- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #282.981
mesajlara kimse cevap vermeyince insanın yazası gelmiyor açıkcası 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizede haber et kuzumdr fena değildi bakalım öğle sonu yorum tahlil sonucuna göree yorumlayabilirim net olarak ,
Ya bazen bilemiyorsun tecrübe edince anlıyorsun adetin nasıldı cokmuydu geçen aybilmedim![]()
Niye yazmıyorsun kuzumburdayımm
Tatilim yarın iş başı yapacam.Ben bugun evdeyimm azicik bacagim agriyodu dinleneym dedm senin bittimi islerin yoktun 2 gündürrrr
Kalori saysan nasıl olur 3 gün normal duzene geç vücut ters tepmesin sonra.sporsuz olmuyor ya takıldım kaldım 64-65 arası gidip geliyorum uzun süredi 63 ü göremedim, hurmayı bugün bitiriyim o zaman yine proteine geçsem çok mu yüklenirim vucuduma ayyyy bilemedimkırmam lazım 63ü bu hafta görmem lazım
protein diyetimde kefir içince gece yatmadan hiç kabızlık problemim olmadı sende 2 gün dene bi belki işe yarar
Bizede haber et kuzum
Ya bazen bilemiyorsun tecrübe edince anlıyorsun adetin nasıldı cokmuydu geçen ay
Niye yazmıyorsun kuzum
Tatilim yarın iş başı yapacam.
Yazdım da cvb veren olmadı arada bende girmedim sonra zaten arada kaynıyor bazen mesajlar .
Iyi yaptın yat dinlen yorma kendini.
Kalori saysan nasıl olur 3 gün normal duzene geç vücut ters tepmesin sonra.
O gün de detoks suyu yap iç yada limonlu su iç 1 lt 1.5 lt de normal su iç .
Kefir aklım da ama evde probiyotik yoğurt var yarın ara öğün yapacam onlarla sonra kefire geçeyim
canım görmemişizdir yoksa niye yazmayalımmesajlara kimse cevap vermeyince insanın yazası gelmiyor açıkcası![]()
Bizede haber et kuzum
Ya bazen bilemiyorsun tecrübe edince anlıyorsun adetin nasıldı cokmuydu geçen ay
Niye yazmıyorsun kuzum
Tatilim yarın iş başı yapacam.
Yazdım da cvb veren olmadı arada bende girmedim sonra zaten arada kaynıyor bazen mesajlar .
Iyi yaptın yat dinlen yorma kendini.
Kalori saysan nasıl olur 3 gün normal duzene geç vücut ters tepmesin sonra.
O gün de detoks suyu yap iç yada limonlu su iç 1 lt 1.5 lt de normal su iç .
Kefir aklım da ama evde probiyotik yoğurt var yarın ara öğün yapacam onlarla sonra kefire geçeyim
Görmemişizdir kuzum pek aktifte olamadım zatenmesajlara kimse cevap vermeyince insanın yazası gelmiyor açıkcası![]()
Olur yaparız kuzum ben 3 gün yapayım haftaya diğer takım ile yarış varmış eve et ve tavuk stok edeyim . Ne zaman yaparız peki.aynen kuzum dediğin gibi yapayım çok saolbu iki hafta içinde protein yaparım dersen beraber yapalım
Sonuçlara baktın mı e nabizdan çıkmıştır belkifena değildi kuzum normal gibiydi
Kurbanda yıne tatilmi varsegus tartılmıyorum kuzum sinirim bozuluyor artık. Büroyu özledim valla iş yoğunluğu da yok bu ay gözümde büyümüyor ama kurban bayramını dört gözle bekliyorum
![]()
Orda olsam bende gelır ortak olurdum kısırınaIyi kuzuu evdeyim bugun yayiliyorum birazdsn ortaligi toplayip kendime kisir yapcamsen napiyosunn
Muhtemelen 9 günlük tatil olacak ya onu sayıyorumKurbanda yıne tatilmi var![]()
Heee anladımmm ben kurbandan 2 hafta once de ızın alıp bırşestırdım 25 gun falan tatılde olucamMuhtemelen 9 günlük tatil olacak ya onu sayıyorum![]()
Olur yaparız kuzum ben 3 gün yapayım haftaya diğer takım ile yarış varmış eve et ve tavuk stok edeyim . Ne zaman yaparız peki.
Sonuçlara baktın mı e nabizdan çıkmıştır belki
ne bileyim canım ya hep öyle yazdıklarıma yanıt alamıyorum pek yazasıım gelmiyorcanım görmemişizdir yoksa niye yazmayalım![]()
doğru seni görmüyorum pekGörmemişizdir kuzum pek aktifte olamadım zaten
ben karistirmisim canim ya liste ayin 29 undan sonra benim kafa 25 e gitti. ay su listeysi takip edemiyorum yaaaaa üfffffBuki_89 canım ben baktım ama senın sporları goremedım ya pazartesı yenılenmıyomuydu lıste. Gerıye dogru gıttım pazartesıye kadar.
ne bileyim canım ya hep öyle yazdıklarıma yanıt alamıyorum pek yazasıım gelmiyor
doğru seni görmüyorum pek
yok bu pazar tartılıcam bakalımyaz sen yaz kırılma bizekilo durumun nasıl bırakmadın dimi diyeti felan
yok bu pazar tartılıcam bakalımsenin nasılll
hadi inşallah canımbenim iki ileri bi geri gidiyorbende hergün tartılmamaya karar verdim cuma ve pazartesi yeter
bende 2 haftaya mezunlar kervanına katılacam 2 haftalık sıkı bi diyetteyim
![]()