Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü pizza korkum mutlulukla sonuçlandı :) çünkü plan bozuldu :) nasıl istemediysem artık düşünce gücümle planı bozdum iyi mi :) ayy içim nasıl rahatladı anlatamam :21:

Kızlar :3:

Makarna Pilav Mısır vb hiç bir şey yenmeyecek tartı gününe çok az kaldı. Hani 1. ci olacaktık??
Hamur vs tamamen yasak. Buradan duyuruyorum. Yapılacak kaçamakların cezası 2 kat olacak. tartı gününe 2 gün kaldı kaçamak yokkkkkk :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Kızlar :3:

Makarna Pilav Mısır vb hiç bir şey yenmeyecek tartı gününe çok az kaldı. Hani 1. ci olacaktık??
Hamur vs tamamen yasak. Buradan duyuruyorum. Yapılacak kaçamakların cezası 2 kat olacak. tartı gününe 2 gün kaldı kaçamak yokkkkkk :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

walla geldi yine cuma yaaa tamamdır ben bugun 5mil yaptım zate leslie dünkü menu için yarında öyle yparımm sorunsuz atlatalım ve 1. olalım bu cumadaaa

Kafama tas geldi sanki :) cumaya ins 1. Oluruz . Ben bisey ogrenmwk istiyorum. Ben ne zaman gruba dahil olucam acaba ...

kızlar merhabalar hepinize;
öncelikle şu sıralar takıma biraz uzak kalıdım ve ilgilenemedim....ama sizler harikasınız ,azminiz ,kilo verme isteğiniz motivasyonunuz süper ....
listemizi birazdan düzenleyip paylaşıcam ....bu haftada çokkkk iyi sonuç alıcaz inşallah....

Arkadaşlar Merhaba,

Genç kızlığımda 60 kilonun üstüne çıkmazdım, saatlerce basketbol oynar koşardım.
Çok aşırı zayıf değildim. ancak spor yapmadığımda ertesi gün şiştiğimi issederdim.
Ne zaman ki; masa başı çalışmaya başladım, o zaman şişmeye başladım.

Geç saatlere kadar çalışma, sporsuzluk 5 yıllık çalışma hayatım sonucunda 87 kilo olmuştum.
O sıralarda yaşadığım bir üzüntü sonucu 4 ayda 55 kiloya düşmüştüm. 1 yıl kilomu korudum.
sonraki 1 yılda 72 'ye çıktım. Yaşam tarzım aynı hareketsizlikte idi.
72-75 arası 4 yıl kaldım.

Son 2 yılda kademeli olarak 82 'ye çıktım. Mayıs ayında ayağım alçıda idi . Mayıs ayı sonunda
86 idim. :19:

Şu anda yeniden spora başladım. Çok özlemişim eski hareketli yaşantımı. Yeniden 60'larda olmayı , eski hareketli yaşantıma
dönmeyi çok istiyorum. Mutfağım çok maceraperest değil. Bırak kek pasta kızartmayı, mutfağımda pilav bile kolay kolay pişmez.
Sabah kahvaltım yoktur. Veya bir etli kırmızı biber, salatalık gibi hafif kalorili şeylerdir.

Şu anda 84,7 'yim haftalık hedefim 1-1,5 kilo vermek. Eliptik bisiklet kullanıyorum. Gün içerisinde bir kaç defa meyve yiyorum. Süt içiyorum. Ekmek olarak sadece sıkıştırılmış döğme buğdaydan oluşan Alman ekmeği yiyorum, o da yersem. Arasıra makarnaya yok demem.

Umuyorum ki 3 haftalık takipten sonra bende adımı listede görürüm. Moral ve motivasyonunuz fazlasıyla makbule geçecektir.:34:

canım ismini öğrenebilirmiyim ? bu arada birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz...inşallah istedgin kiloya düşersin sende canm

Arkadaşlar Merhaba,

Genç kızlığımda 60 kilonun üstüne çıkmazdım, saatlerce basketbol oynar koşardım.
Çok aşırı zayıf değildim. ancak spor yapmadığımda ertesi gün şiştiğimi issederdim.
Ne zaman ki; masa başı çalışmaya başladım, o zaman şişmeye başladım.

Geç saatlere kadar çalışma, sporsuzluk 5 yıllık çalışma hayatım sonucunda 87 kilo olmuştum.
O sıralarda yaşadığım bir üzüntü sonucu 4 ayda 55 kiloya düşmüştüm. 1 yıl kilomu korudum.
sonraki 1 yılda 72 'ye çıktım. Yaşam tarzım aynı hareketsizlikte idi.
72-75 arası 4 yıl kaldım.

Son 2 yılda kademeli olarak 82 'ye çıktım. Mayıs ayında ayağım alçıda idi . Mayıs ayı sonunda
86 idim. :19:

Şu anda yeniden spora başladım. Çok özlemişim eski hareketli yaşantımı. Yeniden 60'larda olmayı , eski hareketli yaşantıma
dönmeyi çok istiyorum. Mutfağım çok maceraperest değil. Bırak kek pasta kızartmayı, mutfağımda pilav bile kolay kolay pişmez.
Sabah kahvaltım yoktur. Veya bir etli kırmızı biber, salatalık gibi hafif kalorili şeylerdir.

Şu anda 84,7 'yim haftalık hedefim 1-1,5 kilo vermek. Eliptik bisiklet kullanıyorum. Gün içerisinde bir kaç defa meyve yiyorum. Süt içiyorum. Ekmek olarak sadece sıkıştırılmış döğme buğdaydan oluşan Alman ekmeği yiyorum, o da yersem. Arasıra makarnaya yok demem.

Umuyorum ki 3 haftalık takipten sonra bende adımı listede görürüm. Moral ve motivasyonunuz fazlasıyla makbule geçecektir.:34:

hoşgelmişsin canım....öyle güzel anlatmışsınki;acısıyla tatlısıyla keyifle okudum yazını....bizler aramıza katılmandan büyük mutluluk duyarız....
tek yapman gereken takım kurallarını okuyup kabul etmek ....
sonrasında;
şuanki kilo:????
hedef kilo:????
boy:????

bilgilerini yazarsın ve sağlıkla keyifle hepbirlikte veririz canım fazla kilolarımızı...

Iyi akşamlar :)
Sizlere bir seyler anlatmam gerek hatta soru gibi de bugun basima geldi sabah8de kahvaltı yapmistim daha sonra ara ogunumu ve oglen yemegini yemeye vaktim olmadi saat 3e kadar ogle yemegini ertelemek zorundaydim problem su ki rengim sarardi bir garip oldum ve kasiklarima arada agrilar girdi nedeni kullandigim ilaclarda olabilir ama tuvalet bulamadigimdan tutuyordum bu yüzden de olabilir bu agri kafam cok karisik ya :( size sorum idrar yolu enfeksiyonu olan varsa ten rengi degismismiydi ya da arada agri oluyor muydu bakıyorum arastiriyorum yok benim belirtilerle alakasi yok :( en iyisi doktora gitmek sanırım ama o kadar cok doktorluk oldum ki korkuyorum

Back
X