Ben listeye girdiğimde çok başarılı olamadım canım ama ben 92 kilodan 60 kiloya bir buçuk yıl içinde indim anneannem rahatsızlandı üzüntüden 2 ayda 72 kilo oldum.
Ben önce midem küçülsün diye sabah uyandım 7 civarı bitki çayı içtim sonra yürüyüşe çıktım. Parktaki aletleri kullandım. Her sabah en az bir saat bunu yaptım eve geldim bol şekerli türk kahvesi içtim. Öğlen nescafe saat 2.30-3.30 arası canım ne çekiyorsa onu yedim. Sonra pump it up, aerobik, oryantal o gün canım ne isterse bir saat onu yaptım. Sonra açlık hissedersem badem, yer fıstığı gibi kuruyemiş yedim. Daha sonra tekrar yürüyüş ve park aletlerinde spor yaptım. Akşam yemeği bazı geceler yedim bazı geceler yemedim. Bu doğru bir kilo verme değil ama ben de baya işe yaradı. Sürekli spor yaptığım için ve çatlak , selülit kremi kullandığım içinde bedenimde sarkma olmadı. Bir de altı ay hiç meyve yemedim. Yoğurt ve sebze ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim.
Kuru meyvenin içindeki şeker oranıyla taze meyvedeki şeker oranı aynı bu da aklında olsun.
Canım tatlı çekince süt içine tarçın karıştırıp içebilirsin.