- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte ben buyum. :) yanlardan taşan etler siyahta bile görünüyor yahu
öyle çok vahim görmedimmm bennnnnnn,merak etme inş. istediğin gibi güzel kilolar vereceksinnn canımm
Eki Görüntüle 313915
ben bunu pek sevdim:))) göbek ata ata haha:)) ne hoşşşş ay bende sitiyorum öyle:)))e yavrum sporsuz bak ne güzel kilo vermişsin. demekki birazcık gayretle daha iyi olabilir. ki olmuş daha önce. sen kaç yaşındaydın benden gençsin sanırım. en azından keyifli bişeyler yapabilirsin dimi. mesela oryantal:) benim bir arkadaşım göbek ata ata verdi valla kiloları
Bugün yediklerim ve yemeyi planladıklarım;
saat 11:30 1 dilim uno denge light ekmek(kızarmış), 1 zeytin, 1.5 yumurtalı peynirli omlet(neredeyse yazgsız)
15:00 büyük bir fincan 5 i bir yerde çayı
16:30 2 arap hurması, bir kuru incir, 2 kuru kayısı, 5 tuzsuz badem, 2 ceviz içi. (fena halde yeme modundaydım ama öğle yemeği yemedim bunları yedim)
18:30 6 yemek kaşığı nesfit kırmızı meyveli yarım çay baydağı süt ile.
21:00 1 orta boy yeşil elma
ben çıkıyorum kızlar![]()
gece gelirim belki
şimdi biraz spor sonra sıcacık banyoooooooo
ben de çıkıyorum arkadaşlar biraz tv seyredip uyurum artık.
sizleri tanıdıgıma çok seviniorum kendinize çok iyi bakın. iyi geceler
sende yap o zaman şekerim hehehehe
kızlar merhabaaaaa ben geldimmm
kardeşimi gönderdikk((((( çok zor oldu yaws ayrılmakk
ben menümü yazayım bir geçmiş yapıp hemencik geliyorummmm bugün yine kaçırdımmm ama yarındannnn sonraaaaaaaaaaa tamamen telafi olacakkk
sabah
3-4 çatal sucukluu yumurta
domates 1 tane
yarım salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı reçel
1 dilim incecik börek
1 dilim kepek ekmek
ara
1 rulo pasta
akşam
yarım porsiyondan biraz fazla hamuru incecikti pide (içini ben hazırladım fırında pişti)
1 bardak ayran
salatalık domates
hee anladım. allah dedim marulu da sayıyla yersem benim psikoloji çöker gibi geliyor çünkü:)
akşam yemeğini değiştirdim. tüm halsizliğime ragmen popomu kaldırdım markete gittim. çünkü yarın yemek için yagsız peynir uno denge ekmek ve diyet yoğurt almam da lazımdı. böylece akşam yemeğim şöyle revize oldu;
büyük bir kase bir küçük kaşık z.yağlı salata( göbek salata, çarliston biber, roka, salatalık, limon) üzerine biraz beyaz peynir, bir dilim uno denge light ekmek.
afiyett olsun canım tam telafi günü olmuş kuzucum hattaaa az bile geldi gözüme yawss sen birde meyvee yee birazzzbgn ki menüm
sabah açkarna 2 bardak yeşil çay
kahvaltı 1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 bardak yeşil çay
öğlen 3 yemek kaşığı yoğurda 2 yk yulaf ezmesi 1 tutam kırmızı pul biber
ara yok
akşam 1 tabak barbunya salatası
ara 2 fincan çay şekersiz
işte bu şahane. benim evimle işim aynı kıtada bile değil:))) her gün kıta değiştiriyorum. :)) sabah 8 de işte olmak için 6.30 da çıkmam gerek
ohh ohhhh ellerinee sağlıkk canımmmmmmm :)) şöyleee uzat ayaklarınıı dinlennnnnn ohhhhhhhh de kahvee yap kendineeeeeeeeeemerhaba kızlar..
ay bugün çok işim vardı.
sil-süpür
yıka -ütüle..
ev işleri işte.
arda bide yemek ,çay faslı..
çocukları banyodan çıkardım attım kendimi buraya..
hehe hadi inş. arkdaşım:)) bendeeeeee lesliee yapıyorum 2 gündür ay çok zevkli tavsiyee ederim banada ayşe tavsiye ettiiiiievet zaman ayırmam lazım. size söz veriyorum yarın akşamdan itibaren haftaiçi her akşam en az 30 dk spor yapıcam. :122:
ay ne güzel ifadee etmişssin gerçekten öylee ayşem aynen dediğin gibi hokka gibi burnu falan maşallahh onaaaaaHazoş senin bıdık cok tatlı ya maşallahhhh..böyle insanın fotografa yapışası geliyor..o duduşu burnu çizilmiş gibi![]()
afiyet olsun cnaım çok güzel menün sen biliyorsun bu işi yaaaa offf ben cozuttum beeeeeeeeeeeee
sabah sirkeli su +form çayı
saat 11 : 00 da kahvaltı
1 yumurta ile yagsız omlet
1 kk peynir
5 adet etiform
saat 15 : 00
1elma
saat:16 : 00
3 adet galeta
1 kk peynir
saat:16 : 00
1 tatlı kaşıgı aşure
saat 18 : 00
1 kase sebzeli çorba(yagsız-tuzsuz ama çok acılı)
10 adet marul yapragı
canım sen bakma bizee diyettte yeşillik serbestt istediğinn kadar yiyeiblirsin tabi yağızz az olmak şartıylaaaa için rahat olsun fısıtkkkarkadaşlar siz salatayı da mı sayıyla yiyorsunuz? 10 adet marul yaprağı ne demek? ben bu akşam bir bütün göbek salata bir salatalık bir çarliston yedim yahu:s
allah kavuştursun canım
bugünde biraz fazla olmuş dimi
sabah-öğle
1 dilim börek
1 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
1 dilim börek
salata
ara