Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendi evin olunca mecbur bi tek sana bakacak bütün isler amann diyemicen :KK70: bide ben bek yavas temizliyom gımgım anca bitiyiii fenalik geliyo kendimden bana dogru:KK70:gahgahgahaaahhh:KK70:
:D:D:D bende hızlı hızlı bitsin diye ugrasırım :D:D cünkü cumartesi bitmezse pazar a kalır ve ben dısarı cıkamam :D:D

Ben sabah 1 közlenmis biber. 1 dilim peynir 1 haslanmis yumurta 2 dikim esmer ekmek 1 tatli kasigi fistik ezmesi yidim.
Arada 1 seftali 7 badem ve filtte sekersiz kahve.
Oglen buharda avuk ici buyuklugunde tavuk 1 dilim esmer ekmek.
Arada yesilcay
Aksamada 6 kasik yesil fasulye chia tohumlu 1 kase ev yogurdu
Yemekten sonra madensuyu 90 dakika kosu tamamdir
Bu ne enerji yahu ben daha sabah kahvaltım la duruyorum sen akşamı bekliyorsun bu ne hız böyle ya benim evde de koşu bandı var açmaya üşeniyorum internetten izleyip birlikte spor yapıyorum hareket çalışıyorum hele hele 90dk koşu maşallah sana ben 100kalori yaktığımız görünce iniyom:KK9:

Ben hiç hafif yapmadım ki ya malum göbek fora olduğu için
Hep Jillian Michaels programları yaptım :KK53:
Çok fazla incelmen gerekmiyorsa 10 gün Level 1 yap sen (30 Days Shred)
Kolay yapan kadın gibi yaparsın (Sarışın-Anita)
Seni takip ettim bak geçen sefer resimli, ölçülü fotoğraflarımı koymuştum albüme
Oradan bakabilirsin istersen :KK5:
Baktım canım cok ıyısın ;) dedıgın vıdeoya bakacagım akşam yapabılır mıyım

yok tatlim sükür normal yiyince artiya gecmiyorum ama vermek icin biraz azaltmam gerekio,hatta baya azaltmam gerekio:) simdiye Kadar hep öyle verdim. Korumada zorlanmiyorum istedigimi yerim genelde tabi abartmadan:KK70:
Banada çok az yıyorsun gıbı gelıyor ama baya zayıf oldugun ıcın belkıde boyle gıdıyordur

bizimde tarhana yapılcak :ruh::ruh: hiç sevmiyorum onu hazırlamasını ya valla cok kokuyo :işsiz:
geçen sene annemle yapmıştım o yayla gitti ben onda kalıp sürekli karıştırmıştım :D :D kokusu çok kötü gerçekten

5 bardak içiyorsun kızçem nasıl yarasın böbrek mi dayanır ona :KK53:
Arada oluyor böyle herhalde napalım daha önce de kilo veremediğim 2 hafta olmuştu
Çok mutlu olmuyor ama yapacak bir şey yok
Biz düzgün beslenmeye devam edelim
Spora devam
Elbet sonuç çıkacak
Bir de yeni başladık spora ondan da oluyor :KK51:
dün içmedim sanırım bugün yatmadan içerim 1 bardak olmazsa

Ben sabah 1 közlenmis biber. 1 dilim peynir 1 haslanmis yumurta 2 dikim esmer ekmek 1 tatli kasigi fistik ezmesi yidim.
Arada yesilcay
Gayet güzel menün cnm

Arada yesilcay
Guzel bir beslenme tarzi
Adiyet olsun
Oglen ve aksam salata eklenebilir
Sabah domates salatalik zeytin eklenebilir

Bende kendimi çekiyorum böyle insanı motivasyon ediyo gayet iyi toparlanma olmuş özellikle popo benim gibi basende var sende bende bundan sonra öyle yapim 1ay

Ben basenlerimden çok şikayetçi değilim aslında ya şöyle 8 şeklinde azcık büyük olsun severim ama göbeğim ve belim ince olacak öyle istiyorum :KK22:

Baktım canım cok ıyısın :KK66: dedıgın vıdeoya bakacagım akşam yapabılır mıyım

Tabii ki yaparsın onlar 1 kglık ağırlık kullanıyorlar yoksa su şişesi ile de yapabilirsin ben ilk turda su şişeleri ile yapmıştım
Kolları çok eritmedi ama işe yaradı

geçen sene annemle yapmıştım o yayla gitti ben onda kalıp sürekli karıştırmıştım :KK70: :KK70: kokusu çok kötü gerçekten

dün içmedim sanırım bugün yatmadan içerim 1 bardak olmazsa

Ben de tekrar maydonozlu günlerime dönmek istiyorum ama böbreği yoracak diye dönmüyorum ya belki de ödem var işte off :işsiz:
Cuma günleri eksi olmayınca çok sıkıcı ve kötü geçiyor :kızgın:

Bu mesajimi okuyan arkadaslarim hemen bir bardak su icin

Su perisinin lanetine gore bu mesaji okuyup su icmeyen cuma gunu arti cikarmis :KK70:

Hahahah :D
Aslında hatırlattığın iyi oldu bak ben suyu saldımdı bu hafta :kızgın:

Cnm vakit bulamiyrm ki hic
Bulursam yapcam insallah
Denetim demisti
Rahim kaslarinida calistiriomus
Tam benlkk

Kendine zaman ayırabilmeye başlayınca yaparsın
Hem o zamana yağ kütlen de azalır üzerine squat spor oh mis :KK76:

Bu mesajimi okuyan arkadaslarim hemen bir bardak su icin

Su perisinin lanetine gore bu mesaji okuyup su icmeyen cuma gunu arti cikarmis :KK70:
İçtim valla ama msj ları okurken senin msj sonra gördüm bugün çok spor yaptım ya amma ter attım şuan plates topunun üstünde zıplıyorum:rapci::rapci::rapci:

Ben basenlerimden çok şikayetçi değilim aslında ya şöyle 8 şeklinde azcık büyük olsun severim ama göbeğim ve belim ince olacak öyle istiyorum :KK22:

Tabii ki yaparsın onlar 1 kglık ağırlık kullanıyorlar yoksa su şişesi ile de yapabilirsin ben ilk turda su şişeleri ile yapmıştım
Kolları çok eritmedi ama işe yaradı

Ben de tekrar maydonozlu günlerime dönmek istiyorum ama böbreği yoracak diye dönmüyorum ya belki de ödem var işte off :işsiz:
Cuma günleri eksi olmayınca çok sıkıcı ve kötü geçiyor :kızgın:

Hahahah :KK70:
Aslında hatırlattığın iyi oldu bak ben suyu saldımdı bu hafta :kızgın:

Kendine zaman ayırabilmeye başlayınca yaparsın
Hem o zamana yağ kütlen de azalır üzerine squat spor oh mis :KK76:
kimyonlu su iç bugün yatmadan sabah ta içersin 2 3 günde biter ödem

Back
X