• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şekerli bu ay sadece bir adet baklava ve sütlaç yedim bu sabah kek yiyesim geldi yemedim ama pideciler ekmek yaptıklarında o sıcacık kaşarlı ekmek ondan yemesem bir kilo daha az çıkardım o büyük hatam oldu
Sütlaç hafta da bir yenebilir ama ev yapımı olcak ve minik porsiyon en önemlisi de o hafta 1 kilo vermiş olmak .
Kaşarlı sıcak pide yenmez mi yaa ama sen yeme cız onlar
Of of şu hafta sonu ile birleşen tatiller beni benden alıyor şehir dışına mı kaçsam ne yapsam bende
Valla imkan varsa kaç hiç durma biz çıkamıyoruz eşim çalışıyor çünkü ama 2 gün deniz yapacaz pazar günü de yürüyüş yaparım.
Ben her turlu katilirim bu muhabbetlere :KK70: SchonerDuft SchonerDuft htc71 htc71 bilir neler cektigimi dertliyim bu konularsa:KK70:
:D sana madalya verilmeli ben şimdiye kadar saçını başını yolardım ciddi anlamda yapardım hanım efendilik kalmazdı

Kuzum sadece ana listeden mezun olucam :KK50: yani schonerduf , tuğba ,htc gibi bende öbür listeden devam edicem beraber 59 olucaz tabiki bırakır mıyım seni :KK19: hatta sen benden önce olup bir hava atar beni de iyice heveslendirirsin kesin 😊 ben baya fazla kilo attığım için artk vücut yavaşladı zaten 60.00 'ın altını en son 10 yıl önce görmüştüm kuzum burdan sonra kilo vermek demek 10yıldır duran yağlarımdan vermek demek oda beni iyice zorlıycak ondan ana listede daha fazla bekleyip listenin puanını düşürmek yüzdesini etkilemek istemiyorum stres yapmadan yüzdemi yakalamışken mezun olayım bende listede adım olmadan aynı şekil senle kapışmaya devam :KK5:
Super canim cok sevindim, 59 bile olsan o 5 psikolojik olarak cok farkli hissettirio 😍 Senin gitmeye basladi belki de devam etcek Kim bilir

Canm niye kırılsın sen onun sağlığı için ve giydikleri daha yakışsın kendini daha mutlu hissetsin diye söylüyorsun ona öyle de 😂 üstelik bak sende zayıflamak için çok uğraşıyorsun ama onun okadar uğraşmasına gerek de yok tek mekik çekse yeter zaten kaslı ideal kilo da çok şanslı ve çok yakışıklı (bu pohpohlama kızmı önemli ) hem alınmamış hemde gaza gelmiş olur 😂 seneye ben yanında çok formda olucam sonra sende beni görünce keşke birşey yapsaydım bende spor yapsaydm diye üzülme sahilde kendine bakınca kendinle gurur duyarak daha mutlu dolaşırsın göbeğim ortaya çıkîcak diye insan mutsuz oluyor sen bunu 1 ayda eritirsin zaten :KK66: bide ben de tv de kaslı bir ünlü filan ciktimi tatlı tatlı kızdırıyorum hırslansın diye o da çok gaza getiriyo 😂 bende öyle vücut yapcam görcen diyor ben de yap aşkm sana daha çok yakışır senin boyunda çok uzun omuzlarında geniş zaten gladyatör olursun diyorum veriyorum gazı veriyorum gazı :KK70: bakyrm öle bi gaz gelmiş nefesini tutarak karnını içe çekip kollari açıp omuzları kabartmış salonda öle geziyor ahaaa haaaa :KK70:
Benimkinde ters tepiyor ya :KK70: yok efendim göbeği giderse kızını nerde otırtcakmış. Bahaneye bak. Göbeğimi seviyorum, spor zor geliyor der mi hiç :olamaz::KK70::KK70: bakalım ufaktan başlayım ben gönderme yapmaya. Yapıcam bi şeyler

Günaydın kızlarrr. Bugün stresliyim azıcık :( eşim rahatsız, iş yeri doktoru safradan şüphelenmiş, doktora gitti sabah. Bi şeyi yoktur umarım. Kızı da öğleden sonra götürücem doktora. Onun da kisti vardı, bakalım gitmiş mi duruyor mu yerinde :emir_bebek: çakıl konusunda içim rahat gerçi çoktan kaybolmuştur diye geçiyor içimden :confused:

Kreşin faydaları! o zaman 🙄 elsa saçı aramaya cikacam bugün birde asa ve tacı varmis 🙈🙈 kızımın sarı renk sırma saçları olmasınmı 😱😱
😍 ay onu yerim ben yaaaa🤩 zaten o nasl bir surattır kutu bebeği gibi maşallah ❤ bide sarı elsa saçlı halini düşünümiyorum artk :KK36:
Ben de bu yıl sarı Rapunzel saçı istiyorum çok seviyor rapunzeli 😊 geçen yıl pamuk prenses olmuştu zaten biliyorsun prensesim bu yıl da Rapunzel olsun 😂 zatn evde sürekli rapunzel yapıyor çarsafi başına başlıyo sandalyelere çıkıp aşşağı doğru salıyor tırmanın saçım dan diyor 😂 barbileride rapunzel yapiyo hep zaten onun o up uzun sarkıtılan sarı saçını bulursam kesin çıldırır internette kesin vardır

Günaydın kızlarrr. Bugün stresliyim azıcık :KK43: eşim rahatsız, iş yeri doktoru safradan şüphelenmiş, doktora gitti sabah. Bi şeyi yoktur umarım. Kızı da öğleden sonra götürücem doktora. Onun da kisti vardı, bakalım gitmiş mi duruyor mu yerinde :emir_bebek: çakıl konusunda içim rahat gerçi çoktan kaybolmuştur diye geçiyor içimden :confused:
Insallah birşey çıkmaz canim :dua:

Super canim cok sevindim, 59 bile olsan o 5 psikolojik olarak cok farkli hissettirio 😍 Senin gitmeye basladi belki de devam etcek Kim bilir
Evt aslında onuda düşünüyorum belkide devamı gelirse beraber 59a ineriz :KK19: kesinlikle psikolojik olarak çok çok iyi gelecek canm :KK36: doğuma doğru tartida 80i bile goren biri olarak şimdi 60lara bile veda edip 5li rakamlara geçmek benim için resmen hayaldi bu ❤❤ 59 u göreyim havalara ucucam :KK19: ama senle 57 ye kadar kapışmaya devam hatta 56 ı yı bile gerek görürsem devam ederim artk vücudun o kilolardaki durumuna göre karar vericem 😉 tam istediğim şekilde hangi kiloda durursa artk sporu sürekli arrtiryorum ve onun vucuda yaptigi degisime gore aynaya gore karar vericem artk tabi bide belimi 65cm filan yapma hayalim var 🤩 artk 58mi 57mi 56 mı belli olmaz önce 59 gelsinde 😊 beraber senle sende mezun olana kadar kapışmaya devam bakalım :KK5: sen kaç kilosun şimdi 60küsür du dimi ?

Saol canim. Hamileyken de bunu veriyorlar. Ben de bu sekilde yapmaya calisiyorum az cok.
Basim dunden beri agriyor cunku hic dinlenemedim. Esimle de hem aksam hem sabah takistik. Adetim yaklasti. Her seyden kavga cikariyorum.

Iyiymis tatli kiz tebrik ederim :KK8:bende bu sabah 65.0 ciktim pazartesi 65.9 du odemdi ama benimki
Cumaya gore de -300gr
süper gidiyorsun her zaman ki gibi tatlı kız .
spor salonuna yazılsam mı diye düşünüyorum ya da sabah erken uyanıp haftada 2 gün sabah yürüyüşü yapmak diğer günlerde akşam çıkayım diyorum . 1 saat yürüsem bana yeter günlük . kafa karışık yine :D

Günaydın kızlarrr. Bugün stresliyim azıcık :( eşim rahatsız, iş yeri doktoru safradan şüphelenmiş, doktora gitti sabah. Bi şeyi yoktur umarım. Kızı da öğleden sonra götürücem doktora. Onun da kisti vardı, bakalım gitmiş mi duruyor mu yerinde :emir_bebek: çakıl konusunda içim rahat gerçi çoktan kaybolmuştur diye geçiyor içimden :confused:
Gecmis olsun ikisine de. Bir sorun yoktur umarim.

Saol canim. Hamileyken de bunu veriyorlar. Ben de bu sekilde yapmaya calisiyorum az cok.
Basim dunden beri agriyor cunku hic dinlenemedim. Esimle de hem aksam hem sabah takistik. Adetim yaklasti. Her seyden kavga cikariyorum.
adetliyken tahammül edemiyor insan çok sinirlenince oda ya geç yastığı yumrukla çok işe yarıyor sebebsiz kavgalarda önlenmiş oluyor

Yok canm 2 ay önce 63.8 dim 🤣 2 kiloyu geçti şuan 😂 geçen ay 62 lerde idim 😂 bu ay 61 gördüm ve bu ayı bitirirken de 60 ı görcem inslh benim yaz boyu aylık 1 er kilo gitti yani yaza ilk girerken de 64.8 di canm ben listeyi de etkilwmiycwgm için sonuçtan çok mutluyum yaz bitmeden 600 grm daha verip 60.8 olunca zaten 64.8 le girdigim yazdan 60.8 le 4kilo verip çıkmış olucam bu benim için mucize ben yazın normalde asla kilo veremem hatta alırım normalde şuan tatillerden sonra yaz sonu artk 4-5 kilo almış olurdum ama bu kez 4 kilo alacağıma 4 kilo verdim 😊 iyice yavaslasam da 1 kilonun altına da düşmüyor benim canm ama sen artk benden de daha yavaş gitmeye hatta gitmemeye başladın oda detoks yapıp harekete geçirme yapmadığın için
Yapabilsem o detoks olayı gözümde çok buyuyorya hergün aynı şeyi yeme cıktı hatta dunham öğlen hem akşam haslama tavuk ve çorba içince bile bian biktim . Hangi detoksu yapsam bilemiyorum

süper gidiyorsun her zaman ki gibi tatlı kız .
spor salonuna yazılsam mı diye düşünüyorum ya da sabah erken uyanıp haftada 2 gün sabah yürüyüşü yapmak diğer günlerde akşam çıkayım diyorum . 1 saat yürüsem bana yeter günlük . kafa karışık yine :KK70:
Spor salonuna yazilirsan mecburiyetten gidersin pek asmazsin ama sabah erken kalkmaya usenmeyip yürüyüşü yapabileceksen ilk basta yurusle başla fıstık

Oluyor canim ya benimde o zamanlar sapma sebeplere parladigim falan :confused:

Benimkinde ters tepiyor ya :KK70: yok efendim göbeği giderse kızını nerde otırtcakmış. Bahaneye bak. Göbeğimi seviyorum, spor zor geliyor der mi hiç :olamaz::KK70::KK70: bakalım ufaktan başlayım ben gönderme yapmaya. Yapıcam bi şeyler
Yap yap orta katı kiraya mi verdin de 🤣🤣🤣5 aylık var maşallah bu ne ya filan yap gül 🤣🤣🤣

Back
X