- Konu Sahibi Pinarbartu
- #92.521
bugünkü pizza korkum mutlulukla sonuçlandı :) çünkü plan bozuldu :) nasıl istemediysem artık düşünce gücümle planı bozdum iyi mi :) ayy içim nasıl rahatladı anlatamam 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar
Makarna Pilav Mısır vb hiç bir şey yenmeyecek tartı gününe çok az kaldı. Hani 1. ci olacaktık??
Hamur vs tamamen yasak. Buradan duyuruyorum. Yapılacak kaçamakların cezası 2 kat olacak. tartı gününe 2 gün kaldı kaçamak yokkkkkk![]()
Kızlar
Makarna Pilav Mısır vb hiç bir şey yenmeyecek tartı gününe çok az kaldı. Hani 1. ci olacaktık??
Hamur vs tamamen yasak. Buradan duyuruyorum. Yapılacak kaçamakların cezası 2 kat olacak. tartı gününe 2 gün kaldı kaçamak yokkkkkk![]()
Şansına işte.:) İyi kurtardın kendinianamm iyiki pizza yememişim :18: yaktın bizi fatta :)
Kafama tas geldi sanki :) cumaya ins 1. Oluruz . Ben bisey ogrenmwk istiyorum. Ben ne zaman gruba dahil olucam acaba ...
Kafama tas geldi sanki :) cumaya ins 1. Oluruz . Ben bisey ogrenmwk istiyorum. Ben ne zaman gruba dahil olucam acaba ...
Ftm86: 78,8
zordegil:
DUSCHE:
Humeyrasağlam:
morkurbaga:
Ftm86:
zordegil:
DUSCHE:
Humeyrasağlam:
morkurbaga:
Slm bluedeniz canım nasılsın beni tanıdın mı?![]()
Arkadaşlar Merhaba,
Genç kızlığımda 60 kilonun üstüne çıkmazdım, saatlerce basketbol oynar koşardım.
Çok aşırı zayıf değildim. ancak spor yapmadığımda ertesi gün şiştiğimi issederdim.
Ne zaman ki; masa başı çalışmaya başladım, o zaman şişmeye başladım.
Geç saatlere kadar çalışma, sporsuzluk 5 yıllık çalışma hayatım sonucunda 87 kilo olmuştum.
O sıralarda yaşadığım bir üzüntü sonucu 4 ayda 55 kiloya düşmüştüm. 1 yıl kilomu korudum.
sonraki 1 yılda 72 'ye çıktım. Yaşam tarzım aynı hareketsizlikte idi.
72-75 arası 4 yıl kaldım.
Son 2 yılda kademeli olarak 82 'ye çıktım. Mayıs ayında ayağım alçıda idi . Mayıs ayı sonunda
86 idim.
Şu anda yeniden spora başladım. Çok özlemişim eski hareketli yaşantımı. Yeniden 60'larda olmayı , eski hareketli yaşantıma
dönmeyi çok istiyorum. Mutfağım çok maceraperest değil. Bırak kek pasta kızartmayı, mutfağımda pilav bile kolay kolay pişmez.
Sabah kahvaltım yoktur. Veya bir etli kırmızı biber, salatalık gibi hafif kalorili şeylerdir.
Şu anda 84,7 'yim haftalık hedefim 1-1,5 kilo vermek. Eliptik bisiklet kullanıyorum. Gün içerisinde bir kaç defa meyve yiyorum. Süt içiyorum. Ekmek olarak sadece sıkıştırılmış döğme buğdaydan oluşan Alman ekmeği yiyorum, o da yersem. Arasıra makarnaya yok demem.
Umuyorum ki 3 haftalık takipten sonra bende adımı listede görürüm. Moral ve motivasyonunuz fazlasıyla makbule geçecektir.![]()