Bide 5 yaşı da var bunun ayyy bida çocuk mu tövbe yarabbim

inatlaşmaları tutturmaları çok arttı ondan önce kendimi eğitmwm lazm haklısın canım çok sinir oluyorum huyuna gidemiyorum sabah küstüm mesela ona snra barıştık
Ay büyükler anlatıyo zaten çocuklar uyusun diye bol bol veriyolarmış iyi alkolik yapmamışlar

içki çikolatadan daha beter canım ya tut kendini

şimdilik küvetle idare ediyorz ama aklımda şişme havuz almak var ya ama tamamen uyuzluğundan yaptı hiç bişey yok oyun oynuyodu uykusu geldi yuvarlanmaya başladı emerek uyuyo gel diyom emzireyim istemiyo tepiniyo son zamanlarda uyurken hep aglıyo bütün gecede huzursuzdu iikence çektim annemlere geldim şimdi oynuyolar beraber kafa dinliyorm bende anasonuda kendime deniyim bi olmadı onada bi kaç fırt veririm
Aslında fazlasıyla sakin bi çocuktur içine kapanık olmasından korkuyodum ama cinnetlere geliyo bikaç gündür
Ay maşallah canım vücudun çok zayıfmış aslında bütün kilon basende bölgesel hareketler yap bol bol diyetinin yanında
Doğum günü kutlu olsun o zaman canımm

deme ya valla iki ay rahat etmek yok ya sendromun üstüne bide diş eklendiyse nerelere kaçıyım ben ya küçükkende ishal ateş çok oluyodu