Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooooo 56 mııııı:rolleyes::rolleyes: şok şok şoookkk:mapus:ünlü nişanlı zayıflayamayan poncik 56 kiloya düşmüş :KK9::KK9:
Sok sok sok ama yine cikmis olabilirmis :ruh:

Ni didin :rolleyes: 56 mi insallah hala 56sindir durma poncik az yemeye devam:rolleyes::KK9:

Insallah oyleyimdir kuzum ama pek sanmiyorum eve gidiyim bakiyim hemen tartilip soylucem:sus: cok yemiyorum ama hep hamurisi falan yedim az az:ruh:

Merhaba kızlar :KK54: bugün arkadaşımla buluşacağım inşallah çok yemem :KK53: bir de bir konu vardı aramızda hiç istemeyeceği bir şey yapacağım inşallah bana kızmaz :KK17::KK17:
Kendine izgara kofte veya tavuklu salata gibi bisey soylersin kuzum hem keyifli zaman gecirir hemde diyet disi bişey yememis olursun:KK28: arkadaslar arasinda olur oyle seller:KK70: yap yap:KK70:iki kizar sonra barisir:KK70: tabi guzel bisey yapacaksin diye umuyorum:KK70:

Bol bol tereyag yiyicim:sus: 5 kg getirdim hemde kendim yaptim:KK70:

Oldu o zaman:rolleyes:
Hah iyi etmisin çayına suyuna herseyine kat o tereyağını yagla beslen:sus: kartaayci olmak bunu gerektirirHoppa kendimiz yaparik yagimiziHoppa
Oldu oldu :rolleyes:

Kendine izgara kofte veya tavuklu salata gibi bisey soylersin kuzum hem keyifli zaman gecirir hemde diyet disi bişey yememis olursun:KK28: arkadaslar arasinda olur oyle seller:KK70: yap yap:KK70:iki kizar sonra barisir:KK70: tabi guzel bisey yapacaksin diye umuyorum:KK70:
Kötü bir şey değil canım ama kızabülür küsüp trip de atabülür ama düZelir sonra bir şekil :KK45::KK45: dimi aynen kendime tavuklu salata söyleyeyim en iyisi :super:

Kötü bir şey değil canım ama kızabülür küsüp trip de atabülür ama düZelir sonra bir şekil :KK45::KK45: dimi aynen kendime tavuklu salata söyleyeyim en iyisi :super:
Hee bek severim boyle seyler yapmayi bende:KK70: kizsin bisi olmaz kankiler geri barisir himin:KK70:
Aynen kuzum bide ayran yanina buz gibi oohh:KK37:

Back
X