Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nazli kuzumm noruyon kizz nasil hazirliklar tamamlandimi,zayifladinmi zaten zayiftin ama 3-5, kg vermek istiyordun...
canımm tamamlanıyo hazırlıklar yavaş yavaş 40 -45 günüm kaldı 5 kilo vermek istiyorm inşallah verebilirim ama stresten veririrm bence :D haftaya belki listeye girerimm sen neler yapıyosun kaç kilosunn

Sabah
2 bardak çay
2 dilim kaşar
1.5 dana jambon
Yarım dilim karpuz
2 dilim ekmek büyüklüğü kadar lavaş

Ara 13 gibi
4 şekerpare (kayısı çeşidi)

17.00 gibi
Fırın güveç tavuk göğsü
Bol salata
2yk bulgur pilavı
En kötüsü 1 bira :KK43:
Üstüne 2 ince dilim karpuz
1 küçük dilim kavun
1 erik
Meyveler ikram olduğu için mecbur yedim stajer öğrencimin babası gittiğim restoranda şef olunca böyle oldu

Yürüyüş
1 saatten fazla ev içinde de sürekli hareket halimdeydim bakalım cumaya nasıl çıkıcam
afiyet olsun şekerpareyi tatlı sandım yüreğime iniyordu valla :D
akşamda çok olmuş

Sabah
1 simit
Akşam
1.5 kepçe yayla çorbası
2 adet biber dolması
Bu aralar doktorla çabalıyorum sonuçlar hiç iyi çıkmadı hastalıklar tetiklemeye başladı iştahım dahi kalmadı zorla yediriyorlar bir kaç gün daha bakıyım toparlayamacak gibi olursam deneme süresindeydim zaten gruba hiç girmem kusura bakmayın şimdiden...

afiyet olsun çok düzensiz olmuş canım az ve sık yemeye çalış zorla kendini geçmiş olsun bu arada ne rahatsızlığın var?

kahvaltı .
1yumurta 1dilim light peynir 5 zeytin salatalık domates söğüş sınırsız 1beyaz çay 2dilim kepekli ekmek

ara: 2 etimek
1 beyaz çay

öğle :
et/balık/tavuk 5 köfte kadar
2bardak ayran
2dilim kepekli ekmek

ara. 1 meyve
ara.1 meyve

akşam
10 kaşık sebze
salata yağsız tuzsuz
2 dilim kepekli ekmek
1bardak ayran

ara. 1 meyve

listem budur kuzum

afiyet olsun çok güzel olmuş
günaydın 6 .takıma eziklenmeyeceğiz
1 haftalık diyetisyen menüm

kahvaltı
4 yaprak marul 2 h yumurta 2 ceviz 2 etimek

ara 3 hurma ve ya gün kurusu 10 çiğ badem

öğle
1sb yoğurt içine 10 çilek veya 5 kayısı 2 ceviz 2 yk yulaf

ara 10 çiğ badem 1 meyve

ara 30 gr beyaz peynir 2 gün kurusu 2 etimek
akşam 7 yaprak marul 2 yk kuru börülce veya yeşil merçimek 1 ceri domates 1/2 dereoto maydanoz

ara 1 çb kefir 2 gün kurusu

bol wc ye çıkma haftam :)) hepimize başarılar kazanıcaz ben inanıyorum
afiyet olsun değişik ekmeksiz diyetisyen menüsü genelde diyetisyen menüleri bol ekmekli oluyor ya şaşırdım :D

Silent Scream Silent Scream dişin nasıl oldu canım iyileştin mi
poncikbirgelincik poncikbirgelincik
Ponçikim ben seni bikaç kez etiketledim hatta Bu...’ya da sordum. Telaşından söz etti. Cevap yazmıyorsunuz demişsin de :KK20:Etiketledik sen de bize dönmedin. :KK11: Buralarda olmana sevindim. İnşallah senin için herşey yolundadır. :KK200:
segus segus canım benim mesajlarını okudum alıntılayamadım ama spor programını sevdim:KK15: cuma’ ya ekside geleceğine inanıyorum.
SchonerDuft SchonerDuft kuzucummm sanki hiç görüşemedik valla beni tatil yıpratıyor. Bi evim olsada düzenimi bilsem. Çocuğun biri bi yerde biri başka bi yerde biraz zorlanıyorum bugünlerde:KK14:
@tgb1907 canım oteli kapatan Arab’ın karısı ünlü bi top modelmiş (tabi eskiden) kocalarımız onu görmek için yasak alana geçmeye çalışıyor. :KK70:Allllaaaamm lafa gelince kimsenin karısına kızına bakılmaz derler.
@Nidsalii geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlanırsın
leylmira leylmira menüleri yorumları unutmayalım bir de leblebi yemiyoruz değil mi:KK70:

ya hayır bana etiket falan gelmedi ki hergün giriyorum kk"ya ama demek ki beni etiketleyemedin benimde gözümden kaçmış neyse canım
herşey yolunda çok şükür telaşım başladı ama gün içinde boşum genelde haftasonları eksik tamamlıyorum eve koşturuyorum hafta içi akşamları zeybek dersim var kısacası yoğunum :D

afiyet olsun şekerpareyi tatlı sandım yüreğime iniyordu valla :KK70:
akşamda çok olmuş

afiyet olsun çok düzensiz olmuş canım az ve sık yemeye çalış zorla kendini geçmiş olsun bu arada ne rahatsızlığın var?

afiyet olsun çok güzel olmuş

afiyet olsun değişik ekmeksiz diyetisyen menüsü genelde diyetisyen menüleri bol ekmekli oluyor ya şaşırdım :KK70:
YAYLA HAVASI YERKEN FARK ETTİRMİYOR ÜSTÜNE DE 2 SAAT BELKİ DAHA FAZLA YÜRÜDÜK EŞİMLE AVMDE YÜRÜDÜK TOPARLAMADI TABİ :D

YAYLA HAVASI YERKEN FARK ETTİRMİYOR ÜSTÜNE DE 2 SAAT BELKİ DAHA FAZLA YÜRÜDÜK EŞİMLE AVMDE YÜRÜDÜK TOPARLAMADI TABİ :KK70:
ay aynen valla biliyorum yaylada yiyosun ama ben çok kilo almamıştım yaylada herşey doğaldı :D ben balayından çok korkuyorum :olamaz:

mutluluk sebebini bizimle paylaşmak istermisin merak ettim hep mutlu ol
4 günde 1 kilo vermişim :D ve yarın yatak odamız geliyo bu da bi mutluluk sebebi :D:D

balayında kilo almıyosun korkma :KK70::KK70::KK70:
ben tebrik yemeklerinde almıştım kiloları
ben almaktan korkuyorum çünkü otelin yemekleri çok güzel :D tebrik yemeği falan olmaz bizim çünkü nişanlım gitcek düğünden 15 güns onra falan o süreçte de kimseye yemeğe gitmez çok yakınlar hariç biliyorm tanıyorum :D

4 günde 1 kilo vermişim :KK70: ve yarın yatak odamız geliyo bu da bi mutluluk sebebi :KK70::KK70:

ben almaktan korkuyorum çünkü otelin yemekleri çok güzel :KK70: tebrik yemeği falan olmaz bizim çünkü nişanlım gitcek düğünden 15 güns onra falan o süreçte de kimseye yemeğe gitmez çok yakınlar hariç biliyorm tanıyorum :KK70:
yalnız o artık nişanlın değil koccen :D
bizim de otel yemekleri cok güzel cok çeşitliydi hiç bi öğünü kacırmadık öyle diyeyim :D:D

yalnız o artık nişanlın değil koccen :KK70:
bizim de otel yemekleri cok güzel cok çeşitliydi hiç bi öğünü kacırmadık öyle diyeyim :KK70::KK70:
kocam diyemiyorum tanıdıklara henüz :D alıştırmam lazım kendimi :D:D
bizimde öyleymiş kuzu çeviriyolarmış hergün inşallah kilo alıpta gelmem :D bende kacırcağımı sanmıyorm :D:

Back
X