Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

He hayaller 60 hayatlar 65 olur bu ay sonu ama bu da süper :KK70:

İçimden bir ses dıkşın dıkşın olacak buralar diyııı :KK70:
Vura vura spor yaptırtacek bize ama olsun ben severim spor dimi :rolleyes:
Bence bu hırs ile 65 altına düşersin sen 63 gibi bitir koruma yap 63te sabitlen 64 olursan 63e hemen inersin ama 65 te kalınca sanki hemen 7ler gelecek gibi.bir.psikoloji içindeyim

Yarin belli olccak canimm
Güzel haberler alırız umarım :dua:

Bence bu hırs ile 65 altına düşersin sen 63 gibi bitir koruma yap 63te sabitlen 64 olursan 63e hemen inersin ama 65 te kalınca sanki hemen 7ler gelecek gibi.bir.psikoloji içindeyim

Güzel haberler alırız umarım :dua:

Kuzu bence 65ten 70e çıkmak için çaba lazım ya
Ama şu an tam kıyılardayım ya korku içerisindeyim yalan olmasın
68-69 arası gidip geliyor tartı bakalım

Çok güzel bademlisi tavsiye ederim denemelisin

Tamam kuzu büyük markete gidince bakayım ona buradaki küçükte yoktur

Sabah kahvaltım saat 10.30yagda yarım yumurta 3tane çeri domates 2tane siyah zeytin öglen 17.00bi kase lahana çorbası 1kaşık yogurt yedim akşamada yine 1kase lahana çorbası 1kaşık yogurtla kapatıyorum az önce leslie 1mil yaptım 2litre limonlu su içtim
Ekmek hic tuketmiyo msn canim kahvaltida bir dilim tahilli ekmek yesen iyi olur sanki detoks gibi olmus menun ogle aksam lahana:halay:

Sabah
1.5 omlet az zeytin yağında yapılma
25 30 gr kadar köy peyniri
Çay Şekersiz
54 gr çok tahıllı ekmek
4 gr tereyağı
1 minik incir reçeli
Ara
Türk kahvesi sade
Öğlen
Yok
Ara 15 gibi
200 ml y.yağlı süt
Akşam 17 gibi
174 gr antrikot 4 damla z.yağında pişti
Çoban salata 1 kase
200 ml ayran
Toplam yağ 53.66
Toplam protein 68.46
Toplam kalori 962

1 saat sonra spor yapıp active protein icicem 70 üzerine çıkmış olcak protein miktarım
Su 4lt.olabilir
Vuuu yine hesaplanmis proteinler harikaa olmus :KK8: afiyet olsun bebegim bende mi hesaplasam proteinlerimi yaa:KK64:

Daha kalem etek giyicem size kalem etekli fotolar koyacağım albümlerime :KK70:
Form ye formda kal olayı da çok saçma hep kalorileri çok onların ben ilk diyete başladığımda gittim markete alacaktım bu ne ya dedim bunları yiyeceğime çikolata yesem daha az :KK70:
Demek kalem etek :KK51: pek severim :KK53: bir beş kilo daha vereyim alışverişe çıkacağım bende şimdi kıyafetim bol da 5 kilo sonra o kadar bol olmayacak :rolleyes: cidden normal çikolatadan daha kalorili bazıları sözde diyet resmen kandırmaca :confused: diyet ürünü alacağım deyip bitter alıp dönmüştüm bir sefer protein barı alacaktım ama çoooook pahalıydı :KK70:

Naptin canim karar verdinmi?
Çok araştırma yaptım bu arada lahana çorbasını yaptım :)) ama lahana çorbasını tek kullanmamaya karar verdim çünkü 1tencereyide bitirsem kalorisi 1000kalori 1hafta sonra normal diyete dönsem 1000kalori üzerine çıkarsam tartıda artı görürüm o yüzden sabah normal kahvaltı ara ögün lahana çorbası akşam yine lahana olarak yaparım belki yoksa verdiklerim hooop geri alırım

Sabah 8

1 dilim beyaz peynir - 46

Saat 12

1 kase corn flakes - 383

Saat 14

3 incir - 150
5 badem - 60

Saat 16

10 badem - 120

Saat 18

Fırında sardalya - 350
Yarım kase salata - 12

Saat 21

1 bardak light süt - 46
2 kuru kayısı - 16

Gün toplam: 1183

Corn flakes nasıl olur sizce kızlar yenebilir mi?
Ne sıklıkta yenebilir?
Kahvaltıda değişik bir şeyler arıyorum artık :bicak:
Kiz kahvaltin niye bi dilim peynir:oha: corn flakes falan yime:mapus: yulaf ezmesi kuru meyve cig kuruyemis hepsini karıştır sutle ye degisik olur hemde besleyici:KK19: ben granola da yapiyorum yulafla o da cok guzel oluyo idil tatarinin YouTube kanalindan aldimdi tarifi bi bak istersen kuzum:kk77: menün gayet guzell:KK76:

Bir bayan ile tanışmıştım 1 sene önce bankacıydı o kullanıyordu faydasını görmüştü sabah içiyordu

Bir bayan ile tanışmıştım 1 sene önce bankacıydı o kullanıyordu faydasını görmüştü sabah içiyordu

Arti çıkmadıysan çok iyi kuzum

Ay ben bu kadar şeyi nasıl öğrenecem...:deli:

Var mı bebiş isteği

Bu arada çok gizil bişey oldu kızlar

Artık deri ceketime girebiliyorum ve önünü de kapatabiliyorum :rolleyes:

Aklıma esti dur bir deneyeyim dedim vallahi de oldu

Önceleri içine sığamıyordum kol ve sırttan, sığsam da önü mümkün değil birleşmiyordu artık kapanıyor ay ağlıcaktım mutluluktan boşa gitti güzelim ceket diyordum :KK71:
Sonbahar kişa giydiginde bol bile olacak:rolleyes: cok sevindim canimmmm:KK19:

Var mı bebiş isteği

Back
X