Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydınn,

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,Şu anda sabah yoğunluğum var kısaca bahsedeyim hemen kendimden yine yazarım size.
Ben 20 yaşında 76 kilo 170 boyu olan etli butlu bir hatunum:1:
Bundan 1 yıl önce 86 kiloydum bi kısmını kendi çabamla bi kısmını da diyetisyen yardımıyla verdim.Daha sonra 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım zaten bir ay gittim.
Kendim 73 kiloyu da gördüm ama şu 2 aydır dikkat etmiyorum edemiyorum daha doğrusu oldum 76 ve acill vermem lazım.
İşte böylee, inşallah hep birlikte veririz bugünden itibaren başlıyorum ben de dikkat etmeye yediklerimi akşam toptan yazsam olur mu? gün için de vakit buldukça gelirim çalışıyorum da vaktim oldukça yazarım ama mutlaka...

aynalar 38:54::54::54:
pinkcat 8:32::32::32:
triptofan 55:65::65::65:
rosebery 8:78::78::78:
irras 8:97::97::97:
fdm izinli:4::4::4:
selinay2002 13:35::35::35:
ayşen_34 44:54::54::54:
emidaf 48:71::71::71:

evet kızlar 14. takım üyelerinden 7 mesajdan az paylaşımda bulunan olmamıştır teşekkür eder,keyifli paylaşımlar dilerim.........

Günaydınn,

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,Şu anda sabah yoğunluğum var kısaca bahsedeyim hemen kendimden yine yazarım size.
Ben 20 yaşında 76 kilo 170 boyu olan etli butlu bir hatunum:1:
Bundan 1 yıl önce 86 kiloydum bi kısmını kendi çabamla bi kısmını da diyetisyen yardımıyla verdim.Daha sonra 75 kiloyla diyetisyeni bıraktım zaten bir ay gittim.
Kendim 73 kiloyu da gördüm ama şu 2 aydır dikkat etmiyorum edemiyorum daha doğrusu oldum 76 ve acill vermem lazım.
İşte böylee, inşallah hep birlikte veririz bugünden itibaren başlıyorum ben de dikkat etmeye yediklerimi akşam toptan yazsam olur mu? gün için de vakit buldukça gelirim çalışıyorum da vaktim oldukça yazarım ama mutlaka...

hoşgeldin vcanım günlük 7 mesajdan az paylaşımda bulunmazsan sorun olmaz sanırım,sana bizimle birlikte bolbol kilo vermeler dilerim..............

ne ablası datlım. kızın psikolojisini bozma. valla ebn koca koca çocukalrı var seliye esraya filan abla demiyom bak. sen kaç yaşındasın kine?

kız ben 29 yaşındayım daha abla mabla demeyin heee....................

yok ya akşamları geliyorda sen yoktun bu akşam. bende yürüyüşteydim. seli vardı eda vardı. öle işte artık yoklama olmuyo muu??
oluyoya kuzu hergün ben yapıyom............bugün kupa aldın hahhah........

ııı şey bi tane cornetto yersem ne olur kiğğğ:77:

hahhaha...................

dizi bitti yusufla çok zor dizi izlemek elli kere kalkıyorum çok yaramaz çooook sürekliyaramazlık peşinde hiç oturmuyor mesela ve ben sürekl peşindeyim bu spor sayılır ama kilomda farkertmiyor bu kadar hareket etse normal kiloda bir insan tığ gibi olur ama bende nafile .......

eşim bu geldiğinde 2.çocuk zamanı geldi dedi bu ayı bir atlatayım çaresine bakacağım ben daha istemiyorum ama bu ayı iple çekiyorum hamile kalırsam yandım zayıflmadan istemiyorum malum benim hamileliğim çok zor geçiyor tansiyon,kansızlık çok kilo aldım inşallah 2.de almam o kadar.......

kıs benim kuzular 9 da yatar ikisinide öle alıştırdım,hiç esenek davranmadaım bu konuda............

bu saatte kola içsem nolar

hahahah....................

günaydınnn hatunlarrrrr:92::92::92::92:
sabah okadar gergin başladım ki güne ve halaa da öyleyim yanii :53::53::53: niyemi çünki
dün akşam saat 10:30 da annemdeydim oturduk sohbet v.s derken uykum kaçtı satt 2:30 gibi yattım sabahada 6'ya bilet ayırtırmış kardeşim telefonun saati saat 5'de çaldı bende amnn 5 dakika uyuyum dedim sonra bi uyandım ki saatt 6:30 olmuşş delirdim:95::95::95::95::95: tabi nasıl giyindim bilmiyorum hemen kardeşimi aradım uyandırdım beni gebzeye kadar bıraktı :4::4:izmitten gebzeye kadar 45 dakikada geldim ama gebzeden m.köye kadar 2 saatte geldim yaaaaaa kafayı yedim otobüsün içinde:35: duruşmada vardı tabi geç kaldım yani işede. ofise geldiğimde saat 9 buçuktu :78:78:::
tabi kahvaltı olarak da bir tane elma ve sandv. yedim miğdem arıyo resmennn sinirdenn ufffffffff:37::37:

Hulk kullanıcısından alıntı
Günaydınn,

Ben 20 yaşında 76 kilo 170 boyu olan etli butlu bir hatunum

canım hoş geldin sende aramızaa :71:inşallah vericez bu kiloları beraberr:92:

oooo ayşemmmm gelmişşş hoş geldinn kuzu bak seni gördümm sinir minir gitti bende walllaaaaaaaaaaa:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydınnn hatunlarrrrr:92::92::92::92:
sabah okadar gergin başladım ki güne ve halaa da öyleyim yanii :53::53::53: niyemi çünki
dün akşam saat 10:30 da annemdeydim oturduk sohbet v.s derken uykum kaçtı satt 2:30 gibi yattım sabahada 6'ya bilet ayırtırmış kardeşim telefonun saati saat 5'de çaldı bende amnn 5 dakika uyuyum dedim sonra bi uyandım ki saatt 6:30 olmuşş delirdim:95::95::95::95::95: tabi nasıl giyindim bilmiyorum hemen kardeşimi aradım uyandırdım beni gebzeye kadar bıraktı :4::4:izmitten gebzeye kadar 45 dakikada geldim ama gebzeden m.köye kadar 2 saatte geldim yaaaaaa kafayı yedim otobüsün içinde:35: duruşmada vardı tabi geç kaldım yani işede. ofise geldiğimde saat 9 buçuktu :78:78:::
tabi kahvaltı olarak da bir tane elma ve sandv. yedim miğdem arıyo resmennn sinirdenn ufffffffff:37::37:

ayy zaten insan işte değil yollarda yoruluyo böyle uzak olunca
neyse canım geçte olsa gelmişsin :27:
benim halamlar karşıda oturuyo gop da..çağırıyolar beni sürekli bende gelemem çok uzak diyorum annamlerin oraya gitmek daha kolay diyorum atlıyorum trene 3,2 saatte ordayım size geirken hışırım çıkıyo gelemem diyom :9::9:

ayy zaten insan işte değil yollarda yoruluyo böyle uzak olunca
neyse canım geçte olsa gelmişsin :27:
benim halamlar karşıda oturuyo gop da..çağırıyolar beni sürekli bende gelemem çok uzak diyorum annamlerin oraya gitmek daha kolay diyorum atlıyorum trene 3,2 saatte ordayım size geirken hışırım çıkıyo gelemem diyom :9::9:

aynennn hayatımm yaa walla annem kırılmasa özlemesem gitmicemm hayırr yani gitmesi güzelde dönmesi zor oluyo sabah trafiği hiç çekilmiyo zaten ist. trafiği malum sırf bu yüzden gitmek istiyorum bazen:2::2:
araba alıcam kendime en sonunda yaaa:78::78::78::78::78:

Back
X