• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hanımlar ben htc71 htc71 tavsiyesiyle 2 gündür maydanoz suyu içiyorum dün 77.5 e gördüm tekrar çok mutluyum💫💫 bakalım yarın da koruyarak 77.7 den düşük çıkmak istiyorum💯💯
400 gr gitmis :KK9:Baska icme canim yeter bugunde yapmayi dusunmuyorsun demi :confused: fazlasi zararli olabilir ben hep tek gun tek kupa içip biraktim

Ben belki uyusam uykumu alirdim da ben hic uyumadim daha :KK70:

Olur mu hic onlar uyansn oyle uykumuz gelir noyle tadi cikmaz :KK70:
Ya cidden öyle. Sabah kalkıyorum ama nasıö uykum var. Öğle uykusuna yatıyo bebe benim de çok uykum var fırsat bulup yatamıyorum. Sonra akşam yatıyor gece uykusuna ben uyuyamıyoru :KK70:

Hmmmmmmmmm sen yapmasanda olur ya hurmayı bulamazsın şimdi boşver ben kabakları götüreyim senden önce 59a ineyim bi seneye ramazanda taze taze hurmalarla yaparsın sen ahahahahahahah :KK70: :KK70:

😂😂 Doğru valla sabah 5 dk daha uyusun diye kırk takla atıyoz ama onlarsız kafa dinlemekte hiç bitmesin istiyorum bi yandan 😂😂
Sabahlari degilde aksamlaei uyumak icin cabalasak hersey yoluna gircek aslinda :D
Ben dun kizimi uyuturken sızmış kalmisim :KK70:

Evet bazen yön saşiyor fistik :KK70:pazartesi 65.9 ama bu sabah 64.5 :KK71:
3 gundur 4000 500 500 gidiyor :KK70:ucyuzzzz besyuzz diye oynayasim var :KK70:
Sen zaten kizinla bir uyuyup uyaniuosun :D
Ben de uykum gelsin diye romanı elime aldım 3.29 yatağa girdim sizden sonra utanmasam 440 sayfayı bitircektim :KK70:
Baya etkili olmus yani uykunu getirme konusunda :D:D ah bende okuyabilsem keske yaaa
günaydın kızlar 69,20 e düştüm :halay:
💃💃💃 Cuma 68 o zamsn 😍
Ya cidden öyle. Sabah kalkıyorum ama nasıö uykum var. Öğle uykusuna yatıyo bebe benim de çok uykum var fırsat bulup yatamıyorum. Sonra akşam yatıyor gece uykusuna ben uyuyamıyoru :KK70:
Bnmki gunde 2 kere uyuyo birinde olmasinda digerinde mutlaka bnde ystiyorum :D

Benle kapışıyordun hani de sana fark atmistim ya unuttum mu 🤣🤣
geçici hafıza kaybım var :D hatırlamıyorum geçmişi :D :D
annen gidene kadar seninle aynı kilo da oluruz bence :D
Merhaba Kızlar,
Hala tatildeyim. Ben bile kendime inanamıyorum ama burada da diyete devam ediyorum. ( ana yemeklerde tatlıyı , akşamları da içmeyi biraz kaçırıyor olabilirim.: ) )Üstelik yeme içmeyi geçiştirmek için öğünler harici neredeyse tüm zamanımda aktivitelerdeyim. öyle hırslı oynuyorum ki, sürekli kupalar falan yani. bi de günde en az 2 saat yüzüyorum. 4 günüm kaldı.
bol su içersen aldığın alkol ( içmeyi deyince alkol anladım ) etkisi azalır .
yüzme zaten sağlam kalori yaktırır ama yine de dikkat etmekte fayda var
Teşekkür ederimm :KK37: p.tesiden beri tartılmadımm. Umarım 72 civarıyımdır:olamaz:
aramızda 3 kilo varmış hadi sende beni kovala canım .spor yapıyor musun
Yorgunluktan öldüm.
Spor salonuna gittik hocalar beni tanıyor ya girer girmez eşim deyince hoca eşime bianda evlilik.nasil filan deyip kahkaha atıp sonrada yenge yokken konuşuruz dedi eşime 😁😁yemek yemeye gidiyoruz biz birgun beraber yeriz inşallah deyip gitti . Eşim adaptasyon programını uyguladı hafif ağırlıklarla ikişer set filan başlangıçta 5 dk değişik bi bisiklette yaptık ben daha önce hiç yapmamıştım onu . Tekerlekleri vantilatör gibi dönen eliptik bisiklete benzeyen oturularak yapılan bi çeşit bisiklet 😅😅5 dk onu yaptık dayanamayınca 5 dk da normal ayakta eliptik.bisiklet yaptık 10 dk ısınma sonrası 20 dk ağırlık çalışıp sonrada spor salonundan cikip spor salonunun karşısındaki parkta yuruyus parkurlu 1 tur 1 km lik parkta ,açık havada mis gibi esiyordu yuruuyus yaptik 30 dk tempolu eve geldim dus aldim . Bulasik makinasi bulasiklari temizlememis tum makinayo cikarip hic oturmadsn bi de elimde yikayip makinanin aletlerini cikarip temizledim boş deterjanla çalıştırdım şimdi temizlensin makine diye sonra dişlerimi fırçaladım yüz maskemi yaptım oturuyorum 😁 hoca sabah akşam ağır gelir spor diyor kızlar ağır gelmeye başladı bu şekilde uzun süre yapamayacağım rüyamda spor görmeye başladım vücuduma çok ağır geliyor. Ama akşam sırf eşimle yaparsam da az spor yapmış olurum çünkü eşim yeni başladı onla.bmir yapiyoruz simdi biri bitirip biri devam.etmek olmaz aynanda yapıyoruz . Napcam bilmiyorum bi çare bulmam lazım bu spor ile ilgili .
akşamları eşinle git spora gündüz spor yapma hafta da 1 2 günde dinlenme günü ver kendine hem kilon hızla düşer hem de kasların dinlenmiş olur
Kızlar ben de 2 günlük bi detoks mu patlatsam acaba ne dersiniz? Bu ara tuzu abartıyorum sanırım :KK43: ceza vereyim kendime. Var mı öneri bir şey? :olamaz: :confused: :confused: :confused:
kabak detoksu yapabilirsin nilay keçecinin listesi ile meyvesi cevizi yumurtası da var hem

Boşver pohacayı gel ben sana bira ısmarlıyım :KK50: yarın dukan birası yapıp içelim güzel ödem attırıyor :KK66:
Ay yok ya normal birayıda içemiyorum ama dukan birasınında ondan kalır yanı yok yaptım geçenlerde içemedim döktüm ben en iyisi su içiyim 😂😂
Yaa bu da çok iyimişş. P.tesi mi düşünüyorsun yapmayıı :KK37:
Salı :KK53: bu detoksu yaparsanız eğer illa o gün olmasına gerek yok sizinle aynı bi tarihte bulabiliriz ama salıya kadar hep bi yerlere gitçem devamlılık sağlayamam diye salı diye düşünüyorum
Sabahlari degilde aksamlaei uyumak icin cabalasak hersey yoluna gircek aslinda :KK70:

Sen zaten kizinla bir uyuyup uyaniuosun :KK70:

Baya etkili olmus yani uykunu getirme konusunda :KK70::KK70: ah bende okuyabilsem keske yaaa

💃💃💃 Cuma 68 o zamsn 😍

Bnmki gunde 2 kere uyuyo birinde olmasinda digerinde mutlaka bnde ystiyorum :KK70:
Evet ya bak yine aynısı oldu yerlerde sürünüyorm uyku için akşam suyunu çıkarmadan erken uyumak lazm 😶

geçici hafıza kaybım var :KK70: hatırlamıyorum geçmişi :KK70: :KK70:
annen gidene kadar seninle aynı kilo da oluruz bence :KK70:

bol su içersen aldığın alkol ( içmeyi deyince alkol anladım ) etkisi azalır .
yüzme zaten sağlam kalori yaktırır ama yine de dikkat etmekte fayda var

aramızda 3 kilo varmış hadi sende beni kovala canım .spor yapıyor musun

akşamları eşinle git spora gündüz spor yapma hafta da 1 2 günde dinlenme günü ver kendine hem kilon hızla düşer hem de kasların dinlenmiş olur

kabak detoksu yapabilirsin nilay keçecinin listesi ile meyvesi cevizi yumurtası da var hem
Şu an yapmıyorum canı ama startım yakın hissediyorum :KK70: seni yakalayım da kapışalım ne güzel olıtt

Hadi beni yakala. 3 sabahtir 67.9. Biraz daha kismam lazim ama kisamiyorum.
yarın 68 e düşerim haftaya 67 yi görürüm kuzu .
sen hafta sonu bol bol börek mantı üstüne şerbetli sütlü tatlılar ye sindirsin diye de 2 bardak kola iç sindirmek önemli ne de olsa :D
Gunaydinnnn
200gr daha gitti :KK55:tebrik ederim tatli kiz :rolleyes::KK8:
gitti valla :KK31:
darısı yarınında 300 gr gitmesine :rolleyes:
Sabahlari degilde aksamlaei uyumak icin cabalasak hersey yoluna gircek aslinda :KK70:

Sen zaten kizinla bir uyuyup uyaniuosun :KK70:

Baya etkili olmus yani uykunu getirme konusunda :KK70::KK70: ah bende okuyabilsem keske yaaa

💃💃💃 Cuma 68 o zamsn 😍

Bnmki gunde 2 kere uyuyo birinde olmasinda digerinde mutlaka bnde ystiyorum :KK70:
evetttt :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben dun kizimi uyuturken sızmış kalmisim :KK70:

Evet bazen yön saşiyor fistik :KK70:pazartesi 65.9 ama bu sabah 64.5 :KK71:
3 gundur 4000 500 500 gidiyor :KK70:ucyuzzzz besyuzz diye oynayasim var :KK70:
Öyle ise dans :KK76:300-500 300-500 300-500 :rapci: benden de 300 daha gitmiş 61.1 🙈yarında 60ı görürüm inşallah🤣 yarına 300grm daha atalım dukan birası yapıcam 🥂🍾:KK5: rakibine duyrulur bir atakda ondan bekliyoruz artk maydonmu kaynatır,soğan suyu mu, dukan birası mı bilmiyorum bir şeyler yap tugbaFB tugbaFB 😂 64.5 diyor🤣

yok canım o kadarda değil :KK17::KK17:
anne gittiğinde tekrar konuşalım bu konuyu :D
ben 1 kilo daha versem sen 2 kilo alsan 2 doğum günü var ne de olsa e kolası pastası derken 1 i garanti zaten :D
Şu an yapmıyorum canı ama startım yakın hissediyorum :KK70: seni yakalayım da kapışalım ne güzel olıtt
:D :D hadi yakala bakalım hızlanman lazım ama yarın ya da cumartesi 68 i görürüm :D

anne gittiğinde tekrar konuşalım bu konuyu :KK70:
ben 1 kilo daha versem sen 2 kilo alsan 2 doğum günü var ne de olsa e kolası pastası derken 1 i garanti zaten :KK70:

:KK70: :KK70: hadi yakala bakalım hızlanman lazım ama yarın ya da cumartesi 68 i görürüm :KK70:
Vayyy işim zor deseneee. Ama severim :KK70: yakalıcsm ama hemen olmaz

Back
X