- Konu Sahibi Pinarbartu
- #58.921
canım hoşgeldin..öncelikle geçmiş olsun...inş buraya devam ettikce ve ilaç tedavisi gördükçe düzelecek süreç...zaten forumda aynı hastalıkla mücadeele edip diet yapan insanlarda var...şöle bi söz duydum ve çok hoşuma gitti bizden biri sölemişti geçmişte imkansız zaman alır die..herşey olabilir hayatta önce umutsuz bakmamak lazım zannımca...haa burası ne açıdan ii oluyo umutsuz hissedince etrafında enerjini yükseltecek insanlar oluyor...
bende kendimi tanıtayım ismim fatma..yeni evliyim ve kendi ofisimi de yeni açtım..bir de üstüne 5 katlı bi aile apartmanı temposu gelince kendime hiç vakit ayırmadığı ve kilolarımla mücadele etmem gerektiğini düşünürken boş işlerle vakit kaybettiğimi farkettim...o yüzden ben de kendime yoğunlaşmaya karar verdim...evlendiğimde 71 kilo idim yani anlayacağın hayatımda kendimi bildim bileli kiloluydum ama zorunlu bi kürtaj yaşadım ve sonrasında kendimi çok bıraktım buraya başladığımda 79dum..ama şimdi çok şükür toparladım..hedefim 55...2 hatadır durma derecesindeyim hatta bu hafta aldım ama artık sadece kendi merkezli çalışmaya karar verdim...ve bu hafta araştırıp karatay dietine asılıcam zannımca....çocuk yok hamile kalmadan önce hedef kiloma ulaşıp sabitlemek istiyorum ama bakalım...burada beraber az da olsa verme ya da en kötüsü ipin ucunu bırakmamayı sağlıyoruz....
canım hoşgeldin nasılsın umarım iyisindir..Karatayım mantığı protein ağırlıklı beslenmek..ekmek yok asla.Kaliteli protein alman gerekiyor
gunde 2 öğün yeterli diyolar.ara falan yok.et süt ürünleriyle besleneceksin kahvaltıda ekmek yerine ceviz yiyeceksin..İşte birçok yemek tarifi dolanıyor ortalıkta bu diyette yiyebileceğin..
ama benim fikrimi sorarsan bu kadar et gut hastalığı yapar kalbe zararlı.Bu kadar protein almak için çok sağlam spor yapılması lazımki kasa dönüşsün protein..Allah'ın yarattığı her şeyden faydalanmak yemek gerektiğni düşünüyorum..
ama sen sanırım metabolizmanı şaşırtmak istiyorsun?