- Konu Sahibi Pinarbartu
- #243.661
Sagol bu arada herkese gunaydinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol bu arada herkese gunaydinnn
Bebiş yaptı kiz ondan meyve aldimbirde rezene cayi aldim. Salmış memelerini bingil bingil dolanıyordu ahahahaha diyorki dalga gecme sende böyle olacaksın
![]()
dünkü sporun kaç kız geçtinmi keptiniEyyy allahim yaabeni etiketleyince bende bisey oldu sandim daha bugunku sporu yazmadik
kiskanma sen
acikta yaramazlik ben edem
geçmiş olsun kuzuya menün kötü değil ya triliçeyi bile yarım yemişinGünaydın hanımlar
Ben de dünkü mönümü yazayım, peşinen kabul ediyorum kötü çünkü öğleyin hastanede akşam annemde saçma birşey oldu, oğlum için kreşten aradılar ayağını basamıyor diye oyun sırasında arkadaşıyla çarpışıp düşmüş onu götürdüm is çıkışı... şükür kırık çatlak yok
Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği
3 dilim taze beyaz peynir
3 siyah zeytin, 1 çay kaşığı tereyağı
Ara
1 Türk kahvesi
200 ml yağsız süt
2 hurma, 3 ceviz
Öğle
Bir dilim kıymalı börek
Yarım porsiyon trilece
Akşam
3 köfte
1 tabak nohut
2 kaşık pirinç pilavı
Domates salatası
Bolca su
Masallah enerjin cok yuksek ne yapicn soklama icinGünaydın kızlar bende regli oldum bir hafta sahalardayım bol kocaman spor yapacam @Blacksee55 i gececem@selcanmehmetcan bu hafta kaç kilo veriyoruz bebişim var mı arttıran üstüne katan
![]()
günaydın şeker nasılsıngünaydınlaaaar herkeeesleeeer güzel cumartesilllleeeerrr![]()
yaaa bu liste olayyy10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ
ADRİANA LİMA' LAR
@emelinbusesi
@keptinn
@Favelayn
@Melekemal
@SekerPancarii
@Bir garip
@sarraf
@yesiltazenane
GİGİ HADİD' LER
@heksi
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55
@denetim
@selcanmehmetcan
@elaalemi
@UMEYYE
BACILAR YENİ LİSTEMİZ HUZURLARINIZDAAAAAAA
LİSTE DIŞI OLAN KUZULARDA SPOR YAPSINLAR AMA TABİ![]()
limonlu su olarak yapıyordum ben yağdan verdiriyordu özellikle spor yaparken 1 ltye yapıp içiyordumDun portal da odem attiran detoks icicegi girdum 1 litre suya 1 limon 1 salatalik 10 tanede taze nane dali atiyormussun tum gun onu icicekmissin boyle bisey deniyen varmi bide ben sabahlari ilik suyla limonlu su denedim ise yaramadi
Sagol kuzum hala tam iyilesmediKalk desen kaldıramazsın 1 saatte
Canım cok geçmiş olsun bu arada. Bu hafta gorusemedik. Eksikliğini yaşadım![]()
limonlu su olarak yapıyordum ben yağdan verdiriyordu özellikle spor yaparken 1 ltye yapıp içiyordum
Yine yohtumlisteler karıştı gel yardım et![]()
Naber bebikgünaydın şeker nasılsın
İYİLİK SAĞLIK KUZUUUUgünaydın şeker nasılsın
Sanada gunaydin hosgeldinGunaydin kızlar![]()
nasıl enerjik kalktım bilmiyorum sanırım annelerde kalmam etkiliydi onlarda kalmak bize iyi geliyor ...Masallah enerjin cok yuksek ne yapicn soklama icin
haa sen tedbirli olmalısın detoks falan sna gelmez kuzum kısa yürüş yap sadeceBen artik siseye doldurur yuruyuste icerim mekikf alanda cekemem bugn son gunum yarin catlatma ignesi olucam ama yuruyusu birakmak yok devam
günaydın naber kuzumGunaydin kızlar![]()
İyi regli oldum bugün 1 hafta kendimi toplayım 68e ineyim diyorum sen naptın kaç kilosunNaber bebik![]()
senin hedef ne bu hafta bakim 1 hafta çok relaksım 68e inecem var mı haftalık hedefinİYİLİK SAĞLIK KUZUUUU