Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve kaçamaksız bir hafta diliyorum :KK68:

Bu sabah 06:30da uyandım Kuzeni Bursaya yolcu etmek için hatta ilkten uyumayı düşündüm ama sonra vazgeçtim ve bir güzel kahvaltımı ettim :KK66:
Kendime güzel bir omlet yaptım yanına da domates salatalık, peynir ve 6 zeytin :KK68:

Hayırlısıyla güzelce başlangıçımı yaptım ve inşallah cumaya kadar ödemlerimide çoktan atmış olurum :KK66: Uyandığımdan beri de 500 ml suyumuda içtim ve ikinci şişemi hazırladım :KK48:

Neslimmmm canım kızınada çok çok geçmiş olsun :KK60:
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnn

Kizlarrrrrrr bu saatte kadar 1.5 litre suyumu içtim uzerinede sporumu bile yaptım :KK66:

spor 1.gün.webp

iyi akşamlar kızlar :KK54:
sabah 8.00 de bir bardak su içtim
kahvaltıyı biraz geç yaptım 12.00 gibi peynirli domatesli 1 dilim çavdar ekmeğine tost yaptım çay içtim
15.00 de activia kayısılı yoğurt yedim
17.00de tavuklu salata yedim yine ayran içtim bu arada sabah tartıldım 800 gr gitmiş çok mutluyumm darısı hepinizee :KK76:
nurcum menun sporun guzel. sabah kalkınca metabolizmayı uyandırmak için 1 saat içinde bişiler yemek lazım, işallah bu gunki ekstrem bir durumdur ;)

sporuda yazayım;
30 günlük mekik programına başladım. 30 mekik çektim
50 skuat
yürüyüş yapamadım malesef
tebrikler

geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin.

Kaptanım cok gecmıs olshn, ınsallah bıdaha tekrarlamaz:) RengarenkNesli RengarenkNesli

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :21:

Tatildönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı :KK53:
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştim :KK66: Hem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım :KK57:
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim :KK48:

Kışlık domateslerim hazır çok şükür :21::21::21:
Tam 16 kavanoz domatesim kış için hazır hemde en organiğinden :21::21::21:
sağolun kızlar teşekkür ederim.
oyyy banum benimde konservelikleri hazırlamam lazım, malum kışa hormonlu sebze yemiyoruz herşey mevsiminde yiyoz. bende sadece fasulye ve bezelye attımm dolaba şimdilik, c.tesi gunu kuzenle annem makarna kestiler mantı yaptılar
oda kışa çocuklara hazır yemek olsun dedik.

Menü
oruçlu
İftarda
2 bardak ayran
1 tane peynirli saç böreği
1 küçük elma
3 bardak su
Yarım saat bisiklet
menun dengeli iremcim
oruca başladın sanırım allah kabul etsin

Geçmiş olsun kaptanımm
sağol tatlım

RengarenkNesli RengarenkNesli canım geçmiş olsun. Bugünden itibaren tekrar başlıyorum yani tekrar başlamak değilde tatilimin sonuna geldim diyelim yoksa ara vermedim :KK66: Neyse akşam bildirim yaparım :)
ok cansucum bekliyoruz seni ;)

Kizlarrrrrrr bu saatte kadar 1.5 litre suyumu içtim uzerinede sporumu bile yaptım :KK66:

Eki Görüntüle 1591334
:nazar:

dunki menumu yazayım bende

sabah 2 bardak su
10,00 da yumurta,peynir,domates,salatalık,zeytin,2 dilim kızarmış ekmek
15,00 de 1 tabak fırında tavuk
20,00 de arkadaşlara gittik karışık ızgara+salata yedim 1 dlm de ekmek yedim
spor gun içinde 40dk yuzme 10 dk bölgesel

bende hazırlanayım bu gun işe gitmedim, kızın ameliyatı saat 13,00 gibi. dönunce aksilik olmazsa uğrarım meleklerim
birbirinize cici bakın optum ;)

[QUOTE="RengarenkNesli, post: 41913949, member: 565913"]

oyyy banum benimde konservelikleri hazırlamam lazım, malum kışa hormonlu sebze yemiyoruz herşey mevsiminde yiyoz. bende sadece fasulye ve bezelye attımm dolaba şimdilik, c tesi gunu kuzenle annem makarna kestiler mantı yaptılar
oda kışa çocuklara hazır yemek olsun dedik.

:nazar:[ QUOTE]

Annem sağ olsun ben Tatildeyken Barbunyada alıp atmış buzluğa ama tabi biraz daha hazırlamam lazım :KK66:
Büyük ihtimal Tarhanada yaparız ilk fırsatta :21: birde bu sene bende erişte kesmek istiyorum en azından hazır makarnadan iyidir :KK66: Şu bir haftayıda atlatayımda ( malum kuzen misafir ) sonra Annemle rahat rahat yaparız ( Annemin Amcakızı çok lezzetli yapıyor ondan tarifini alayımda daha güzel olsun :KK66: )

Kizlar hala bekliyoz ameliyathane asiri yogunmus kizi hala almadilar,kurbanlik koyun gibi siramizi bekliyoz kizda huysuzlanmaya basladi. Gene haber ederim optum sizi

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ben geldimmm :21:

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye :KK68:
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar :KK66:
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu :KK66: tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu :21: yani yediklerimi kesinlikle yaktım :KK48: )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan :KK66: )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah :KK66:

Kızlarrrrrrrr yine nerelere kayboldunuz :KK31:

Gecenin son keyif kahvesini yapıyor kızımda bana :KK48: bir yandanda pattislerim haşlanıyor :21::21::21:
Yarın ne güzel yan gel Osman yatarım diyordum ama gündüz kızkardeşim Kahve içmeye gelecekmiş akşamda eşimin amcası maç izlemeye gelecekmiş :KK53:
Tabi sabahtan mecbur eşimin yengesinide arayıp nezaket icabı Yenge senide çaya bekliyorum demek zorundayım yoksa alınır :KK48: gerçi eşim Amcam Yengemle gelmez dedi ama davet bekler o şimdi biliyorum huyunu :KK48:

iyi akşamlar kızlar bugün çok mutlu uyandım sabah tartıldım 58.9 kilom yani 59.9 dan düştüm totalde 2 günde 1 kilo :KK49::KK49::KK49::KK54::KK54::KK54:
sabah: 1 yumurtalı fırında çavdar ekmeği domatesli üstü 1 dilim yedim. çay içmedim 2 elmadan elma suyu içtim 1 tanede hindi füme salam yedim.
öğlen: activia yoğurt yedim
akşam: ton balıklı salata bol limonlu yedim 2lt su içtim
sporda 25dklık yürüyüş yaptım ve bayağı ter attım
şimdilik bukadar canlarımmm:KK16:

SElamünAleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
:KK68::KK68::KK68::KK68:
Ben geldimmm :21:

Öğlen kızın Öğretmenine gittim tabi hava resmen kaynadığı için giderken minibüse bindik ( gerçi onda daha beter terledim ama en azından 10 dakikada vardım gittiğimiz yere )
Sağ olsun bir sürü hazırlık yapmış geliyoruz diye :KK68:
Küçük kızımla yaşıt kızı vardı biride 2 yaş büyük ve çok güzel anlaştılar :KK66:
Bol bol sohbet ettik ve tabiki ikramlardan yedim abartmadan ( 2 ufak parça börek, biraz patates salatası birazda çerkez tavuğu :KK66: tabi dönüşte havada serinlediği için kızlarla yürüyerek döndük 2 km yolu :21: yani yediklerimi kesinlikle yaktım :KK48: )

Şu anda karnım aç olmadığı için tabiki akşam yemeğide yemedim ve şimdi bitkisel çayımı içiyorum ( onu içtiğimde felaket tıkanıyorum Allahtan :KK66: )
İlerleyen saatlerdede şekersiz Türk kahvemi içerim inşallah :KK66:
canımm yazılarını keyifle okuyorumm iyki varsın:KK66::KK66: oynakbasi34 oynakbasi34

canımm yazılarını keyifle okuyorumm iyki varsın:KK66::KK66: oynakbasi34 oynakbasi34

Çoook çoook teşekkür ederim :KK60:
Asıl iyiki sizler varsınız :KK68: Bana azimle devam etme gücü veriyor destekleriniz ve her geçen gün daha fazla inanıyorum kendime hatta hepimize :21::21::21:
Rabbimin izniyle çok çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşacağız :21:
Bu arada senide tebrik ederim çok güzel bir sonuç 2 gün için :KK66: inşallah hep daha aşağıları görürsün sende :KK15:

Back
X