- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.561
Benim de tam tersi omuz ve sırt dar göğüsler büyük benim de omuz 95 göğüs 98 B Baharyagmuru35B Baharyagmuru35 104cnm gogus de 92 benim omuzlar baya genis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de tam tersi omuz ve sırt dar göğüsler büyük benim de omuz 95 göğüs 98 B Baharyagmuru35B Baharyagmuru35 104cnm gogus de 92 benim omuzlar baya genis
Canm omuz diyor omuz çevresi 170 olamaz ki170 cm. Genelde boy kadar olur.Doğru anlamamış olabilirim. :)
Ay sorma bnde inanamiyom kendimeSen ciddi ciddi ev hanımı oldun ya![]()
DimiKolay gelsin tatlim masallah bu ara konuşuyorsun hamaratligini![]()
Aaa neden oylw bisey yapmis ya bari az isteseyms onlar gelmiyo mu turkiyeye kendileri alsinlar.. senin babaannen baya fena hatirliyorm eskidn de konusuyodukay bana patlican demeeee tüm gün sinirden patliyom annem ve kardesim daha türkiyedeydilerya yarin gelcekler zaten kisi basi 30 kilo yük haklari var baya bi getircekleri var bunu bile bile babanem 10 kilo patlican Biber istemis annemden sirf onlari getirmek icin herseyi birakmis annemde yeterki babanem kizmasin diye yemin ediom sinirden patlicam…. bide üstüne amcam icin sogan istemis ayva istemis kendi kalan esyalarini istemis annemde hicbisey dememis tamam demis sirf onlari getirio diye benim esyalarim kalmisti daha dogrusu bitane vazo unutmusum onu birakmis sen kizmassin babanen kizar ama diyerekden ay cok sinir oldum ya
Benimde erimiş haliyle omuz 103 cm ama 112 den düştüB Baharyagmuru35 104cnm gogus de 92 benim omuzlar baya genis
Aynen öyle.cnm.afiyetle yemek nasip olur inşallahDimisagol kuzum elimden geldigince yapiyorum kış icin hazirlikli olmak lazim
Amiiin insallah kuzum simdi korkuyla kapaklar atmasin diyr beklicmAynen öyle.cnm.afiyetle yemek nasip olur inşallah![]()
karbonhidrat ı kesmedikçe o göbeği hiç bir şey yok etmiyorKocamaann bi gobegim cikti kilom cokken hic bu kdar belli olmuyodu![]()
Evet canım bu tek en yani atıyorum 50 çerçeveleyince 100 olur
benim göğüs 85 gibi, omuzu anlamadım ama![]()
Neden hep guzel swylerdn vazgecmek zorunda kaliyoruzkarbonhidrat ı kesmedikçe o göbeği hiç bir şey yok etmiyorama karbonhidratı keser isen ozman mekik çeşitleri, abs çesıtleri, plank ve sguat hareketleri yaparsan ozman karın gidiyor canm ben artk çözdüm
bu hafta bol bol karbonhidrat yedim geçen haftaki göbeğim ile arada ciddi fark oldu ya geçen hafta çok güzel duruyordu şimdi gene belli olmaya başladı şimdi bir hafta yemesen gene yok olacak yani ben anladım ki o dümdüz karı lar için hamur işini hayattan çıkarmak lazım yoksa yendiği anda çıkıyor hemen
Esim geç gelecek. Gelince bunu söylersem beni öldürür... Çok yorgunEki Görüntüle 2306256 Eki Görüntüle 2306257
Bunlardan ikiside doğru olcum yani bu şekilde ölçünce 40 50 arası birşey çıkmalı cepecevre nasıl belimizi ölçerken beli sarıyoruz mezuroyu öle sararak omuzun etrafını ölçersen de sanırım 85 ile 110 arası birşey çıkması lazım ortalama.Cordelia
Kendin tek taraflı ölçebilirsinEsim geç gelecek. Gelince bunu söylersem beni öldürür... Çok yorgunilk fırsatta ölçeceğim.
Benim tek taraflı 41 - 42 gibi çıkıyor dolarsam 94-95 arası çıkıyorEki Görüntüle 2306256 Eki Görüntüle 2306257
Bunlardan ikiside doğru olcum yani bu şekilde ölçünce 40 50 arası birşey çıkmalı cepecevre nasıl belimizi ölçerken beli sarıyoruz mezuroyu öle sararak omuzun etrafını ölçersen de sanırım 85 ile 110 arası birşey çıkması lazım ortalama.Cordelia
Benim dolayınca 103 . Baya masallahim var o zamanBenim tek taraflı 41 - 42 gibi çıkıyor dolarsam 94-95 arası çıkıyor