Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dünki menümü yazamamıştım:)
Sabah kahvaltısı;
1 simit 1 üçgen peynir yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 dilim bal kabağı tatlısı
Akşam;
1 tabak lahana yemeği yarım dilim ekmek , 1 tane çikolata:)
daha önce diyet yapmışmıydın ?
yoksa dün ilk gün diye mi böyle

dünki menümü yazamamıştım:)
Sabah kahvaltısı;
1 simit 1 üçgen peynir yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 dilim bal kabağı tatlısı
Akşam;
1 tabak lahana yemeği yarım dilim ekmek , 1 tane çikolata:)
:KK57:Sabah simidin tamamı yenmiş
Öğlen balkabağı tatlısı
Akşamda çikolata yemissin
Canım sen diyet yaptığına eminmisin:KK48:

:KK57:Sabah simidin tamamı yenmiş
Öğlen balkabağı tatlısı
Akşamda çikolata yemissin
Canım sen diyet yaptığına eminmisin:KK48:

Canım dün il günümdü ayrıca il kez diyet yapıyorum 6 kilo fazlam var bir anda sıkı bir diyete giremedim yavaş yavaş inşallah varsa diyet önerin alırım:)

toz hali ile alacağız dimi. ölçülerini biliyor musun ? nsıl uygulayacağız bugün ya da yarın alayım çatlaklarım gözüme dün çok batmıştı . deneyelim tabi hiç zaman kaybetmeyelim .

heryerden gitmesi çok iyi benim göbekten çok az gidiyor yüzüm hemen çöküyor malesef
siz fayda görürseniz bende denerim benim sadece göbeğimde var başka hiç bir yerimde yok ama :KK35: gobeğimdekiler de oyle kotu ki morelimi cok bozuyor gormek bile istemiyorum:cry: kesin bisey yapmaliyim diyor hatta simsi yeni lazer ile yakiliyomus sonra vucut kendikendine onarmaya basliyomus o yontemi yaptirsam mi diye ciddi ciddi duaunuyorum:olamaz: kızlar çatlaklara bu tarz birşeyler yaptrip fayda goren var mi ????????

toz hali ile alacağız dimi. ölçülerini biliyor musun ? nsıl uygulayacağız bugün ya da yarın alayım çatlaklarım gözüme dün çok batmıştı . deneyelim tabi hiç zaman kaybetmeyelim .

heryerden gitmesi çok iyi benim göbekten çok az gidiyor yüzüm hemen çöküyor malesef

yarım kutu viks, 3 büyük kaşık i karbonatı, 3çorba kaşığı kafur

siz fayda görürseniz bende denerim benim sadece göbeğimde var başka hiç bir yerimde yok ama :KK35: gobeğimdekiler de oyle kotu ki morelimi cok bozuyor gormek bile istemiyorum:cry: kesin bisey yapmaliyim diyor hatta simsi yeni lazer ile yakiliyomus sonra vucut kendikendine onarmaya basliyomus o yontemi yaptirsam mi diye ciddi ciddi duaunuyorum:olamaz: kızlar çatlaklara bu tarz birşeyler yaptrip fayda goren var mi ????????

canım sen de dene, ben bugün öğlen kafur alcam bulabilirsem, benim de göbek bölgesinde var

yaptıran birinden duydum tamamen geçmiyormuş diz arkası bölgesine yaptırmıştı kız . biz yapalım işe yarar ise sana söyleriz 1 2 hafta da deneyelim
Hem daha önce yapmadım hemde ilk günümdü ve çok sıkı bir diyete girmekte istemiyorum yavaş yavaş sporla devam ederek vermeyi düşünüyorum 6 kilo fazlam var.
sıkı bir diyete girme ama kilo vermek istiyorsan biraz azaltman gerekli özellikle karbonhidratı
yarım kutu viks, 3 büyük kaşık i karbonatı, 3çorba kaşığı kafur
bugün almaya çalışıcam uygulama banyo sonrası öncesi ? hafta da bir mi yapcaz hergün mü ?

Merhaba arkadaşlar,

2. Takım kaptanı Akrepe yönelik olarak ortaya atılan iddia araştırılmış ve kanıtlara ulaşılarak gerekli incelemeler yapılmış ve sonuç olarak 2. Takımın kapatılmasına karar verilmiştir.

Cuma Zayıflama Yarışmamız öncelikle sağlıklı bir şekilde ve dayanışma ortamında kilo vermeyi hedeflemiştir. Takım kaptanları bu çerçeve içinde üyelerini motive etmekle yükümlüdür. Bazen aksamalar nedeni ile üye ile iletişimde sorun yaşanabilmesinden ötürü, iletişim bilgilerini isteyen kaptanlarımız olabilir. Bu zorlayıcı değildir, elbette ki her üye iletişim bilgisini paylaşmak istemeyebilir. Kaptan isteyebilir, ancak üyenin kabulü gerekir, kaptan zorlayıcı olamaz.

Ancak iletişim bilgilerini yarışma platformunun sağlıklı işleyebilmesi amacıyla alınıp, kişisel çıkarlar için kullanılması asla kabul edilemez. Bu kişisel çıkarın konusu, üstelik bir de zayıflamaya yönelik bir ürünle ilgili ise ortaya bir de etik açısından ciddi bir sorun çıkmaktadır: Yetki kötüye kullanılmıştır.

Sonuç olarak, başta da söylediğim gibi 2. takım kapatılmış ve yönetim kadrosunun yetkisi alınmıştır.

Bu yazı bilgi vermek amaçlıdır, herhangi bir polemik başlatmaya ve diyaloga elverişli değildir. Bu nedenle de konu kapatılmıştır.

Bilginize,

Arkadaşlar yukarıdaki mesajı Seabahar yayınlamıştır. Tekrar tekrar konuyu paylaşmış yetkilileri meşgul etmiş olmamak adına alıntıyla değil kopyala ile aktarıyorum size bu bilgiyi

SchonerDuft SchonerDuft blonde ambition blonde ambition

Merhaba arkadaşlar,

2. Takım kaptanı Akrepe yönelik olarak ortaya atılan iddia araştırılmış ve kanıtlara ulaşılarak gerekli incelemeler yapılmış ve sonuç olarak 2. Takımın kapatılmasına karar verilmiştir.

Cuma Zayıflama Yarışmamız öncelikle sağlıklı bir şekilde ve dayanışma ortamında kilo vermeyi hedeflemiştir. Takım kaptanları bu çerçeve içinde üyelerini motive etmekle yükümlüdür. Bazen aksamalar nedeni ile üye ile iletişimde sorun yaşanabilmesinden ötürü, iletişim bilgilerini isteyen kaptanlarımız olabilir. Bu zorlayıcı değildir, elbette ki her üye iletişim bilgisini paylaşmak istemeyebilir. Kaptan isteyebilir, ancak üyenin kabulü gerekir, kaptan zorlayıcı olamaz.

Ancak iletişim bilgilerini yarışma platformunun sağlıklı işleyebilmesi amacıyla alınıp, kişisel çıkarlar için kullanılması asla kabul edilemez. Bu kişisel çıkarın konusu, üstelik bir de zayıflamaya yönelik bir ürünle ilgili ise ortaya bir de etik açısından ciddi bir sorun çıkmaktadır: Yetki kötüye kullanılmıştır.

Sonuç olarak, başta da söylediğim gibi 2. takım kapatılmış ve yönetim kadrosunun yetkisi alınmıştır.

Bu yazı bilgi vermek amaçlıdır, herhangi bir polemik başlatmaya ve diyaloga elverişli değildir. Bu nedenle de konu kapatılmıştır.

Bilginize,

Arkadaşlar yukarıdaki mesajı Seabahar yayınlamıştır. Tekrar tekrar konuyu paylaşmış yetkilileri meşgul etmiş olmamak adına alıntıyla değil kopyala ile aktarıyorum size bu bilgiyi

SchonerDuft SchonerDuft blonde ambition blonde ambition
şaşırdım ip atlama topiği olan akrep demi

26/12/2018

uyanınca bir çay bardagı kimyonlu su ve akşamdan hazırladıgım yarım litre suda beklemiş ceviz ve greyfurt suyu .

sabah: 1 suda pişmiş yumurta
yarım demet maydanz
1 domates
4 yeşil biber
bir fincan yeşil çay

öglen ve akşam :yarım kase kaşık haşlanmş nohut,yeşil mercimek,bulgur ve dere otu yarım litre ayranla karıştırıp günün geri kalanında tükettim .

ara ögün : bir fincan kahve ,4 adet kuru kayısı.

gün içerisinde 2 ltre suya hazırladıgım maydanz ,tarçın ve elma sirkeli su
totatlde 3,5 litre su tükettim

spor : sabah akşam 20 ' ip atladım.

Back
X