SekerPancarii
canim gece surekli uyandi bide simdi yuz ustu yatmaya calisiyor ama kafasini gomerek nefes alamick diye korkudan surekli panik halindeyim..5te tamamen uyandi oksuruk nobetiyle pekmzli ilik su vereyim dedim icmedi mamasini icti sonra yatirdim devam etti oksurugu ardarda kucagima aldim ve oksurukle birlikte kustu yavrum ne var ne yoksa..Su verdim ardindan sonra babsiyla oyaladk biraz mama icirmk istedim ama icmeyince zorlamadm su icti uyudu

(
Cok sukur RABBIM'e dermansiz dert vermesin elbet olacak boyle seyler ama insanda uzulmeden yapamiyor iste..Ha bide dun aksam ustunu degistirirkn farkettik benek benek olmustu gögsune kadr yuzundede bikac kucuk sivilce vardi..acaba yaptigim bitki cayinin icindekilermi dokundu karanfil cubuk tarcin elma cekirdegi vardi..sabah yok olmus gibiydi ama ne bileyim iste herseye işkillenioruz birazda mucize bi bebek oldugu icin kendisi..RABBIM evlatlarimizin yokkugunu gistermesin..
marlin18
canim saol ilgin icin iste yukarda yazdigim gibi oksuruk icin napsam bilemiorum..surubuda reddedio.
@kitap_asigi cabum saol denucem kaynamis ilik su..ondan kolay ne var inşALLAH iyi gelir