yoğurt, kısır, tavuklu pirinç salatası ....her birinden birer servis kaşığı yedim dün...o kdaar çeşide alışık olmadığım için aç gözlülük yaptım, bundan sonra kısır ve makarna cinslerini tabağıma fazla almamayı planlıyorum, ama kendimiçok sağlıklı beslenmiş hissettim.
doktorun verdiği kalsiyum tabletlerini içmektense yarım kilo süt içmek daha lezzetli geldi bana, süt de gaz yapınca laktozsuz süt aldım, bir kaç gündür kahvaltıda ve gece süt içiyorum. umarım hamilelik boyunca dikkat edebilirim.
ekim kasım ayı gibi doğum yapmış kurbanları takımıza oyuncu olarak getiririm artıkın ben de