Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebiş yaptı kiz ondan meyve aldim :KK70: birde rezene cayi aldim. Salmış memelerini bingil bingil dolanıyordu ahahahaha diyorki dalga gecme sende böyle olacaksın:KK70:
:D
Eyyy allahim yaa :KK70::KK70::KK70: beni etiketleyince bende bisey oldu sandim daha bugunku sporu yazmadik:p:sampiyon::sampiyon::ıslık::KK71::KK73::rolleyes::spor::spor::spor::spor: kiskanma sen:tokat::p:p:p:KK60: acikta yaramazlik ben edem
dünkü sporun kaç kız geçtinmi keptini
Günaydın hanımlar

Ben de dünkü mönümü yazayım, peşinen kabul ediyorum kötü çünkü öğleyin hastanede akşam annemde saçma birşey oldu, oğlum için kreşten aradılar ayağını basamıyor diye oyun sırasında arkadaşıyla çarpışıp düşmüş onu götürdüm is çıkışı... şükür kırık çatlak yok

Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği
3 dilim taze beyaz peynir
3 siyah zeytin, 1 çay kaşığı tereyağı

Ara
1 Türk kahvesi
200 ml yağsız süt
2 hurma, 3 ceviz

Öğle
Bir dilim kıymalı börek
Yarım porsiyon trilece

Akşam
3 köfte
1 tabak nohut
2 kaşık pirinç pilavı
Domates salatası

Bolca su
geçmiş olsun kuzuya menün kötü değil ya triliçeyi bile yarım yemişin

Dun portal da odem attiran detoks icicegi girdum 1 litre suya 1 limon 1 salatalik 10 tanede taze nane dali atiyormussun tum gun onu icicekmissin boyle bisey deniyen varmi bide ben sabahlari ilik suyla limonlu su denedim ise yaramadi

:spor::KK6:10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ:KK49::spor:

ADRİANA LİMA' LAR

@emelinbusesi
@keptinn
@Favelayn
@Melekemal
@SekerPancarii
@Bir garip
@sarraf
@yesiltazenane

GİGİ HADİD' LER

@heksi
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55
@denetim
@selcanmehmetcan
@elaalemi
@UMEYYE

BACILAR YENİ LİSTEMİZ HUZURLARINIZDAAAAAAA:KK53:
LİSTE DIŞI OLAN KUZULARDA SPOR YAPSINLAR AMA TABİ:sinirli:

:spor::KK6:10-16 KASIM SPOR YARIŞMASI LİSTESİ:KK49::spor:

ADRİANA LİMA' LAR

@emelinbusesi
@keptinn
@Favelayn
@Melekemal
@SekerPancarii
@Bir garip
@sarraf
@yesiltazenane

GİGİ HADİD' LER

@heksi
@Buki_89
@pembebalerin
@Blacksee55
@denetim
@selcanmehmetcan
@elaalemi
@UMEYYE

BACILAR YENİ LİSTEMİZ HUZURLARINIZDAAAAAAA:KK53:
LİSTE DIŞI OLAN KUZULARDA SPOR YAPSINLAR AMA TABİ:sinirli:
yaaa bu liste olayyy :D :D
dün 60 dk yürüyüşüm var benim

Dun portal da odem attiran detoks icicegi girdum 1 litre suya 1 limon 1 salatalik 10 tanede taze nane dali atiyormussun tum gun onu icicekmissin boyle bisey deniyen varmi bide ben sabahlari ilik suyla limonlu su denedim ise yaramadi
limonlu su olarak yapıyordum ben yağdan verdiriyordu özellikle spor yaparken 1 ltye yapıp içiyordum

Masallah enerjin cok yuksek ne yapicn soklama icin
nasıl enerjik kalktım bilmiyorum sanırım annelerde kalmam etkiliydi onlarda kalmak bize iyi geliyor ...
vlla bilemiyorum ki protein pazartesi yaparım yada yarın yaparım kalorimi 1 gün için 700 800 civarında tutrım günlükte 45 dk spor yaparım yürüyüş dışında tabi ... bktım olmuyor ayran aşı detoksu vardı onu yaparım ama bu saydıklarım beni toparlar haftaya cumaya eski kiloma düşmüş olurum

Back
X