Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim dolayınca 103 . Baya masallahim var o zaman :KK70: zaten 112 den indi benim baya genişti . Baya indi iyi oldu şimdi normal.gorunumunde boya göre degidiyirdur belki o da normal ölçüsünü netten bulamadım
Yok canm vucut sekline gore degisiyor kimi insanlar genis omuzlu kimisi dar omuzlu oluyor ablam benden 2cm kısa ve her zman da benden daha zayıf ama vücut yapısı sırt ve omuzu geniştir ben im dardır bak verono da 1.60 diye biliyorum kilosu da 59a düştü ama oda 104 yazs geniş omuzluyum yazmış o da canm çünkü bu ölçüler vücut şekli ile ilgili canm kısa boylu geniş omuzlularda var uzun boylu dar olumlularda var vücut tipleri var ya zaten ,elma,armut ,kum saati vs. Diye ölçülerde bunlarla alakalı oluyor

Yok canm vucut sekline gore degisiyor kimi insanlar genis omuzlu kimisi dar omuzlu oluyor ablam benden 2cm kısa ve her zman da benden daha zayıf ama vücut yapısı sırt ve omuzu geniştir ben im dardır bak verono da 1.60 diye biliyorum kilosu da 59a düştü ama oda 104 yazs geniş omuzluyum yazmış o da canm çünkü bu ölçüler vücut şekli ile ilgili canm kısa boylu geniş omuzlularda var uzun boylu dar olumlularda var vücut tipleri var ya zaten ,elma,armut ,kum saati vs. Diye ölçülerde bunlarla alakalı oluyor
Anladım.cnm. demekki bende geniş oMuzluyum ama kiloya gorede ve kas çalışmaya gorede değişiyor sanırım . Çünkü benim sanrm112 idi 103 oldu

images.jpeg-6.webp

images.jpeg-7.webp

@Mavi kişiye göre ölçüler bu sebeple farklıdır yani kilo ve boy aynı olsa dahi vücut ölçüler aynı olamaz ölçüler vücut şeklimiz ile kişiden kişiye değişir ama kendi ölçümüzü takip edersek nekadar daralıp inceldigmizi anlayabiliriz

Evet bunları biliyorum . Doğru mantıklı herkesin yapısı farklı gercektende
Evt canm benim göğüs ile popo ölçüm aynı idi 98
Omuz ile de basenim aynı ikiside 95
Belimde 70 cm yani tam bir kum saati ve fıstık vücut benim vücut tipim oluyor vücut tipim oluyor canm b 20190911_003851.jpg 20190911_003839.jpg

Kollarim bacaklarım niye incelmedi anlamadım zayıflamış görünüyor ama aynı hiç değişmedi çok garip.
Omuz 112 cm den 103 cm e
Göğüs 100 cm den 93 cm e
Göğüs altı 88 cm den 83 cm e
Karın 103 cm den 87 cm e
Bel 87 cm den 76 cm e
Kalça 115 cm den 103 cm e
Basen 99 cm den 95 cm e
Kol 31 cm den 31 e 😓 en çok istediğim yer erimiyor
Bacak 62 cm den 59 cm e

Kollarim bacaklarım niye incelmedi anlamadım zayıflamış görünüyor ama aynı hiç değişmedi çok garip.
Omuz 112 cm den 103 cm e
Göğüs 100 cm den 93 cm e
Göğüs altı 88 cm den 83 cm e
Karın 103 cm den 87 cm e
Bel 87 cm den 76 cm e
Kalça 115 cm den 103 cm e
Basen 99 cm den 95 cm e
Kol 31 cm den 31 e 😓 en çok istediğim yer erimiyor
Bacak 62 cm den 59 cm e
Canm senin vücudunun altı üstüne göre daha yağlı idi ve hoca şekillenmesi için üste ağırlık vermiştir ki bu son fotolarla ortada şuan baya şekilli olmuş orantılı eşitlemiş hoca bacaklar vücuda göre hep daha ince idi ondan oraya fazla yüklenmemiştir ki gene de 3cm daha incelmiş zaten boyda uzun olduğu için bu ölçüde senin bacakların ince duruyor ki kilo verdikçe gene devam edicek incelmen canm zaten en sorunsuz yerin ora ondan sorunlu bölgeye ağırlık vermeniz doğru incelemelerin güzel özellikle omuz,sırt ve karın yani tam incelme gereken bölgelerin çok iyi incelmiş 👌 tek sorun bence kol canm kol da yavaş inceliyor ama genede 2cm yada en azından bari 1cm incelmesi lazım dı hocaya bunu şöyle ağırlıklı çalıştığın için kaslanıp incelmeye engel mi oluyor acaba ? 🤔 hani erkekler ağırlık çalışınca kolları incelmiyor hatta daha genişliyor kolları kol kası yapıyorlar ondan ağırlıktan korkuyorum hocaya bunu danış bi canm bide incelemek istedigini soyle ona başka bi kol programı yazsın bence

Canm senin vücudunun altı üstüne göre daha yağlı idi ve hoca şekillenmesi için üste ağırlık vermiştir ki bu son fotolarla ortada şuan baya şekilli olmuş orantılı eşitlemiş hoca bacaklar vücuda göre hep daha ince idi ondan oraya fazla yüklenmemiştir ki gene de 3cm daha incelmiş zaten boyda uzun olduğu için bu ölçüde senin bacakların ince duruyor ki kilo verdikçe gene devam edicek incelmen canm zaten en sorunsuz yerin ora ondan sorunlu bölgeye ağırlık vermeniz doğru incelemelerin güzel özellikle omuz,sırt ve karın yani tam incelme gereken bölgelerin çok iyi incelmiş 👌 tek sorun bence kol canm kol da yavaş inceliyor ama genede 2cm yada en azından bari 1cm incelmesi lazım dı hocaya bunu şöyle ağırlıklı çalıştığın için kaslanıp incelmeye engel mi oluyor acaba ? 🤔 hani erkekler ağırlık çalışınca kolları incelmiyor hatta daha genişliyor kolları kol kası yapıyorlar ondan ağırlıktan korkuyorum hocaya bunu danış bi canm bide incelemek istedigini soyle ona başka bi kol programı yazsın bence

Hocaya sordum kalinlasmaz incelir demişti ama bi garip yani ölçüme 1 hafta kaldı ölçüm.gunu söyleyeceğim niye böyle oldu diye . Bacakda biraz iç bacak gitmeli bi tek iç bacak da yaglar var o kdr kalın durmuyor aynen . Şuan biraz iç bacak baya kol baya mide üstü iç organ yağlanması o da en son gider sanırım ve biraz sırt erimesi gereken yerler işte bi 7 kg vermem lazım o zmn bunlarda kalmaz sanırım . Biraz midede kalır o kdr . Ugrasicsm aylar sürecek yine ama yapcak birsey yok ,çaresi yok . 😓

Evt canm benim göğüs ile popo ölçüm aynı idi 98
Omuz ile de basenim aynı ikiside 95
Belimde 70 cm yani tam bir kum saati ve fıstık vücut benim vücut tipim oluyor vücut tipim oluyor canm bEki Görüntüle 2306286 Eki Görüntüle 2306287
Canim benim de gogus ve basen ayni sayilir gogus 92 basen 94 bel 70 ( hasta olcam 60 lardadir artik) ama omuzlarim genis kollarim da kalin (28), Ben sanirim ustteki vucut tiplerine hic uymuyorum 😂 Elma desem degil armut desem degil ters ucgen belki ama belim ince ona gore de 😅😅 bi ara bi resim Atarim anlarsiniz

Hocaya sordum kalinlasmaz incelir demişti ama bi garip yani ölçüme 1 hafta kaldı ölçüm.gunu söyleyeceğim niye böyle oldu diye . Bacakda biraz iç bacak gitmeli bi tek iç bacak da yaglar var o kdr kalın durmuyor aynen . Şuan biraz iç bacak baya kol baya mide üstü iç organ yağlanması o da en son gider sanırım ve biraz sırt erimesi gereken yerler işte bi 7 kg vermem lazım o zmn bunlarda kalmaz sanırım . Biraz midede kalır o kdr . Ugrasicsm aylar sürecek yine ama yapcak birsey yok ,çaresi yok . 😓
Mavicim ballet beatifulun swan arms videosunu Yap fayda goreceksin bence

Aaa neden oylw bisey yapmis ya bari az isteseyms onlar gelmiyo mu turkiyeye kendileri alsinlar.. senin babaannen baya fena hatirliyorm eskidn de konusuyoduk 😬
kendi yeni Döndü sayilir bi ay anca olmustur sacma iste nasil annemi rahatsiz edebilir diye bakio bence artik…. evet canim ya cok fena gercekten.
Suan annemle kardesim havaalaninda 10 kilo cikartirmislar bavullardan kalmis ellerinde eee bide el cantalarida var suan resmen rezillik perisanlik cekiolar ama bence tüm suc annemde diyemio hic ses cikaramio babaneme aman bisey demiyeyim kizmasinlar kafasinda hep

Günaydın kızlar
Kaç gündür bitmeyen bir kabızla uğraşıyorum ve sürekli artıdayım tartıda aynı zamanda boynum ve sırtım tutuldu 3 gündür bide onunla uğraşıyorum hala geçmedi
Spor da yapamıyorum sırt ve boyun ağrısından

kendi yeni Döndü sayilir bi ay anca olmustur sacma iste nasil annemi rahatsiz edebilir diye bakio bence artik…. evet canim ya cok fena gercekten.
Suan annemle kardesim havaalaninda 10 kilo cikartirmislar bavullardan kalmis ellerinde eee bide el cantalarida var suan resmen rezillik perisanlik cekiolar ama bence tüm suc annemde diyemio hic ses cikaramio babaneme aman bisey demiyeyim kizmasinlar kafasinda hep
Aslinda cokta zor degil bnm kendi eayalarim var alamam demek 💁 eminim babaannen kendi getirmemistr annenlere siparis etmek icin 🤷

Aslinda cokta zor degil bnm kendi eayalarim var alamam demek 💁 eminim babaannen kendi getirmemistr annenlere siparis etmek icin 🤷
aynen diyorumya kizcaklar diye ödü kopu annemin okadar korkutmuslarki onu… varya cok doluyum kendi aileme karsi inan kann bagi olmasa yüzlerine bakmak o derece sogutular kendilerinden

Back
X