• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar önceden diyetisyenelere giden insanlara çok kızardım insan kendi boğazını tutmadıktan sonra niye diyetisyenden medet umuyorlarki diyodum ama ben karar verdim yarın diyetısyene gitcm :) çünkü yeni evlendim ne yemek yapsam diye sürekli düşünüyodum bide eşim vardiyali çalışıyo yemek düzenim karmakarışık diyetisyenin beni yönlendirmesini istiyorum

Diyetisyeni anlamsız buluyordum ama onların varlığıda ayrı bir destek. Bu yarışma burasıda diyetisyen kadar işe yarıyor ama diyetisyen sana hitaben iş yaptığı için biraz daha artısı var diyelim. hayırlı olsun.

mutlu akşamlar kızlar....nasılsınız bakalım dicem ancak;bazılarımızda moral ve motivasyon yerlerde....kaçamak ve itiraf diyetin olmazları kızlar artı moral olarak ta bırakırsanız kendinizi emekler boşa gider .....halbuki hepiniz diyetinizin bilincinizdesiniz ve aynen devam edeceksiniz...ahlarla vahlarla moral bozmak yerine ben başarıyorum ve istediğim hedef kiloma yaklaşıyorum deyip dahada heveslenmelisiniz....bunu yapmak zorundasınız daha doğrusu.....

kelebekolcam merhaba canım....takım kurallarına uyarım ve bolpaylaşım yaparım diyorsan tabikide katılabilirsin takıma:16:

fadik hoşgeldin canım....edacım takım kurallarını paylaşmış kabul etmişsin ....sağlıkla ve keyifle vereceğiz canım fazla kilolarımızı....

hedef kilonuda yazarsan:????

merhabalar
takımınıza beni de çağırdığınız için teşekkür ederim :)
kendimden bahsedeyim birazcık 26 yaşında 163 boyunda 80.2 kiloyum (yarın diyetisyen günü bakalım ne kadar vermişşim 1 haftada)
vücudumda baya bi yağ var 30 kilo kadarcık :((
ve bu takımda sizinle zayıflamak istiyorum 1 haftadır kesinlikle diyetimi bozmadım :nazar:bozmayada allah nasip ederse pek niyetim yok.
şimdilik bu kadar biraz burayı inceleyim sevgiler

merhabalar
takımınıza beni de çağırdığınız için teşekkür ederim :)
kendimden bahsedeyim birazcık 26 yaşında 163 boyunda 80.2 kiloyum (yarın diyetisyen günü bakalım ne kadar vermişşim 1 haftada)
vücudumda baya bi yağ var 30 kilo kadarcık :((
ve bu takımda sizinle zayıflamak istiyorum 1 haftadır kesinlikle diyetimi bozmadım :nazar:bozmayada allah nasip ederse pek niyetim yok.
şimdilik bu kadar biraz burayı inceleyim sevgiler

merhaba canım....rica ederm.....burda hepbirlikte sağlıkla vede keyifle istediğimiz kiloya ulaşacağız....

öncelikle takım kurallarımızı okumanı ve kabul ediyorum yorumunu bekliyorum cnm....sonrasında bizimlesin.....

bu arada bendeniz de deniz :16:

14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

Menümm

sabah
1 armut

öğle
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 tane tavada kırılmış yumurta
1 form kayısı çayı

ara
1 armut
2 avuç kuruyemiş :( yine kendimi tutamadım çok yedim:(
1 bardak kola :(

akşam
6 kaşık tavuklu pilav
2 kasık yoğurt
1 kasıkta kuru fasulye

Gruba yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bende yeni katıldım deneme sürecindeyim :ssz:

Hilalcim biz seni yanlış anlamış olmalıyızz sen kılo vermeye degıl kılo almaya calışıyosun galıba
Kuruymiş
Artı kola
Aksam 6 kasık pilav cok
Öglen yeseydın barı bunu aksam hafıf bırakmak kazım menüyü olmadıuuu

grubumuz gün geçtikçe büyüyor mu ne?:) bence baya ayağımızı sürüyerek gelmişiz biz demekki bu gruba :) yeni gelenler hoşgelmişler... benim bugünkü menüm bence çok güsel oldu.. saat 11 gibi gururla sunarım sizlere de (11e kadar bir şey yer içersem onları da ekliyeyim diye) şimdi de sporumu yapacağım. boynum biraz daha iyi gibi. ısınınca da daha bi gevşer rahatlar diye düşünüyorum... haydin spor+duştan sonra görüşürüüzz...:16::79:

merhaba canım....rica ederm.....burda hepbirlikte sağlıkla vede keyifle istediğimiz kiloya ulaşacağız....

öncelikle takım kurallarımızı okumanı ve kabul ediyorum yorumunu bekliyorum cnm....sonrasında bizimlesin.....

bu arada bendeniz de deniz :16:

14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

vavvvv çok sıkıymış maşallah kabul ediyorum tabiki :)))ve menü paylaşımımla başlıyyorum

Sabah
Kepekli ekmekten yapılmıs tost
İçinde lor peynir var
2 bardak şekersiz cay
Salatalık
Domates 1 er tane
Ögle
Mercimek corbası
Haslanmıs patates yarım
Salata coban
Yogurt yarımkase
Aksam
Salata
Kepekli makarna 3 kasık
Ayran 2 bardak
Ara1:
Yeşilcay 5 fındık
Ara2:
Grissini 1
Soda maden suyu yanı
Su:1.5 lt
Mesaj;6 veya 7
Spor: 1.5 sat yürüyüs orta tempo
Kalori:982
Saygılarla sunarımmm

Kızlarrr bugün pek yazamıcam bas agrısından duramıyorumm
Geçmişler baktımda
Başaklar varmıs bnde basagım 30 agustos

bende kuralları kabul ediyorum kızlar..yarın sabahtan başlayacagım.inşallah hızınıza yetişebilirim.baştada söylediğim gibi biri bebek 3 küçük çocugum var çalışıyorum.

Back
X