- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #224.041
Saat olmus 10 nerde herkesler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sok sok sok ama yine cikmis olabilirmisooooo 56 mııııışok şok şoookkk
ünlü nişanlı zayıflayamayan poncik 56 kiloya düşmüş
![]()
Ni didin56 mi insallah hala 56sindir durma poncik az yemeye devam
![]()
Veeee bu hafta ilk üçe girdik 3. Olduk tebrikler fıstıklarımBu hafta 1. Oluruz insallah
![]()
O telasede yemek secemezdin zaten kuzum ama artik yediklerine dikkat etme zamani guzel seyler yiSok sok sok ama yine cikmis olabilirmis
Insallah oyleyimdir kuzum ama pek sanmiyorum eve gidiyim bakiyim hemen tartilip soylucemcok yemiyorum ama hep hamurisi falan yedim az az
![]()
Bakiyim kuzum biCanim ben kqclq ayrilmistim izine![]()
***14. TAKIM 527. ETAP***Canim ben kqclq ayrilmistim izine![]()
Kendine izgara kofte veya tavuklu salata gibi bisey soylersin kuzum hem keyifli zaman gecirir hemde diyet disi bişey yememis olursunMerhaba kızlarbugün arkadaşımla buluşacağım inşallah çok yemem
bir de bir konu vardı aramızda hiç istemeyeceği bir şey yapacağım inşallah bana kızmaz
![]()
Bol bol tereyag yiyicimO telasede yemek secemezdin zaten kuzum ama artik yediklerine dikkat etme zamani guzel seyler yi
Bakiyim kuzum bi![]()
Oldu o zaman***14. TAKIM 527. ETAP***
poncikbirgelincik(58,6/58,4/0,2/%0,34) izneayrılmak istiyor
![]()
Hah iyi etmisin çayına suyuna herseyine kat o tereyağını yagla beslenBol bol tereyag yiyicim5 kg getirdim hemde kendim yaptim
Oldu o zaman![]()
Kötü bir şey değil canım ama kızabülür küsüp trip de atabülür ama düZelir sonra bir şekilKendine izgara kofte veya tavuklu salata gibi bisey soylersin kuzum hem keyifli zaman gecirir hemde diyet disi bişey yememis olursunarkadaslar arasinda olur oyle seller
yap yap
iki kizar sonra barisir
tabi guzel bisey yapacaksin diye umuyorum
![]()
Hee bek severim boyle seyler yapmayi bendeKötü bir şey değil canım ama kızabülür küsüp trip de atabülür ama düZelir sonra bir şekildimi aynen kendime tavuklu salata söyleyeyim en iyisi
![]()
Hoşgeldin ponçikciğimBol bol tereyag yiyicim5 kg getirdim hemde kendim yaptim
Oldu o zaman![]()
Hah iyi etmisin çayına suyuna herseyine kat o tereyağını yagla beslenkartaayci olmak bunu gerektirir
kendimiz yaparik yagimizi
Oldu oldu![]()
Ben 55 kiloyumBol bol tereyag yiyicim5 kg getirdim hemde kendim yaptim
Oldu o zaman![]()
Hosbuldum canimmmHoşgeldin ponçikciğimdemek tereyağı yaptın
hemide 5 kilo
![]()
Hegg gayfene bilemSuyumada mitemem
![]()
Ayy ni guzellllHosbuldum canimmmyaptim vala herseyi yaptim tam koy kizi oldum inegi sagdim gittim tereyag yaptim
![]()