Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşimle gidiyorum arada tek gidiyorum duruma göre değişiyor . arada tek gitmek iyi oluyor aslında anne baba ile paylaşım daha .ok oluyor
evet aynen canim bana cok iyi geliyo, esim yapi olarkada zaten asiri fazla sevmio aile toplanmalarini:)
kendi ailesine bile benim zorumla ayda bir yada üf haftada bir gidiyoruz:)

@munter nerdesin göremiyorum seni :KK64: SekerPancarii SekerPancarii senide :KK64:
Ay ramazan öncesi gezdim acik biraz da temizlik yaptim geldim kiz:halay: ama bek yorulmuşum ilk orucun sahuruna uyanamadim:dua: sela okunuyodu kalktigimda hemen 1 bardak su icip niyet ettim uyudum iftara kadar öldüm:eek: bugun iyiyim sahurumu yaptim:KK53: sen napıyon kuzum:KK60:

slm kızlar iyiyim şükür bugünlerde geçiçek ben yokum amam yazmışsı-nız hepsini okuyamadım
@kayacans geçmiş olsun annene en kısa zaanda iileşmesi dileğiyle SchonerDuft SchonerDuft benim durumum ne olcak kaptan yardımcım ole geriden izleyimmi devammı kara sizin kurallar var biliyorum
canım sağlık nedeni ile izine ayıralım dedik ama sen durumunu daha iyi bilirsin yarın kilo bildirimi yapabilirim sonrası içinde yaparım dersen yarın bildirim yaparsın yok iyi dğilim hstane de yatma durumun vardı ne oldu o durumun .

canım sağlık nedeni ile izine ayıralım dedik ama sen durumunu daha iyi bilirsin yarın kilo bildirimi yapabilirim sonrası içinde yaparım dersen yarın bildirim yaparsın yok iyi dğilim hstane de yatma durumun vardı ne oldu o durumun .
aslında yatmam gerkiyor ama ben kortizona karşıyım kortizonda alsam geçip geçmeyeceği belli değil kobay olarak kullnaılmka istemiyorum birada inatçıyım aslında bu belden boss işleminden korkuyorum daha öncede atak geçirdim 1,5 ay sonra gözüm düzeldi biraz görme kaybı var ama cok fazla değil nası lanlatavcağımıda bilmiyroum işşin aslı

Eşim bugünden geldi sürpriz:KK200:
Yarın gelirim demişti sahura yetişti aşkım yaaa
Allah herkesin niyetini oruçlarını kabul etsin arkadaşlar :KK15:
Gözün aydın canım;)

yok canım devlete gittim onların ultrasonu güzel değil bieşy anlasılmıyo artık haftaaya özele gidince görürüm:110:

coook iyi şükür ki hiç sorun yok :halay:

herşey yolunda kuzum gayet iyiymiş testleri fln cok iyi cıktı şükür :nazar:

tekmeleri 2 hafta önce fln baslamıştı kuzum durmuyo hiç erkek ya güç gösterisi yapıyo galiba :KK70:

ayy migren cok fenaa ben oruca 5 dk kala migrenden kustugumu bilirm lanet sey geçmiyo ilacsız
Hadi geçmiş olsun, maşallah Paşa’ya da;)

Oyle valla canım cok sukur :dua: benım kocam ıstenmeyen dmat bende ıstenmeyen gelındım 7 sene evlenebılmek ıcın bekledık sonunda herkes bırbırını cok sevdı:KK70:
Aman sonu tatlıya bağlanmış Allah’tan. Mutlu mesut yaşayın inşallah...

bende onu dicektim ben iftardan önce tartılacam şuan artıdayım yarına ne olur bilmiyorum bir şişlik var zaten belli .
bana 19 a kadar bildirebilirsin yada ne zaman tartılırsan sana kalmış.
Ben de 18 den önce bildiririm inşallah canım;)

siz nerelerdensiniz? @Segu
Ben Almanya’dayım canım. Ulm dayım ben;)

@kaptinn kimler oruç tutuyor aklında mı
Ben varım listede:)

tedavisi olmayan bir hastalık bazı proflşear inek sütünden bazıalrı ise kırmızı etten olduğunu anlatıyor ms konusunda çok aktigfim bilgi konusunda kafanızıda şişirmeyimde bu konuda ben kendim yeneceğim evet bazen dayanamayacak ağrılarım oluyor bu sefer mesaneden yakalandım ilk vurdugu yer dayanamaycak ağrı oluyor ama popoda yada barsakta sıkıntı yok kendi beynim kendi organını düşman kabul edip saldırıya geçiyor artık hangi organa denk gelirse neyse çok anlatmayım gelelim duruma bu hafta biraz zorladım kendimi diyette birde ufaklığın köpek dişleri geliyor 3 tane birden patladı tabi huzursuz hırcın ağlak uykusuz geceler iş ev diyet derken yormuşum fazlaca kendimi ondan oldu tahminim ama şükür aktifleşen plak yok yalancı atak geçiriyorum

aslında yatmam gerkiyor ama ben kortizona karşıyım kortizonda alsam geçip geçmeyeceği belli değil kobay olarak kullnaılmka istemiyorum birada inatçıyım aslında bu belden boss işleminden korkuyorum daha öncede atak geçirdim 1,5 ay sonra gözüm düzeldi biraz görme kaybı var ama cok fazla değil nası lanlatavcağımıda bilmiyroum işşin aslı
bizim komşu ms ordan biliyorum az çok kuzenimde ms ama komşuya daha yakındım o şimdi bstonla yürüyor tribotlar oluyor ya d tutunarak onda ayaklar hissizleşiyordu . omur ilikten sıvı genetik için demi . şimdi sen karar ver evdesin diyete devam etmek seni motive edecekse buyur gel belki aramızda psikolojik olarakta iyi hissedersin iyi gelir sana

Gözün aydın canım:KK66:

Hadi geçmiş olsun, maşallah Paşa’ya da:KK66:

Ben de 18 den önce bildiririm inşallah canım:KK66:

Ben Almanya’dayım canım. Ulm dayım ben:KK66:

tr saatine göre aama kuzum sizin orda 15 te bildirmen gerek aynı şekilde Buki_89 Buki_89 sende

tedavisi olmayan bir hastalık bazı proflşear inek sütünden bazıalrı ise kırmızı etten olduğunu anlatıyor ms konusunda çok aktigfim bilgi konusunda kafanızıda şişirmeyimde bu konuda ben kendim yeneceğim evet bazen dayanamayacak ağrılarım oluyor bu sefer mesaneden yakalandım ilk vurdugu yer dayanamaycak ağrı oluyor ama popoda yada barsakta sıkıntı yok kendi beynim kendi organını düşman kabul edip saldırıya geçiyor artık hangi organa denk gelirse neyse çok anlatmayım gelelim duruma bu hafta biraz zorladım kendimi diyette birde ufaklığın köpek dişleri geliyor 3 tane birden patladı tabi huzursuz hırcın ağlak uykusuz geceler iş ev diyet derken yormuşum fazlaca kendimi ondan oldu tahminim ama şükür aktifleşen plak yok yalancı atak geçiriyorum
güçlü olmak kendin tanımak kadar güzel birşey yok kuzum inşallah dediğin gibidir :dua:

bizim komşu ms ordan biliyorum az çok kuzenimde ms ama komşuya daha yakındım o şimdi bstonla yürüyor tribotlar oluyor ya d tutunarak onda ayaklar hissizleşiyordu . omur ilikten sıvı genetik için demi . şimdi sen karar ver evdesin diyete devam etmek seni motive edecekse buyur gel belki aramızda psikolojik olarakta iyi hissedersin iyi gelir sana
aynen diyet için olmasada geleyim en azından dertleşmek rahatlamak iyi geliyor diyetime devam tabiki bırakmadım
komşuınuda geçmiş olsun herkesin ms farklı işte kişiye göre hastalık farklı seyrediyor boss işlemi genetik için ve tam tanı için ama bu iey değil ameliyat ol geçsin gibi bir hastalık değil işte bende asiyim bazı durumlarda alternatif tıp la ilerlemek istiyorum ve doğal ürünlerle kendi tercihim diyelim

aynen diyet için olmasada geleyim en azından dertleşmek rahatlamak iyi geliyor diyetime devam tabiki bırakmadım
komşuınuda geçmiş olsun herkesin ms farklı işte kişiye göre hastalık farklı seyrediyor boss işlemi genetik için ve tam tanı için ama bu iey değil ameliyat ol geçsin gibi bir hastalık değil işte bende asiyim bazı durumlarda alternatif tıp la ilerlemek istiyorum ve doğal ürünlerle kendi tercihim diyelim
benim kv kml hastası ona da senede 1 defa uygulanıyor işlem . tahlil frklıdır belki bilemicem . genetiği yaptırsan iyi olur belki yine alternatif tıp ile devam edersin kapımız her zaman açık kuzum bekleriz

Gözün aydın canım:KK66:

Hadi geçmiş olsun, maşallah Paşa’ya da:KK66:

Ben de 18 den önce bildiririm inşallah canım:KK66:

Ben Almanya’dayım canım. Ulm dayım ben:KK66:

Amın canım saol tum sevenler mutlu mesut yasasın ıns:dua:

benim kv kml hastası ona da senede 1 defa uygulanıyor işlem . tahlil frklıdır belki bilemicem . genetiği yaptırsan iyi olur belki yine alternatif tıp ile devam edersin kapımız her zaman açık kuzum bekleriz
tama kuzum tşk ederim yaptırmaıycam inşllah acil bir durum olup gerek kalmaz eşimde yaptır diyor cevremde artık nası lbir inat varsa bende hayırlısı olsun iyiyyim ben dahdada iyi olucam inaanmak başarmanın yarısı herkese hayırlı ramazanlar allah kabul etsin oruçlarınızı

Merhaba kızlar;)
Menülerde ne var bugün ? Hadi söyleyin de fikir olsun. Dünden yoğurt çorbam var. Salata bi de kıymalı bi börek yapayım diye düşünüyorum ben. Ama daha tam karar veremedim. Valla benim kızlar bugün de oruç tuttu, bu gidişle hepsini tutturucam galiba:halay:

Back
X